- Konu Sahibi bebekecem17
- #1.921
:1no2:
şey unutmuyomda koca buyuzden yandı bacım adama herdefasında 4 sene öncesini sen bana bunu demiştin diye hatırlatırsam oda herseferinde iyi şeyleri unuyon da kötü şeyleri hep aklında unutmuyon ezbermi yapıyon unutmayayayım unut onlar eskiden dideyince ııııh cok kötü oluyor:roflol:
canım söz sözdür valla yerine getirilmeli bir anönce anlıyorum seni canım off ya şu para olayı yokmu :çok üzgünüm::1no2:
kız ben unuttuydum söz verdigim senin aklında nasıl kalmışşş.sen varya süpersin canım...hafızan çok kuvvetli.eşin yandı hiç unutmazsın ..
evet zaten benim koca hadi canım bebek yapalım diye kandırmaya çalışıyo beni...ama nerde bende kanacak göz...:roflol:
anca kendime geldim...kaynana depresyonundan anca kurtuldum.ben eşime verdigim sözü en kısa zamanda yerine getirecem.ama bu kasım ayıda geçsin...aralıkta tedaviye başlıyacagım...biraz ev den dolayı borcumuz var...biliyon doktora gitmekte maniyle....bir sürü tahlıl flim isticekler yine..of of sil baştan başlamayada korkuyom artık.histeroymuş .bilmemneymiş....yorucu bi monoton bekliyo beniiii...
şey unutmuyomda koca buyuzden yandı bacım adama herdefasında 4 sene öncesini sen bana bunu demiştin diye hatırlatırsam oda herseferinde iyi şeyleri unuyon da kötü şeyleri hep aklında unutmuyon ezbermi yapıyon unutmayayayım unut onlar eskiden dideyince ııııh cok kötü oluyor:roflol:
canım söz sözdür valla yerine getirilmeli bir anönce anlıyorum seni canım off ya şu para olayı yokmu :çok üzgünüm::1no2: