• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelecek misafirlerimiz

E iyi de ev sahibi ev hediyesi gelmeyecegini ve kek gelecegini bilmiyordu ki 😃
Yemek bile yapmamis
Ha yemek hazirlamis olsaydi ve ev keki geldigi icin bozulup ozenmeyi biraksaydi anlardim ama bastan zaten hazirlik yapmamislar
Hadi kadin misafiri zorla kabul etti kocasi israr etti diyelim
Ayip olmasin diye hadi disarda yiyelim diyip bi kebapciya bi lokantaya goturemedi mi misafirini?
Kadin kocasini azarliyor falan belli ki oncesinde gerilmisler tartismislar
Yine de misafire yansitmamalari lazimdi
Konu sahibi de giderken bi baklava vs goturebilirdi ama muhtemelen pisman olurdu goturdugune
Ve iki kez cigkofteciye gitmek de onlarin hatasi
Hatta baskasi olsa " ayol biz cigkofteyi yemegin yaninda meze olarak yiyoruz surdaki kebapciya girelim, ya da ben giriyorum gelen gelsin" derdi yani
Yani iki tarafta pinti diyoum işte anlasana arkadaşım. Konu sahibi de neyle karşılacağını bilmeyerek evde yaptığı keki götürüyor. Ev sahibi muhteşm bir masa hazırlasa ya da çok lüks bir mekana rezervasyon yaptıraaydı mesela elinde evde yaptığı kekle çok ayıp bence. Bu nedenle iki twrafta aynı geldi bana.

Yani iki tarafta pinti diyoum işte anlasana arkadaşım. Konu sahibi de neyle karşılacağını bilmeyerek evde yaptığı keki götürüyor. Ev sahibi muhteşm bir masa hazırlasa ya da çok lüks bir mekana rezervasyon yaptıraaydı mesela elinde evde yaptığı kekle çok ayıp bence. Bu nedenle iki twrafta aynı geldi bana.
Körler sağırlar birbirini ağırlar misali:)

Ben şunu merak ettim ne kadar zamanlık evliler?

Evet ev keki goturmekte ilginc olmus
O zaman da karsi taraf konu acardi o kadar sofra hazirladim disari yemege goturduk getire getire ev keki getirmis diye🥴
Yani beni evlerine ilk defa gittiğim bir öift çiğ köfte yemeğe götürse benim mideme dokunuyor güzel bir mekana gidelim derdim hesabı da alman usulü öderdim kimseye minnet etmem bu çift de pinti olmasa onlar ne ısmarlasa kabul etmezdi bunlsrda ceplerinden çıkanı düşünüyorlar baya

Tabi ayıp etmişler bence üç saat uzaklıkta ve siz eşiyle ilk defa sanırım bir araya geldiniz. Sabah öğle arası kahvaltıya gider akşamda evinize dönmeniz iyi olurdu. Kendi aralarındaki sorunları sanırım yansıtmişlar ya da Arif te böyle biriymiş. Sonuçta çiğ köfteci ye götüren o ,evde hazırlık yapılmamış. Siz Betül e yüklenmişsiniz ama Arif de aynı.kadin önüne atlamadi kebapçıya girdirmemek için o da istememiş
zaten bu arifte betul de inanilmaz cimrilermis biz gidince ogrendik onlar bu tarafa geldiklerinde biz ödüyorduk yemek ismarlayinca falan bunlar kendilerine de yemek yapmiyorlar heralde anlamadik dunden kalan yemek bile mi olmaz mesela en basitinden yani. kahve icelim diyorlar haftalik bi kere bedava kahve aldiklari yer varmis bizi oraya goturuyorlar kendileri bedava alip biz tadi tuzu olmayan kahveye para verdik bos bos, siz nereyi seviyorsaniz oraya gidelim demek yok

Arif fikirsiz .Kendisi eşinizle iyi arkadaş olabilir .Frekans tutmuş olabilir .O zaman devam etsin arkadaşlığa.Onlar iyi anlaşıyor diye siz Betülle iyi arkadaş olmak zorunda değilsiniz oda sizle .Bence Betül zorunda kalmış eşi zorlamış ve Betülün belki frekansı uyusmadi sizinle belkide emrivakiye kızdı .Bende kızarım hemde çok bence Betül tanışmak arkadaş olmak konusunda zorlanmaya kızdı .

