Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlarrrrrrrrrrrr geldım canlarım sayfaları okuyordum..................
svetcımmmm harıkasın ya hadı ınsallah olur hayırlısıyla hep dıyorduk zaten hepımıze nasıp olsun hemencecık dıye ınsallah o surec baslamıstır............:teytey::dance:
denefım,radyolojım,myhopem onlınesınız ama nerdesınız????????kaydirigubbakcemile5
acemım ugrayıp kacmısın kız ozlettın ıyıce naza mı cekıyosun kendını????????:oklava::1hug:
mumucum,nazım,burcum,esram gorusemedık epeydır ıyımısınız????????????:1hug:
nevınım tavsıyelerın ıcın sagol kuzucum ıyıyım sımdılık sukur.........drlarımla sureklı temastayım canım gelışmelerı yazarım ınsallah......a.s.
mavıs neredesın canım??????????ve adını sayamadıgım canlarım nerelerdesınız???????Şeniz

lotusummmmmmmm ben geldim.nasılsın canım.senle şükür kavuştuk.anca denk gelebildik...okudun demi güzel haberleri..ya swet insallah hamiştir.kan testide yaptırsında daha mutlu olacagız...:teytey:

myhope m,radyolojim hadi gelin ama biraz kaynatalım....ilk kez lotusu yakalamışım...kaçırmayalım onu...ay benim bide misafirim gelecek.ne güzel oturuyom demi ...-tatlicadiarzu-

myhope m,radyolojim hadi gelin ama biraz kaynatalım....ilk kez lotusu yakalamışım...kaçırmayalım onu...ay benim bide misafirim gelecek.ne güzel oturuyom demi ...-tatlicadiarzu-

kız baktım sana çıkış yapmıştın hangi ara geldin canımmm hoşgeldin umarım hala burdasındırrrr:1hug:
lotusummm seni de yakaladımmmkaydirigubbakcemile
ee hadi gelin bakalımmmmmkaydirigubbakcemile5

lotusummmmmmmm ben geldim.nasılsın canım.senle şükür kavuştuk.anca denk gelebildik...okudun demi güzel haberleri..ya swet insallah hamiştir.kan testide yaptırsında daha mutlu olacagız...:teytey:

canımmmmmmmmmm sukur kavusturana.........ıyıyım canım sen nasılsın?????ben yolladım mısafırlerımı 2 saat once anca toparlandım.......
ya svette hamıs olursa super olur hemen arkası da gelsın ınsallah.......topık senlenıyor ay ay ayyyyyyyyyyyyyy:teytey::dance:

canımmmmmmmmmm sukur kavusturana.........ıyıyım canım sen nasılsın?????ben yolladım mısafırlerımı 2 saat once anca toparlandım.......
ya svette hamıs olursa super olur hemen arkası da gelsın ınsallah.......topık senlenıyor ay ay ayyyyyyyyyyyyyy:teytey::dance:

evet ya sen çok geç giriyon topige.ben ancak 12 buçuga kadar durabiliyom.sabah işe gidecem diye fazla takılamıyom.ama bugün cumartesi.eşimide uyuttum.geldim hemen buraya...
insallah ya baya topigimizde hamişler olacak.teyze olacaz zzzzz:lepi:

kız baktım sana çıkış yapmıştın hangi ara geldin canımmm hoşgeldin umarım hala burdasındırrrr:1hug:
lotusummm seni de yakaladımmmkaydirigubbakcemile
ee hadi gelin bakalımmmmmkaydirigubbakcemile5

nbr hayatım...............hadı kız bebıslı gunler baslıyor ınsallahhhhkaydirigubbakcemile3:emir_bebek:hemencecık hepımızın olsun.......:CüvCüv:

he ya öleydi.....kocayı uyuttum hemen koştum topigimize....:utangac:
benimki tv izlerken uyuyakaldııııııııı:roflol:
nbr hayatım...............hadı kız bebıslı gunler baslıyor ınsallahhhhkaydirigubbakcemile3:emir_bebek:hemencecık hepımızın olsun.......:CüvCüv:

inşallah canım yaaaa teyze olalım anne olalım bebişlerimizin resimleriyle donatalım topikiiiiii:emir_bebek::emir_bebek:

ya bizim radyoloji uyudumu ne....pc açıkmı bıraktı acep.yoksa ses ederdi o bize kıyamazdı...

