- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.861
merhaba arkadaşlar!ben 10 yıllık evli sekiz yaşında bir kızım ve 7 aylık hamileyim.aranızda olmaktan çok mutluyum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah herşey gönlünce olur canımmma.s.
sancı hamişlerde de oluyor inşallah seninki de ondandır canım test bazen hemen sonuç veriyor ama bazende çıkmıyor azramda adet günü çıkmıştı arkadaşım 8 gün gecikmeyle yaptı çıkmadı ama hamişmiş yani belli olmuyor anlamadım bende:sm_confused:
bana gelince malum iki aydır ovülasyon kiti deniyorum bu hafta bayağı yoğundum desemmm![]()
canım cok tesekkur ederım güzel dıleklerın ıcın dualarım sızınle canım arkadaslarım.benım hıkayemı sormussun ben aslında tedavıye baslayalı cok olmadı 14 aylık evlıyım dr um pco oldugum ıcın fazla korunmamamızı tavsıye etmıstı bızde 3 ay kadar korunmustuk sonra basladık calısmalara.ama yanıt vermedı 4 kutu klomen kullandım dr yumurtalarda buyume yok dedı her seferınde.tedavıye vücudun yanıt vermıyor asılama yada tüp yapalım dedı.o an dunya basıma yıkılmıstı dogal yoldan hamıle kalamazsın demıstı.
neyse bende bu arada hayıt ıcmeye baslamıstım adetlerım duzene gırsın dıye ve tarcın bal cörekotu yedım sabah aksam.1.5 ay sonra da hamıle oldugumu ögrendım.rabbım bu guzel duyguyu sızlerede yasatır ınsallah canım.4 gundur evımızde bayram havası var ınsallah kesemızıde görür kalp atıslarımızıda duyarız ınsallh...
merhaba ben bugün katıldım aranıza bende çocuk sahibi olmak isteyen hala uğraşanlardanım olmuyor aalhtn ümit kesilmez diye bekliyoruz allah bütün çocuk bekleyenlere nasip etsin kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
![]()
![]()
![]()
maaşallh ya çok sevindim allhancım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder yarabbim inş a.s. a.s. a.s. a.s.
ben geldim kızlar.nerdesiniz.televizyonmu izliyonuz yine.......senağlamasenağlama