- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.841
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrr,hepimiz hoşgeldik,sefa geldik yeniden sitemize....
Alhancımmmmmm,tebrik ederim...Sağlığınızla hayırlısıyla kucağına alıp,öpüp koklamak,mutlu güzel günlerde büyütmek,en güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah canım...Çok sevindim inan çoooookkkkk......Güzel haberlere ara vermiştik bayadır,iyi odu bu haber,hepimize moral olcak inşallah...Şimdi senden birşey rica edeceğim..Kısa bi geçmiş alalım senden,neler yaşadın şimdiye kadar..Hafızamızı tazeleyelim ve şükredelim...Olurmu canım,müsait olduğun bi zamanda tabiki...
Hadi bakalım kızlar,çalışmaları hızlandırın,mutlu haberleri çoğaltalım Allahın izniyle....
Görüşmek üzere çok ço öpüyorum hepinizi,kendinize iyi bakın emi?
canım cok tesekkur ederım güzel dıleklerın ıcın dualarım sızınle canım arkadaslarım.benım hıkayemı sormussun ben aslında tedavıye baslayalı cok olmadı 14 aylık evlıyım dr um pco oldugum ıcın fazla korunmamamızı tavsıye etmıstı bızde 3 ay kadar korunmustuk sonra basladık calısmalara.ama yanıt vermedı 4 kutu klomen kullandım dr yumurtalarda buyume yok dedı her seferınde.tedavıye vücudun yanıt vermıyor asılama yada tüp yapalım dedı.o an dunya basıma yıkılmıstı dogal yoldan hamıle kalamazsın demıstı.
neyse bende bu arada hayıt ıcmeye baslamıstım adetlerım duzene gırsın dıye ve tarcın bal cörekotu yedım sabah aksam.1.5 ay sonra da hamıle oldugumu ögrendım.rabbım bu guzel duyguyu sızlerede yasatır ınsallah canım.4 gundur evımızde bayram havası var ınsallah kesemızıde görür kalp atıslarımızıda duyarız ınsallh...