nasıl yaa biraz daha acıklarmısınSadece doktorlar değil tüm devlet memuriyeti kalkıyor
Bende hiçbir şey anlamadım nasıl memuriyet kalkiyonasıl yaa biraz daha acıklarmısın
Internette aratın yeni yasa tasarısı var eskiden de önerilmişti reddedilmişti şimdi biraz değişikliğe gidilerek tekrar çalışılıyor üzerinde emin olun az kaldı canım çok sıkkın bu ülkede yaşamak istemiyorum
Merhaba ben yeni mezun doktorum yakında zorunlu hizmette atandığım hastaneye başlayacağım.Ama devlet memuriyeti kalkacağını öğrendiğimden beri çok huzursuz ve mutsuzum.Artık istenmeyen kişiler rahatlıkla işten çıkarılacak. Tıpta uzmanlık sınavı da halen açıklanmadı.Almanya da doktorluk yapabilmek kolaylaştı orada doktor açığı olduğu için.Almanca öğrenip sınavı geçersem gidebiliyorum Almanca kursuna yazılıcam diyorum uzmanlık için herhangi bir yeri yazayım kursa gideyim bir yandan kafam çok karışık
amanın limoncu burdaymışnasıl yaa biraz daha acıklarmısın
Çok teşekkür ederim bi yandan öğreneyim garantim olsun diyorum yoksa ülkemi bırakıp gitmek istemem tabikiCanım bence korkma devlette atılsan dahi özellere geçersin
Aile hekimliği hakkında soru işaretleri var şuara, illa bişeyle uğraşacaklarsa onla uğraşırlar, benim babam da uzmandı istifa etti aile hekimliğine geçti ilk başvurulardan. Tusu geçemezsen, aile hekimliğindekileri dağıtabilirler diyorlar, bu durumda da olan yine sana olmaz sen memuriyete geri dönersin, istifalı uzman aile hekimleri etkilenebilir ne yazık ki. Ki müezzinoğlu da gidiyormuş, asmlerle de uğraşmayı keserler
Eğer ki almanyada yaşamak gibi bir hayalin varsa, sana cazip geliyorsa başvur. Ama eminim türkiyede işsiz kalmazsın, devlette de özellerde de açık var, en kötü ihtimalle doğuda özelde yer bulur çalışırsın. Bence bi asistanlığa başla, işler zaten değişecekse eğer kesinleşir, seni negatif etkileyecek bi durum olursa seneye almanya şansını denersin. Umarım tus sonucun beklediğim gibi gelir, hakkında hayırlısı, kötüyü değil iyiyi düşün, iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?