Gelecek korkusu ve 657

Ben memurum ve içim çok rahat. En ufak bir toplulukla minicik bir bağlantım yok.
Devletten ekmek yeyip kazık atmaya çalışan çok.
Adam kayırma yapılır mı bilmem. Bildiğim şey bugün böhüğğğ diye ağlayan toplulukların zamanında benim kadromu engelledikleri ve sırf onlardan değilim diye ekmeğime mani oldukları.
Dünya döne döne. Eskiden ne filmler dönüyordu. Çok şükür sınavımızı kazandık girdik.

İmzamı atarım:smiley :)

Off hukumeti kotulemeye gelmis gibisin konu sahibi.
Yazindan o kadar negatif elektrik aldimki ben bile korktum burda.

eLmayRa abla sen bilirsin, ne olcak simdi?
Ben bosuna mi calisiyorum memur olmak icin?
Ben kötülemeye gelmedim asla nerden çıkarım yaptınız anlamadım sadece olan şeyleri söylüyorum yanlı bir şey yok ki apolitik bir insanım sadece Allah var yukarıda benim için doğru dürüst olayım yeter

Komiksin konu sahibi arkadasim...turkiyede bu konuda en az uzulmesi gerekenlerdir doktorlar..saglıkçıya ihtiyac çok...6 sene egitim aldin yaa kendine güvensene..kalksa bile özel hastane gırla yaa...sen bu kadar takiyosan diger meslek gruplari ölsün valla üzüntüden...

Off hukumeti kotulemeye gelmis gibisin konu sahibi.
Yazindan o kadar negatif elektrik aldimki ben bile korktum burda.

eLmayRa abla sen bilirsin, ne olcak simdi?
Ben bosuna mi calisiyorum memur olmak icin?
Yok Bali'm sen çalış atan. Kolay degil bu isler ama düzenlemenin bir kismi keyfi uygulama bir kısmı da gerekli.

Bizim gibi ısını düzgün yapan memurlara bisi olmaz :) çalışır çalışır evimize geliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…