• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelecek misafirlerimiz

Daeneris

bizi kimse yenemez
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.311
Puanlar
43
esimin bi arkadasi var (ismi arif olsun esinin ismi de betul olsun) ara ara surekli bizi evine davet ediyordu biz zaman bulup gidemiyorduk bi turlu sonra bi haftasonumuz bostu bikac gun onceden haber verdik tabiki gelin dedi onlar bize 3 saatlik uzaklikta baska sehirde yaşiyor. zaten ilk defa gidiyoruz evlerine. neyse gittik, kendisi hos karsiladi samimi iyi bi insan fakat esi oyle degil soguk karsiladi hosgeldiniz diyip sarilmadi bile esimle birbirimize bakip sasirdik neyse dedik yorgundur unutmustur vs bekledigimizden degil ama insan misafir gittigi yerde bi kap corba gormek istiyor yani yoldan geldik bi su icer misiniz diyen yok yemek yapmamislar neyse sohbet falan derken iki uc saat gecti kendileri acikinca akillarina geldik hadi yemeye cikalim dediler tamam dedik onlar onde biz kendi arabamizla takip ediyoruz kebapcinin onunde durdular biz de seviyoruz guzel oldu diye soyledik sonra kebapcinin yanindaki cigkofteciye girdiler size efsane bi cigkofte ismarlicaz dediler neyse yedik guzeldi afiyet olsun eve gittik cay demledi ben gelirken yaptigim keki getirmistim ondan koydu onumuze bi de kuruyemis o aksami boyle kapattik ertesi gun kahvalti yaptik sohbet akarken surekli betul arifi asagilar gibi laf sokma cabasi icerisindeydi adam ne soylese aksini soyleyip ortamin huzurunu kaciriyordu disari cikmadan arif bilgisayarina bakti bi dakika isten mail geldi dedi betul hemen azarladi seni mi beklicez diye biz cok gerildik butun hevesimiz kacti zaten daha neler var da anlatmaya zaman yok neyse dedik disari ciktik gezdik aksama hep birlikte yemek yapalim dedi arif biz de mutfakta olmayi severiz hemen tamam dedik ne yapsak falan kararlastiriyoruz dönüste markete ugrayip malzemeleri alalim dediler sonra her ne olduysa fikirleri degisti bizi yine cigkofteciye goturduler misafir umdugunu degil buldugunu yer mantigiyla bi sey demedik ama bu sekil bi misafir agirlama ömrümde gormedim neyse daha bitmedi yedik kalktik kahve icelim dediler gittik biz bi sey icmicez dedik israr ettiler icin falan esim ve ben bi tane sicak cikolata aldik iki taneyi bitiremeyiz simdi dedik sonra begenmedik guzel degildi tadi betul de icmicekseniz eve gitseydik cay demlerdik dedi biz zaten icmek istemedigimizi soylemistik boyle soguk tonda bunu soylemesi hosumuza gitmedi son noktayi koyan bu oldu bizde bida gelmeyelim buraya dedik esimle kendi aramizda. bugune gelcek olursak simdi onlar bize gelmek istiyor ne yapmaliyiz bizi cagirdilar ama hoş karsilandigimizi dusunmuyoruz hayir desek esim arkadasiyla arasi acilsin istemiyorum ama o kadini da negatifligini de evimde istemiyorum

Çiğ köfte yoğurmayı öğrenin bir an önce belli ki çok seviyorlar😆
Şaka şaka aynı şekilde ağırlayın sonra görüşmeyin bence.

Ayrıca ben olsam iki gün üst üste çiğ köfteden akşam yemeği olmaz, girelim şu kebapçıya da karnımız doysun der kendim öderdim yani.

İyi kötü yine de evlerinde kalmışsınız, bir gece kalıp ayrılabilirdiniz de. Ben sizin yerinizde olsam onları aynı şekilde ağırlayıp gönderir bir daha da evlerine adım atmazdım.
ayni sekilde agirlamak bize yakismaz ama o kadar istemiyorum ki cok ayip etti kendi esine de bize de

İyi kötü yine de evlerinde kalmışsınız, bir gece kalıp ayrılabilirdiniz de. Ben sizin yerinizde olsam onları aynı şekilde ağırlayıp gönderir bir daha da evlerine adım atmazdım.
ayni sekilde agirlamak bize yakismaz ama o kadar istemiyorum ki
İlk defa mı görüşüyorsunuz ? İlk defa görüştüğünüz insanların evinde günlerce kalma çabası neden ? Negatifti ilk sezdiğim an bir bahane bulup giderdim ben.
gunlerce diye bi yazi yazdigimi sanmiyorum aksam uzeri gittik o gece kaldik ertesi gun aksam ciktik yola

ben sizin yerinizde olsam evime davet eder, abartı olmadan hepimizin ağırladığı gibi ağırlardım. Yani kim gelirse gelsin nasıl yemek yapıyorsam öyle yapar muhabbetle karşılardım sonrasında tam yemek sırasında çiğköfte sipariş edip siz çiğköftesiz yapamıyordunuz lafını sokar öyle yemeğe başlardım artık anlayan anlar