Konu dışında, ben bir yere misafirliğe giderken (eğer karşı taraf özellikle yemeğe çağırmadıysa) karnımı doyurup gidiyorum. Kimse evine gittim diye beni doyurmak zorunda değil. Ziyaretin amacı birbirinle sohbet etmek.
Ama iş dışarda yemeye dönmüşse, çiğköfte de ısmarlanmaz. Liseli çocuklar dersane çıkışı yiyor çiğköfteyi.
Bana bu şekilde davranan birine de geldiğinde paşa muamelesi yapamam. Onların normali, misafiri çiğköfteciye götürmekse ben de oraya götürürüm. Onlar alışıl olduğu için sizin kadar problem etmezler zaten.
Sizin de bir ev hediyesiyle gitmeniz hoş olurmuş ama o bile çok bunlara 😁

Arif fikirsiz .Kendisi eşinizle iyi arkadaş olabilir .Frekans tutmuş olabilir .O zaman devam etsin arkadaşlığa.Onlar iyi anlaşıyor diye siz Betülle iyi arkadaş olmak zorunda değilsiniz oda sizle .Bence Betül zorunda kalmış eşi zorlamış ve Betülün belki frekansı uyusmadi sizinle belkide emrivakiye kızdı .Bende kızarım hemde çok bence Betül tanışmak arkadaş olmak konusunda zorlanmaya kızdı .
oncesinde tanisiyorduk nişanimiza geldiklerinde tanidim betulu, arif ailesine geldikce goruyorduk genelde ailesine tek geliyormus nedendir bilmem bikac kez de ortak arkadas nişani düğününe birlikte gitmistik sonrasinda kahve ictik vakit gecirdik falan o zaman belli etmemisti bu huylarini

Konu dışında, ben bir yere misafirliğe giderken (eğer karşı taraf özellikle yemeğe çağırmadıysa) karnımı doyurup gidiyorum. Kimse evine gittim diye beni doyurmak zorunda değil. Ziyaretin amacı birbirinle sohbet etmek.
Ama iş dışarda yemeye dönmüşse, çiğköfte de ısmarlanmaz. Liseli çocuklar dersane çıkışı yiyor çiğköfteyi.
Bana bu şekilde davranan birine de geldiğinde paşa muamelesi yapamam. Onların normali, misafiri çiğköfteciye götürmekse ben de oraya götürürüm. Onlar alışıl olduğu için sizin kadar problem etmezler zaten.
Sizin de bir ev hediyesiyle gitmeniz hoş olurmuş ama o bile çok bunlara 😁
eşim daha once bi kez gitmis diger arkadaslarla o zaman hediye goturdum demisti ben de sadece kek yaptim yeni evli de degiller hediyeyi abarti buldum almadim bida iyiki de almamisim

Ya kadın istemiyorsa kadına sorulmadan iyi arkadaşım ve eşi evimize gelecek emrivakisi yapıldıysa olur bu durum.Kadin bu kadar caktirmamis işte .Bunda birşey yok artık anlasin erkekler .Bunun skeci bile yapıldı açın izleyin Erkek arkadaşların eşleri birbirleriyle iyi anlaşmak zorunda değil.Benimde bazı kadın arkadaşlarımın eşiyle eşim görüşmek istemiyor .

