• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelecek misafirlerimiz

ilk defa tanışacağım birinin evinde kalamam şahsen. öncesinde illa bir kaynaşma için en azından dışarıda bi kahve içmiş olmamız lazım. sizin durumda da kapıdan çıktığım andan itibaren arkadaşlığımız biterdi. eşim istiyorsa kendi arkadaşıyla görüşebilir. size de tavsiyem evinize çağırmayın dışarıda bi etkinlik için ortak yer ayarlayın

Eşinizin arkadaşından size ne ben eşini sevmedim dersin olur biter eşin görüşmek isterse görüşsün

bence eşinize de arkadaşı değer vermiyor zaten eşiniz de bunu anlamış olmalı

Herkesin görgüsü ve adabı farklı, yine yapın bir şeyler ya da canınız istemiyorsa onlar gibi dışarıda bir şeyler yiyin. Bu seferlik geri çevirmek olmaz ama daha sonra görüşmezsiniz, zaten üç saatlik yoldan sürekli gelip gidecek halleri yok.

Bu konuyu okuyunca aklıma şey geldi. Eşimin kuzeninin evine gitmiştik 3 saatlik yola. Erken gelin diye ısrar ettiler, gittiğimizde marketten alınmış 3-4 çeşit kek ve kurabiye vardı. Yanına da bizim götürdüğümüz tatlılardan çıkardılar. (Kahvaltı falan yok) Akşamüstü hadi dışarı çıkalım dediler, biz yemeğe gideriz diye bakıyoruz bizi aldılar çay bahçesine götürdüler ordaki hesabı da biz ödedik 😅😅😅 Daha gece kalın diye ısrar ediyorlardı, akşam saat 8 gibi çıktık ve hemen restorana geçtik yemek yemeye. Çıktığımızda arabaya geçerken gördük, yan dükkanda yemek yiyorlardı. Söyleyeceklerim bu kadar 😅😅😅😅 Ben şahsen gelmek istediklerinde kabul etmedim. Benim asla yapmayacağım ve kabul etmeyeceğim şekilde davrandılar.

Efsane bi çiğköfte ısmarlayacağız demişler de aklıma teyzem geldi 😂 o da görgüsüz/cimri adına ne derseniz öyle biridir, böylelerinde huydur heralde ısmarladığı dandik şeyi övmek. Kebap ısmarlayan o kadar övmez. O da akşam yemeğine diye çağırır pastane poğaçası koyar , bir poğaça var mmmhhh nefis yapardı 😂

Soru sahibi kusura bakma sinirin bozulduysa, ben çok gülüyorum görgüsüzlük hikayelerine kendi adıma.

Ya bence kadın kalmanıza taktı. Ben misafiri hiç sevmeyen ve her zaman dışarda buluşma ayarlayan biri olarak kadını anlıyorum

Siz de dışarıda yemeğe götürün

Bence de siz çiğ köfteyi çok sevdiğiniz için akşam yemekte çiğ köfte düşündük demek mantıklı olabilir ama lütfen çiğ köfteciden falan değil şunlardan birer tane alıp herkesin önüne koyun asdsfs:

images-2.webp

Ben olsam dört dörtlük agirlarim ama bir daha görüşmem
Prensiben kimseye borçlu kalmayı sevmem hep alacaklı ben olmalıyım
Alacaklı derken yanlış anlamayın talebim olmaz kimseden yani minnet altında kalmam
Siz şimdi öyle veya böyle evlerinde kalmissiniz borçlu durumdasınız
Alacaklı konuma geçin ve ilişkiyi bitirin

Efsane bi çiğköfte ısmarlayacağız demişler de aklıma teyzem geldi 😂 o da görgüsüz/cimri adına ne derseniz öyle biridir, böylelerinde huydur heralde ısmarladığı dandik şeyi övmek. Kebap ısmarlayan o kadar övmez. O da akşam yemeğine diye çağırır pastane poğaçası koyar , bir poğaça var mmmhhh nefis yapardı 😂

Soru sahibi kusura bakma sinirin bozulduysa, ben çok gülüyorum görgüsüzlük hikayelerine kendi adıma.
biz de sonrasinda acayip güldük esim arkadasini sevmese daha kapida karsilama seklinden birakip dönerdik rezil bi gündü :KK48:

Onlar sizin orada kalacağınızı biliyorlar mıydı? Öğlene doğru gidip akşam dönersiniz diye düşündüler belki. Siz geç gidince hem şaşırmış hem sinirlenmiş olabilirler.
Böyle bir tavır görmeseniz ikinci gün de kalmayı planlıyormuşsunuz ya, siz kalkarken ay hani 2 gün kalacaktınız, niye kalkıyorsunuz demediler mi mesela?

