Gelecek korkularim

Pitikareligomlek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
165
4
13
43
Kizlar yaş 37.oglumla eşyalı bir dairede yasiyoruz.birikim yapamiyorum.aldigim gidiyor.yas 40 a yaklaşınca ev sahibi olmadığım için üzülmeye başladım. Zira kırklı yaşlarda ev alamazwm bir daha hiç alamam.ama kredi ödeyemem ki.ailem yok.zenginler ama bir eve sigamadim.ilerde ne olacak.evim olmazsa bir emekli maaşıyla nasıl gecinirim?maaş 3600.bu. Maasla ev alınır mı.1000 lirva kira ödüyorum

Kizlar yaş 37.oglumla eşyalı bir dairede yasiyoruz.birikim yapamiyorum.aldigim gidiyor.yas 40 a yaklaşınca ev sahibi olmadığım için üzülmeye başladım. Zira kırklı yaşlarda ev alamazwm bir daha hiç alamam.ama kredi ödeyemem ki.ailem yok.zenginler ama bir eve sigamadim.ilerde ne olacak.evim olmazsa bir emekli maaşıyla nasıl gecinirim?maaş 3600.bu. Maasla ev alınır mı.1000 lirva kira ödüyorum
Belki kira öder gibi ödeme şansınızın olacağı bi kredi hakkı vardır bence önce bi bankaya gidip görüşün.. eşyalarda olmazsa ikinci el filan daha ucuz alırsınız 1+1 yeter kanımca size şimdilik..

Faizsiz ev alımlarından bahsediliyor birkac firma var ne kadar guvenilir bilmiyorum onları arastırın. Ev olsun da esya bir sekilde halledilir taksitli yada ikinci el. Bi yatak camasır makinesi ile baslarsınız devamı bir sekilde olur...

Güzelim eşya ne olacak.o eşya parası.su an esyam yok

Önce eşyayı taksitle almaya başlayın, mağazada beklesin bir yıl kadar. Sonra ev kredisine girin uzun vadeli. 2+1 zorlarsa önce 1+1 alırsınız borç bitince satıp yeni krediye girersiniz. Eviniz yokken onca nakiti eşyaya vermek anlamsız olur.

Bankadaki parasini nereden bildiniz yahu :KK57:

Sarımanolya, ilkbaharı bekliyorum gibi kullanıcı adlarıyla daha önce üyelik alıp konu açtığından ve bu konularda "para" önemli bir detay olduğundan aklımda kalmış.

Bugün fal konuları gündemdeydi, aklınız karışmasın 🔮 :cool:

Back
X