2 gün üst üste çiğköfte yediğinizi yazmışsınız 🤓
evet aksam uzeri gittik yanlis hatirlamiyorsam saat 6 falandi vardigimizda sonra 8 bucuk gibi yemege cikalim dediler cigkofte yedik ertesi gunun aksami da ayni sekilde cigkofte yedik o aksam o tavirdan sonra 9 gibi evimize dönmeye karar verdik 10da yola ciktik

Bence makarna yapın, ama böyle soslu zahmetli makarnalardan değil
Sade suya atın haşlayın, süzüp önlerine koyun 👹👹 ikinci gün yeni makarna yapmayıp bir önceki günden kalan makarnayı dolaptan çıkarıp önlerine koyun. Soğuk servis edilmesi tavsiye edilir. Afiyet olsun 🙏🙏

ben sizin yerinizde olsam evime davet eder, abartı olmadan hepimizin ağırladığı gibi ağırlardım. Yani kim gelirse gelsin nasıl yemek yapıyorsam öyle yapar muhabbetle karşılardım sonrasında tam yemek sırasında çiğköfte sipariş edip siz çiğköftesiz yapamıyordunuz lafını sokar öyle yemeğe başlardım artık anlayan anlar
keske yapabilsek o sekilde ama iste biz yapamayiz laf sokma isini :hasta: esime tamam gelsinler desem en guzel sekilde agirlayacagimi biliyorum biz boyle gorduk boyle yetistik bi yandan belki nasil misafir agirlanir gormus olur kendine bi seyler katar diye de dusunuyorum

Tanımadığınız insanların evinde kalınmaz. İlla birlikte zaman geçirmek, tanışmak, kaynaşmak istiyorsanız gider bir otelde kalır evlerine bi çaya kahveye gider dışarda zaman geçirirsiniz. Yaptığınız yanlış.

Şimdi iyi ya da kötü sizi iki gün ağırlamışlar evlerinde. Karşılığını vermeniz gerekir. Sonrasında gitmez ya da görüşmezsiniz olur biter. Ama şu an reddetmek ayıp.

Çok ayıp etmişler ama bazı insanlar böyledir düşünceli değiller.karsisindakilere değer vermezler.ben olsam öyle bi agirlardim utansinlar yaptiklarindan hatta biz misafir ağırlamayı çok severiz yemekler yapariz falan diye laf sokardim

Ya sizde onlari cigkofteye bogacaksiniz
Cok seviyorsunuz diye 5 kg cigkofte aldik eve dersiniz 🥴
Ya da bildiginizi yapip guzel agirlayacaksiniz
Kisasa kisas bize yakismaz diyorsunuz
Guzel agirlamak da icimden gelmiyor diyorsunuz
E ne diyelim 🤷‍♀️
Ayrica ikinci kez cigkofteyice girmeden "ay daha dun yedik benim yiyesim yok ben yandaki kebapciya gidiyorum cikista bulusuruz" der esimi alip gecerdim ben olsam

Siz hatayı;
İlk defa gittiğiniz evde karşılanma, ağırlanma şeklinize bakıp,
o gece kalmakla yapmışsınız.
Hadi kaldınız sabah kahvaltıdan sonra dönmeliydiniz.
Eşler arası ne yaşanıyorsa size yansıtılmış.

3 saat dediğiniz de çok uzun bir mesafe değil,
Biz sabah Bahçeşehir'den çıkıp Düzce'ye gidip, akşama dönüyoruz ki daha uzun sürüyor.

Ya sizde onlari cigkofteye bogacaksiniz
Cok seviyorsunuz diye 5 kg cigkofte aldik eve dersiniz 🥴
Ya da bildiginizi yapip guzel agirlayacaksiniz
Kisasa kisas bize yakismaz diyorsunuz
Guzel agirlamak da icimden gelmiyor diyorsunuz
E ne diyelim 🤷‍♀️
Ayrica ikinci kez cigkofteyice girmeden "ay daha dun yedik benim yiyesim yok ben yandaki kebapciya gidiyorum cikista bulusuruz" der esimi alip gecerdim ben olsam
Aynen. Esir miyiz. Ben istemiyorum iki gün üst üste deyip eşimi alır geçerdim valla.

keske yapabilsek o sekilde ama iste biz yapamayiz laf sokma isini :hasta: esime tamam gelsinler desem en guzel sekilde agirlayacagimi biliyorum biz boyle gorduk boyle yetistik bi yandan belki nasil misafir agirlanir gormus olur kendine bi seyler katar diye de dusunuyorum
İçinizden gelmiyorsa çağırmayın bu kadar üzerine düşünmeye değmez. Yani tamam kadın soğuk davranmış. Kalacağınızı bilerek ya da bilmeyerek hazırlık yapmamış. Sonuçta akşamüzeri varmışsınız. Ama çiğ köfteci nedir ya adamın da mı kafası basmıyor. Yoldan gelmiş arkadaşına bir kebap ısmarlayamıyor musun 😄 Ayrıca sizin de ertesi gün kahvaltıdan sonra çıkıp gitmeniz lazımdı. Tadında bıraksaydınız iyi olurmuş. Şimdi ne yapacağım diye kara kara düşünmezdiniz. İlle de çağıralım diyorsanız bari kahvaltıya çağırın da akşam evlerine dönsünler 😄

Back
X