Bence adam eşinden habersiz davet etmis kadın da esine atacagı tribi size atmış.Siz kabul edin standart bir sekilde agirlayın üzerinizde hak kalmasın ama yapılan cok ayıp cig köfte bir yemek degil mezedir doyurucu degil ki

Siz hatayı;
İlk defa gittiğiniz evde karşılanma, ağırlanma şeklinize bakıp,
o gece kalmakla yapmışsınız.
Hadi kaldınız sabah kahvaltıdan sonra dönmeliydiniz.
Eşler arası ne yaşanıyorsa size yansıtılmış.

3 saat dediğiniz de çok uzun bir mesafe değil,
Biz sabah Bahçeşehir'den çıkıp Düzce'ye gidip, akşama dönüyoruz ki daha uzun sürüyor.
eşimin okul arkadasi birlikte cok keyifli vakit geciriyorlar normalde arkadasinin ailesi de kayinvalidemlerin sitesinde oturuyor biz su an yeni evliyiz arkadasi bu tarafa geldiginde nişanlilik döneminde kayinvalidemlere davet ediyorduk yemege falan ilk defa görüyor degilim aslinda bikac kere bu sekilde oturmuslugumuz var biz birlikte onlarin evine ilk kez gittik esini pek tanimiyoruz zaten nişanimiza geldiginde gormustuk bi iki kere disarda kahve ictik o zaman belli etmemisti aslan yattigi yerde belli oluyor iste

Onlar sizin orada kalacağınızı biliyorlar mıydı? Öğlene doğru gidip akşam dönersiniz diye düşündüler belki. Siz geç gidince hem şaşırmış hem sinirlenmiş olabilirler.
Böyle bir tavır görmeseniz ikinci gün de kalmayı planlıyormuşsunuz ya, siz kalkarken ay hani 2 gün kalacaktınız, niye kalkıyorsunuz demediler mi mesela?
yok aksam ustu gittik kalcagimizi biliyolardi butun haftasonu kalin dediler hatta ama biz dayanamadik artik ayip olmasin diye sustuk bizim gunumuz mahvoldu

Misafir sevmiyorsa ne diye çağırmışlar kalmaya? İki gün üst üste çiğköfteciye de götürmezsin yani. Yemek yapamıyor olabilir beraberce hazırlanır ne olacak Allah aşkına salçalı makarna yapıp yenir. Ben yemeğe değil de surat asmaya terslemeye daha çok takılıyorum. Evet siz de öyle ağırlamazsınız ama emin olun biraz güler yüzlü olsaydı hanımefendi bu kadar yemeğe takılmazdınız belki. Ben kendimce o misafirliğin karşılığını verirdim. Normalde nasıl misafir ağırlıyorsam öyle yapar eşime de sonraki görüşmeleri arkadaşıyla ikisi yapsın diye söylerdim

Aşşşırı samimi olmadığınız insanların evinde neden kalıyorsunuz
Otelde kalın
Gündüzleri buluşun
Bizim halkımız samimiyet derecesini ayarlayamıyor valla

Neyse ben olsam misafir ederim, siz onlarda kalmışsınız sonuçta
Güleryüzle ve güzel yemeklerle ikramlarla ağırlarım
Herkes kendi kalitesine göre davranır sonuçta

İki sonuç mümkün;
Ya mahcup olup size jest yapar, bir daha davet ederler ya da başka bir jest yaparlar
Ya da öküz gibi davranmaya devam ederler, siz de ilişkiyi kesersiniz

Ben olsam dört dörtlük agirlarim ama bir daha görüşmem
Prensiben kimseye borçlu kalmayı sevmem hep alacaklı ben olmalıyım
Alacaklı derken yanlış anlamayın talebim olmaz kimseden yani minnet altında kalmam
Siz şimdi öyle veya böyle evlerinde kalmissiniz borçlu durumdasınız
Alacaklı konuma geçin ve ilişkiyi bitirin
evet ilk durum degerlendirmemizde boyle soyledim biz oyle bi agirlayalim ki misafir nasil agirlanirmis gorsun ama bida asla gitmeyelim ben kek yapip goturmesem cayi bile kuru kuru icicektik asla icimden gelmese de dediginiz gibi uzerimizde kalmasin diye agirlamamiz lazim

Back
X