- Konu Sahibi bebekecem17
- #17.601
RADY şunu demek istemiştir hani sen çok şık giyinen biri olarak böyle özel günde çok çok daha şık olmak için daha fazla özen göreceksindir
demi RADYYYY :hulya:
evet canım öyle demek istedim aynen a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RADY şunu demek istemiştir hani sen çok şık giyinen biri olarak böyle özel günde çok çok daha şık olmak için daha fazla özen göreceksindir
mafoldumbenmafoldumben hay ALLAH yaffffff yine miiiiiopuyorumnanaktan
cnm biliyorum öenmli değil diyeceksin ama işte benim dalgınlığından çok çok özürler dilerim akannehir
ikramlar konusunda çok haklısın arkadaşım RADY cım maharetini görelim elinden geleni sonuna kadar yapmanı bekliyoruz
ayyyyyy 14 KASIM mı çok az zaman kalmış hayırlısı resim çekmek ayıp olur ama biz yinede o heyecanı görmek isterdik
Sinan doğru Edfırt yanlış cınımcım:kedi:neeeeeeee
ne diyosun beeee akannehir
yoooo orda öyle bişey mişey yazmıyo taammı
olacağı buydu zaten sonunda
gözünü bi sinan bürümüş bi de edfırt.gözün bunlardan başkasını görmüyo ki tabi okuyamazsın yazdıklarımı doğru düzgün.kör olmuşsun sen kööörr :mymeka:
hayır bana diyeceği yerde '' ayşe ablacım.sen hiç zahmet etme.iki çeşit ben yapıyorum getiriyorum taaa izmiterden.iki çeşitte ablam yapıyo.bi çeşit nazla bi çeşitte çilek yapsa taamdır.sen bi çay demlesen yeter.hatta istersen onu da yapma.biz gelince yaparız :roflol:'' neler diyo yaw.
hatta diğerleri neyse de sen karnın tok gel bence.zaten izmit neresi ki şurdan şurası.iki adım.acıkmazsın yani bence.evden ye çık tamam mı.gözüm korkmaya başladı deerrmişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay ne güldüm yaahuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım öyle demek istedim aynen a.s
E önemli değil mumucum napalım.
Da işte her seferinde sitem etmesen diyorumkaydirigubbakcemile3
ayy ben bişi yazamıcammm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Birileri oraya bişe karalamış ben göremiyorum, seçemiyorum okuyamıyorumakannehir
Okuyan varsa anlatsın:mymeka:
Sen iste ben bütün maharetimi döktürürüm yazıyor dimi:mymeka:
Hatta istemene bile gerek yok ben zaten yapacağım şimdiden mönümü hazırladım diyor dimi:mymeka:
Hatta 5 çeşitten aşağısını nehir kabul görmeyeceği için en alt limitim 5 yazıyor dimi:mymeka:
Hatta kek nehirin dişinin kovuğuna gitmez illakide tatlı yerine kremalı mümkünse muzlu pastalar yapacaksın dimi:mymeka:
Çayıda ince belli büyük bardakda içeceğim için yoksa bile alacaksın dimi:mymeka:
Yetmediiiiiiii:roflol:
Orada yediklerim bana yetmez eve dönerken yollukta vereceksin yanıma dimi:roflol:
Ben böyle okudum doğrusu:roflol:
Ne demek şimdi bu?
Ne varmış benim hazırlığımda bakem:1closedeyes:
aminn amin amiinnnİyigeceler herkeslere..
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama ben daha evime taşınmadım:))
Evin boyası bitti,banyo tuvaletin taşları değişti,lavabolar ve duşakabin takıldı..
Şimdi yerler zımparalanıp cilalanacak..
Sonra malum evi kırklama işi var..
Yani benim evime gitmeme baya zaman var daha...
Sabrın sonu selamettir:))İnşallah...
Sinan eniştemlen tanıştık şükür..
Güzel bir akşamdı,Nehir nasıl anlattıysa öyle bir insan..
Ben tanışmadan sevmiştim zaten...
Rabbim hayırlısıyla hayırlısını nasip etsin...
Şenizönce sitee sonra sapanca derken bayağı bir ayrı kaldımmm bugünün ve geleceğin en güzel anneleriiiiiiii hepinizi özledikkkkkk:1hug:
nehirimmm büyük gün 14 kasım hee hadi hayırlısııııııı ee sinan ablanında onayını almışş inşallah herşey gönlüne göre olur canımmmm:1hug:
nevinim radym denefim nazım çileğim berinim mumucum pinkim gülyüzlüm lotusum alhanım swetem kelebeğim esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
oyoyoyoyoyooooyyyyyy
Sinan doğru Edfırt yanlış cınımcım:kedi:
Gözümü Sınan bürüdü yalnızca ve yalnızca:kedi:
Hiiiiiiiiiç ama hiiiiiiç ama hiiiiiiiç boşuna yorma kendini şekercim.
Bi önceki mesajımı aynen yineliyorum:roflol:
Ben izmitten gelecem karşıya geçecem senin evine gelecemdeeee, bide gelirken bişe yapacam çok beklersin:dilcikar:
Gelene kadar haşatı çıkar yaptığımın bi kerem:dilcikar:
Ben anlamam sonsuz ikram yoksa ben gelmiyorum:1closedeyes:
Hııııı öylemi efendim neden kendiniz söylemiyorsunuz:roflol:
ayy inanmıyorum yaaaa.ne kadar hızlı geçiyo zaman yaabu arada 2 ay 28 günüm kaldıııı hihoyyyt
ayy ben bişi yazamıcammm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz
ayşemmmmmmm sağol canım opuyorumnanaktanayy inanmıyorum yaaaa.ne kadar hızlı geçiyo zaman yaa
vay be çileğim.
maşallah
sorunsuz geçsiz gitsin inşallah bu zamanda.
bulantılar fena değil canım gidip geliyor iştegunaydın kızlar
gunaydın cılegım bulantılar ne durumda:uhm:
ne 2 ay 28 gunu anlamadım kafamçokkarıştı
ayşemmmmmmm sağol canım opuyorumnanaktan
ama sakın yanlış anlamayasınnnn :roflol:
doğumun değil işten çıkışımın şafağı o hihoyyyt
bulantılar fena değil canım gidip geliyor işte
ocak sonunda doğum istirahatine ayrılıcam da inş.
onu sayıyorum :lepi:
:))bende dogumamı o kadar kaldı dıyosun sandım takvımınde daha cok var gozukuyor da takvımınmı yanlış acaba dıye sandım dı
kesinliklee hihoyyytbiliyorum biliyorum
olsuuunn
işten çıkmak demek doğuma çok yaklaşmak demek. değil mi :)
inş. canımbizde dün bi düğüne gittik akşam.
yeni elticiğim de geldiiiii.
seviyom ben bu kızı yaa.inş. hep öyle olur
bizde dün bi düğüne gittik akşam.
yeni elticiğim de geldiiiii.
seviyom ben bu kızı yaa.inş. hep öyle olur
berincim bebiş naapıyo.aranız iyi mi
hala uyutmuyo mu :)))
senin ameliyat yerin nasıl.sıkıntı var mı.
sütün yetiyo mu
hımm tabii yaşekerim o ilk eltimdi.
bu bahsettiğim nişanlı olan.ikinci ve son numara :)