hakıkaten ya........radyolojım nerelerdesın?????????
denefcım nasıl gdıyor evle aran????eksıklıkler var dıyordun halloldumu bıtanem?????gercı coksukur kafan rahat be arkadasım bosver gerısını.............kaydirigubbakcemile3
canım bu arada ben yagmur ıcın ıyıce meraklanmaya basladım ya..............:sm_confused:

ah ki ah.anne olmak deyince içim cız ediyo.sonsuz mutluluga erişiyom.hayali bile çok güzel....

sorma be canım.......hep aynı dert......ama umutsuzluk yok bak teker teker eksılıyor topıgımız hamıslıge terfıler hızlanıyor ınsallah........hepımızın olacak ALLAH ın ıznıylekaydirigubbakcemile5:emir_bebek::ecrin_bebek:

sorma be canım.......hep aynı dert......ama umutsuzluk yok bak teker teker eksılıyor topıgımız hamıslıge terfıler hızlanıyor ınsallah........hepımızın olacak ALLAH ın ıznıylekaydirigubbakcemile5:emir_bebek::ecrin_bebek:

ben artık kasımda doktora gitmeye karar verdim.hayat çok hızlı akıyo ve ben artık menopoza girmeden tedavimi olmak zorundayım....evimede geçtim.çalışmasamda evimde rahat rahat hamilelik geçirebilirim....

ben artık kasımda doktora gitmeye karar verdim.hayat çok hızlı akıyo ve ben artık menopoza girmeden tedavimi olmak zorundayım....evimede geçtim.çalışmasamda evimde rahat rahat hamilelik geçirebilirim....

evet canım malesef hayat hıcbırımızı beklemeden akıp gdıyor:çok üzgünüm:bır an once careler arayıp tedavılerımızı olmalıyız.........hadı bu yıl btmeden bır suru hamısımız olsun ınsallahhhhh:hooray:

canımmmm hayırlısı olsun tez elden bebişin olsun kucağına alasın sende anne olasın inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımmmm hayırlısı olsun tez elden bebişin olsun kucağına alasın sende anne olasın inşallahhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

myhopem senın bı lafın hep aklımdadır be guzelım........hazıranda asılamam tutmayınca cok uzulmustum ve bana sabret demıstın......sabreden dervıs bebısı emzırırmıs demıstın.....hala aklıma gelınce gulumserım ya cok hosuma gtmıstıkaydirigubbakcemile3

evet canım malesef hayat hıcbırımızı beklemeden akıp gdıyor bır an once careler arayıp tedavılerımızı olmalıyız.........hadı bu yıl btmeden bır suru hamısımız olsun ınsallahhhhh

inşallahhhh canımmmmm
:nazar::CüvCüv::nazar:
:nazar::emir_bebek::nazar:
:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu:Saruboceq:

evet canım malesef hayat hıcbırımızı beklemeden akıp gdıyor:çok üzgünüm:bır an once careler arayıp tedavılerımızı olmalıyız.........hadı bu yıl btmeden bır suru hamısımız olsun ınsallahhhhh:hooray:

evet canım ..2008 öle böle bitti.ama yeni bi yıl geliyo.bu 2009 yılı bebek yılı olur insallah topigimizde

aminnnnnnn canım darısı hepimizin başına..
kızlar bana müsade
ben çıkmam lazım istemeyerekte olsa....erken kalkacagım çünki.iyi geceler canlarım.ALLAHa EMANET OLUN.:1hug:

canlarım musadenızle ben cıkayım........bır yandan da dıs agrısı cekıyorum......tedavıdeyım dıye agrı kesıcılere pek yuklenemıyorum......yatayım barı........
ınsallah svetten ve yakın zamanda hepımızden hamıs haberlerı gelır.......sevgılerımle kızlarrr:1hug:a.s.

Back
X