A
zaten bu arifte betul de inanilmaz cimrilermis biz gidince ogrendik onlar bu tarafa geldiklerinde biz ödüyorduk yemek ismarlayinca falan bunlar kendilerine de yemek yapmiyorlar heralde anlamadik dunden kalan yemek bile mi olmaz mesela en basitinden yani. kahve icelim diyorlar haftalik bi kere bedava kahve aldiklari yer varmis bizi oraya goturuyorlar kendileri bedava alip biz tadi tuzu olmayan kahveye para verdik bos bos, siz nereyi seviyorsaniz oraya gidelim demek yok
Ay çok komikler yaaa☺️☺️

oncesinde tanisiyorduk nişanimiza geldiklerinde tanidim betulu, arif ailesine geldikce goruyorduk genelde ailesine tek geliyormus nedendir bilmem bikac kez de ortak arkadas nişani düğününe birlikte gitmistik sonrasinda kahve ictik vakit gecirdik falan o zaman belli etmemisti bu huylarini
Nisaniniza isteyerek mi geldi gene emrivaki mi oldu ayıp olur diye bilemem.Zaten bu yukarda yazdığınız çok yakın arkadaş olmadığınızı gösteriyor kadın ilerletmek istemiyor bence .Eşi zorluyor

Yani beni evlerine ilk defa gittiğim bir öift çiğ köfte yemeğe götürse benim mideme dokunuyor güzel bir mekana gidelim derdim hesabı da alman usulü öderdim kimseye minnet etmem bu çift de pinti olmasa onlar ne ısmarlasa kabul etmezdi bunlsrda ceplerinden çıkanı düşünüyorlar baya
ictikleri kahveyi bile bedavaya getirmeye calistiklarini gorunce hicte alman usulu yapmazlardi cimrilerin karnini doyurmak misafire dusmez biz de cigkofte seviyoruz sorun degil bizim icin ama diger aksam da yemek yapalim diyip yine cigkofteye donmesi komikti biz bi an once evimize donmeyi dusunduk o andan sonra

Nisaniniza isteyerek mi geldi gene emrivaki mi oldu ayıp olur diye bilemem.Zaten bu yukarda yazdığınız çok yakın arkadaş olmadığınızı gösteriyor kadın ilerletmek istemiyor bence .Eşi zorluyor
bilmiyorum bizim nişanimiz oldugu icin boyle seylere hic dikkat etmeye vaktimiz olmadi ama iyi samimi davraniyordu halay da cektiler horon da teptiler yapilan bu davranislarin bizimle alakasi olmayabilir kavga etmisler bize yansitiyorlar ama arif icin baya bi yerin dibine girme durumlari oldu yani betul asagiladikca adam kipkirmizi oluyordu rezil bi yaşam eftenp puften sebeplerle arkadaslarinin yaninda esini azarlamak karakteri gosteriyor

Ama siz böyle yazınca Betül haklı belki sizinle arkadas olmak istememekte sanki kizmaca yok .Sizede uymuyormus baksanıza .Yani ikinizde kimya tutmamış .Bir süre sonra birbirinizin arkasından dedikodu yapar yada tartisirdiniz .Bence en iyisi olmuş .Hiç görüşmeyin ikiniz .Daha iyi gibi .Hani ben olsam yada siz bunlar dense sizin için dimi.Gerek yok böyle arkadaş olunmaz zaten .

Ya kadın istemiyorsa kadına sorulmadan iyi arkadaşım ve eşi evimize gelecek emrivakisi yapıldıysa olur bu durum.Kadin bu kadar caktirmamis işte .Bunda birşey yok artık anlasin erkekler .Bunun skeci bile yapıldı açın izleyin Erkek arkadaşların eşleri birbirleriyle iyi anlaşmak zorunda değil.Benimde bazı kadın arkadaşlarımın eşiyle eşim görüşmek istemiyor .
aynen oyle esim arkadas olmak zorunda degilsin bi kerelik yemege gelirler sadece dedi tamam dedim

aynen oyle esim arkadas olmak zorunda degilsin bi kerelik yemege gelirler sadece dedi tamam dedim
Valla ona bile gerek yok .Bütün kabahat eslerinizde .Şu kafayı bıraksınlar .İnsan arkadaşını kendi seçer.En güzeli de odur.

Back
X