• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecek söyleyen çocuk

alyosa123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
12
6
0
Merhabalar,
Geçtiğimiz ay bir eczane önünde dururken 10 yaşlarında bir çocuk gelip, dayın 6 ay içinde ölecek dedi oğlu var 25 yaşında ondan kaynaklı bir ölüm olacak dedi. İsimlerini bile verdi,gitti. Ben dondum kaldım. Ya gerçek olursa diye içim içimi yiyor. Sizce bu şekilde ölüm bilmem mümkün olabilir mi

10 yaşında çocuk

Evet isimleri yaşları bildi her şeyi. Büyümüş küçülmüş derler ya aynen öyle tavırları vardı
Huzurunuz kaçsın diye biri öğretmiş de olabilir. Siz şimdi söyleseniz evrene enerji gibi olursa sizden bilirler. Söylemeseniz tedbir olurdu dersiniz üzülürsünüz. Komple saçmalık da olabilir. Belki çocuğu görürsünüz bir daha. Bilemiyorum

Huzurunuz kaçsın diye biri öğretmiş de olabilir. Siz şimdi söyleseniz evrene enerji gibi olursa sizden bilirler. Söylemeseniz tedbir olurdu dersiniz üzülürsünüz. Komple saçmalık da olabilir. Belki çocuğu görürsünüz bir daha. Bilemiyorum
Kimseye anlatmadım çekindim açıkçası belki kafalarına takabilirler diye. Saçmalık deyip geçmek en iyisi dedim. Ama aklıma geldiği için sizlere sormak istedim

Back
X