Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

benden bu kadar kızlarrrrr gözlerim iyice batmaya başladı artıkkk:utangac:
iyi geceler tatlı rüyalarrrrr Allaha emanet olunnnn:1hug:

evet canım ..2008 öle böle bitti.ama yeni bi yıl geliyo.bu 2009 yılı bebek yılı olur insallah topigimizde

aminnnnnnn canım darısı hepimizin başına..
kızlar bana müsade
ben çıkmam lazım istemeyerekte olsa....erken kalkacagım çünki.iyi geceler canlarım.ALLAHa EMANET OLUN.:1hug:

hadı ıyı geceler canım.........myhopem sanada ıyı geceler .........

evet canım ..2008 öle böle bitti.ama yeni bi yıl geliyo.bu 2009 yılı bebek yılı olur insallah topigimizde

aminnnnnnn canım darısı hepimizin başına..
kızlar bana müsade
ben çıkmam lazım istemeyerekte olsa....erken kalkacagım çünki.iyi geceler canlarım.ALLAHa EMANET OLUN.:1hug:

canlarım musadenızle ben cıkayım........bır yandan da dıs agrısı cekıyorum......tedavıdeyım dıye agrı kesıcılere pek yuklenemıyorum......yatayım barı........
ınsallah svetten ve yakın zamanda hepımızden hamıs haberlerı gelır.......sevgılerımle kızlarrr:1hug:a.s.

aynı andamı yazdık nedir hepimiz müsade istemişizzzzz:roflol::roflol:
lotusum geçmiş olsun canımmma.s.

swet listeyi gördünmü cnm :)

canım gördüm görüdm maşlalah diyelim.
devamı gelsin diyelim.,,
daha ne olsun diyelim.
geçşikmeden peşpeşe gelsin inaşşllah en hayırlı şekilde tabi.
canım akşam eşime söyleidm.
şaşırıd kaldı sonra kalktı beni yanaklarımdan öptü.:)),
o kadar değişik baktı ki istemdeğini sandım.ama şaşırmış ondan öyle şok olmuş.
beni de adet sancısı çekmiş zannettiği için adam şok oldu.
arada alıp çubuğa baktı.doğrudur değilmi diye.
bir dizide syretmiş bu çubuklar yanlış gösteriyor diye:))
onu sorup durdu.
sonra ev temizliği yasak dedi::)) kim yapacaksa:)
hayırlsı .
annemlere söyleidm ama kayınvalideye kan testi olduktan sonra duyuralım dedim.
bakalım benim kociş dayanabilirse.
canım
neyse çok uzun anlattım ama ne dğüşündüğümü bilmiyorum.ama mutluyum
canlarım hepinize de mutlu günler bebişleri kucağımıza alıp mutluluk pozları vereceğimiz günlere doğru güzel birliktelikler diliyorum.o
ayyy çenme düştütütü
anladınız siz onu.
ha kzılar : ben eşime 4444 tefriciye okuduğumu söyleidm.oda unutma ikimzide eyüp sultanda dua ettik dedi.
ikisi aynı zamana gelmişti.
ve bne eyüp sultanda sizleri düşünerek gerçek adlaını bile bilmediğim bebek için konuştuğum arkadaşalrıma da var diyue dua etmiştm.
alla büyük.bakalım tamamına erdirebiliriz inşallah:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: a.s. a.s. :asigim:

swetcim aynı anda yazmışız ama sen saniyelerle benden önce davrandın
ne listesi kızlar ben görmedimmmmmmmmmmm

sweeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttt hayırlı olsun inşALLAH herşey gönlünce olur

güzel haberleri çok severim ama süprizleri daha çok süprizin çok güzel olmuş eşine en güzel hediyeyi verdin

