- Emoji Skoru
- 1.311
- Puanlar
- 43
esimin bi arkadasi var (ismi arif olsun esinin ismi de betul olsun) ara ara surekli bizi evine davet ediyordu biz zaman bulup gidemiyorduk bi turlu sonra bi haftasonumuz bostu bikac gun onceden haber verdik tabiki gelin dedi onlar bize 3 saatlik uzaklikta baska sehirde yaşiyor. zaten ilk defa gidiyoruz evlerine. neyse gittik, kendisi hos karsiladi samimi iyi bi insan fakat esi oyle degil soguk karsiladi hosgeldiniz diyip sarilmadi bile esimle birbirimize bakip sasirdik neyse dedik yorgundur unutmustur vs bekledigimizden degil ama insan misafir gittigi yerde bi kap corba gormek istiyor yani yoldan geldik bi su icer misiniz diyen yok yemek yapmamislar neyse sohbet falan derken iki uc saat gecti kendileri acikinca akillarina geldik hadi yemeye cikalim dediler tamam dedik onlar onde biz kendi arabamizla takip ediyoruz kebapcinin onunde durdular biz de seviyoruz guzel oldu diye soyledik sonra kebapcinin yanindaki cigkofteciye girdiler size efsane bi cigkofte ismarlicaz dediler neyse yedik guzeldi afiyet olsun eve gittik cay demledi ben gelirken yaptigim keki getirmistim ondan koydu onumuze bi de kuruyemis o aksami boyle kapattik ertesi gun kahvalti yaptik sohbet akarken surekli betul arifi asagilar gibi laf sokma cabasi icerisindeydi adam ne soylese aksini soyleyip ortamin huzurunu kaciriyordu disari cikmadan arif bilgisayarina bakti bi dakika isten mail geldi dedi betul hemen azarladi seni mi beklicez diye biz cok gerildik butun hevesimiz kacti zaten daha neler var da anlatmaya zaman yok neyse dedik disari ciktik gezdik aksama hep birlikte yemek yapalim dedi arif biz de mutfakta olmayi severiz hemen tamam dedik ne yapsak falan kararlastiriyoruz dönüste markete ugrayip malzemeleri alalim dediler sonra her ne olduysa fikirleri degisti bizi yine cigkofteciye goturduler misafir umdugunu degil buldugunu yer mantigiyla bi sey demedik ama bu sekil bi misafir agirlama ömrümde gormedim neyse daha bitmedi yedik kalktik kahve icelim dediler gittik biz bi sey icmicez dedik israr ettiler icin falan esim ve ben bi tane sicak cikolata aldik iki taneyi bitiremeyiz simdi dedik sonra begenmedik guzel degildi tadi betul de icmicekseniz eve gitseydik cay demlerdik dedi biz zaten icmek istemedigimizi soylemistik boyle soguk tonda bunu soylemesi hosumuza gitmedi son noktayi koyan bu oldu bizde bida gelmeyelim buraya dedik esimle kendi aramizda. bugune gelcek olursak simdi onlar bize gelmek istiyor ne yapmaliyiz bizi cagirdilar ama hoş karsilandigimizi dusunmuyoruz hayir desek esim arkadasiyla arasi acilsin istemiyorum ama o kadini da negatifligini de evimde istemiyorum
esime tamam gelsinler desem en guzel sekilde agirlayacagimi biliyorum biz boyle gorduk boyle yetistik bi yandan belki nasil misafir agirlanir gormus olur kendine bi seyler katar diye de dusunuyorum