- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi bebekecem17
- #2.141
Allah razı olsun..Duygulandırdın beni..Bende bu aralar fazla duygusalım zaten..
Söylemek çok kolay işte.Ben yalnızca söylüyorum ..Yaşamak çok farklıdır eminim..
Sabır yalnızca sabır..Oda çok zor be ya..
Amaan senin sağlığın, huzurun yerinde olsun..
Hayatın sonu değilya..Elbet te olacak Rabbimin izniyle..
Yaşınızın kadınlığınızın keyfini çıkarın..Giden zaman yerine gelmiyor..
Annede olacaksınız inşallahhh..
İnşallah ablacım Rabbim nasip etmişse elbet bir gün olur...Olmassada canımız sağolsun...
Allahtan gelen herşeye boynumuz kıldan ince..
Rabbim dermansız dert vermesin yeterki...
Sabrın en yücesini bahşetsin ALlahım bizlere...
Nevin ne alemde bakim oralardaysa öp yanaklarından benim için kuzumu...
Denefcim canımın içi nehir artık bizimde bacımız
Sadece nevinin değilnaniknanik
teşekkür de olmuyo bi teşekkür ediyorum dahada olmuyo başka sayfa açılıyor hemen .sizdede aynı sorun varmı acaba :uhm: . swet ablam hani sonucu bana yazacaktın bende merak içinde bekliyorum test yanlışmı çıktı diye neden haber vermedi diyordum burayı okumasaydım haberim bile olmayacaktı .çok sevindim ya :sm_cool: hadi ablam gözlerin aydın allah tamamına erdirsin inşallah. :CüvCüv: ayy ama ablam varya yazılanları okurken ne çok duygulandım anlatatamam :çok üzgünüm: burada yazmışsın kızlarda sana yemene dikkat et sağlığına dikkat et herkes üstüne titriyo ne güzel .topikteki bağlılık bu işte burda sevincide üzüntüyüde birlikte yaşıyoruz. canlarım size söylemek istediğim nekadar güzel söz varsa yazmak isterdim çok şey var ama yazmayla bitiremem ki.sadece hepinizi çok sevdiğimi bilin Şeniz.hepinizde iyi yürekli çok iyi insanlarsınız.