RABBİM sırasıyla bizlerede nasip eder hayırlısıyla inşALLAH

AMİN

Son düzenleme:
Ayyy sweethome...şimdi rüyasını gördükten sonra hamile kalanları okuyordum ..Orası benim favori topiklerimden :)) Seni görünce çok şaşırdım, tarihine baktım dün yazmışsın.
Hemen buraya girdim birde ne göreyim..Hala şaşkınım..
İnşallah kandada hayırlı sonucu alırsın..Allah tamamına erdirsin inşallah hayırla sağlıkla..
Ayy ne güzel inşallah hamile haberlerimiz dahada çoğalır..
Gerçekten çok sevindim..Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..Şimdi ablam uyuyordur ama ben ona mesaj atayım hemen..Bu haberler kaçmaz..
Tebrikler sweethome..Allah tamamına erdirsin inşallahhhhh....

günaydın canlarım
mumucum listeye bakmaz bu işler.sen gayretine devam et canım.şimdilik istikrarlı gidiyo ama hiç belli olmaz.
myhopecim nerdesin nasılsın cnm.listeye göre sıra sende.yok mu bi gelişme.adetin ne zaman :))))))))))
denefim yaa .ben dün akşam kk dan çıkmadan pc yi kapatmışım.ondan online gözüküyordum amaaa uyuyodum siz burda sohbet ederken.bugün senin misafirin gelecekti.allah kolaylıklar versin.
bende bugün lise arkadaşlarımla buluşucam.gerçi hava da yağmurlu istanbulda ama allahtan evine gidicez bi arkadaşın.
nehirim sana da günaydınlar cnm.güzel haberlerini aldıkça mutlu oluyoruz arkadaşlarımızın.darısı ablana ve de bizlere inş.

AAAAAmmmiiiiiiiinnn inşallahh...
Ne diyelim vakti gelen bebiş gelecek..Rabbim ne zaman yazdıysa..Ne 1 gün önce ne 1 gün sonra..
Herkes gününü bekliyor..
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese katından hayırlı sağlıklı nesiller ihsan eylesin inşallah...

bol bereketli bol yağmurlu muhteşem istanbul dan bütün arkadaşlarıma sevgilerŞeniz
hepinizi çok özledim evde internet olsada giremedim uzun zamandır:çok üzgünüm:
bu aralar pek keyfim yok işsizim canım sıkılıyormirmirmirmir yarın görüşmem var
inş iyi geçer işe alınırım:Saruboceq:uzun olan geçmişi okuyup tekrardan geliyorum
fonda şebnem ferah sil başdan hepinize benden gelsin sizler için dinliyorum...

ilk defa bir pazar günü pc başındayım.
kayınvalidemim tüm duygu sömürüseüne bile di,rendim evde yalnız kalmak isteidm.
ve çamaşrıalrımı yıkayıp.ayakalrımı uzatıp.yağmurlu havada bir battaniyeyi çakip .kestane yerken tv izlemek ve kk da gaag kulubune yazmna için ama kims yokkkk

ben geld,m
evet si burdayklen söyleyyeim
çift çizgi gördüm.
ama kan testi daha yaptırmadım.
kocamın eve gelmesini ve ona söylemyi bekliyorum.
darısı isteyen herkesin başına .inşallah sağlıklı ve gerçek bir gebeliktir.

ay cnm çok sevindim yaa topıge bir güneş dogdu darısı bizim başımıza :sm_cool::sm_cool::sm_cool: :1hug::1hug: :1hug:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: yokmu kızlar artıran hamişlıgı ya sanki ben hamışım gibi çok sevindim kızlar yaa senağlama senağlama sevinçten aglıyorum

swetimmmmmmmmmmmmmmm canım ya inan okar mutlu oldumki anlatamam sana :hooray:dance::hooray::teytey::sm_cool::Rabbimkucağına sağlıklı şekilde almayı nasip etsin:Saruboceq::ecrin_:emir_bebek: canım darısı bizlerin başınakaydirigubbakcemile4
Radyolojım ay ben en sonlardayım :çok üzgünüm:valla liste 2 de 2 gidiyor oy ben biliyom zaten:çok üzgünüm:

Back
X