• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum bebeğim

ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm ege ünverstesi bu işte 1 numara diyor brada bir dr eğerki gideceksen oaraya gitmelisin diyor

istanbul'daki isim yapan bütün merkezlere gittim diyebilirim..tavsiye istersen memorial'i,bahçeci'yi ve dr.selman laçin diyebilirim..başarı oranlarını incelersen ona göre daha belirleyici olur senin için..bahçeci'deki ekip alman hastanesinden gelen ekip..memorial'deki ekip ilk tüp bebek denemesini yapan ekiplerden..selman laçin ise bir dr.olarak olarak çok ilgili..

canim benim sizde sorun neydi?ve daha once kac denemen oldu acaba?

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
8-)hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
18-)asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun
nurcan---------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
yeter-------------------okudu
beren660
herzaman_seninle-----okudu
ayşe
neslyy
tweety25
pembe_86
nazemir------------------okudu
derin
son_ece
mayflowers
hilbay

4 adet boş

okudum Allah kabul etsinnnn

canim benim sizde sorun neydi?ve daha once kac denemen oldu acaba?

ben daha önce bebeğin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum ona bağlı olarak yapışıklık oldu rahimde.bununla ilgili 2 kez operasyon geçirdim.yapışıklık tekrar edebiliyor..benim uğraşım 2.bebek için.bu ay tedavimin 4.ayındayım..

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
8-)hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
18-)asli_1981 şuan liste dışı

kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
yeter-------------------okudu
beren660--------------okudu
herzaman_seninle-----okudu
nazemir------------------okudu
tweety25--------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
ayşe
neslyy
pembe_86
derin
son_ece
mayflowers
hilbay

4 adet boş

Son düzenleme:
Yeni topiğin ilk günaydını benden olsun..
GÜNAYDIIIIINNN... Güzel bir hafta diliyorum canlarım..

eeeeeeee çalışan kadının hali başka ilk günaydın hep ondan geliyorr:70: ikicide benden olsunnnn:45: GÜNAYDINNN:71::71::71::71: çok çok güzel bir hafta olsunnn:16::16::16::16::16::16::16::16:

besmele ile başlayalım. yeni topigimize. ben yeni gördüm. biraz geçmişi okudum. ve ne kadar hızlısınız dudağımı uçuklattınız kızlar yani....

ben pembenin meryem suresini okumuştum. hafta sonu oduğu için girip yazamadım. Allah sağlıklı hayırlı tez zamanda bebekler nasip etsin inşallah...

ben nurcancım bugün meryem sureni okur yarın haber veririm.

tekrar hayırlı uğurlu bol bebek haberli olsun inşallah. topiğimiz

besmele ile başlayalım. yeni topigimize. ben yeni gördüm. biraz geçmişi okudum. ve ne kadar hızlısınız dudağımı uçuklattınız kızlar yani....

ben pembenin meryem suresini okumuştum. hafta sonu oduğu için girip yazamadım. Allah sağlıklı hayırlı tez zamanda bebekler nasip etsin inşallah...

hoş geldin yeni topik hepimize uğur tabikideeeeeeeeeeeee bebiş haberleri getirmek yazmak kısmet olur inşşşşşş

günaydınlar...inşallah rüyamdaki gibi bol bebişli olur rüyamda 4.5 tane bebek gördüm herkesin kucağında bebek sofrada yemek yediriyoruz hayırlara çıksın inşallah

günydın canım benim
eeeeeeee çalışan kadının hali başka ilk günaydın hep ondan geliyorr:70: ikicide benden olsunnnn:45: GÜNAYDINNN:71::71::71::71: çok çok güzel bir hafta olsunnn:16::16::16::16::16::16::16::16:
amin inşallah güzel bir hafta olur

Allah kabul etsin canım pembe arkadaşımızadatez vakitte evlat versin
benimkini bildirirsin yarın ozaman canım

kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))

günaydınlar...inşallah rüyamdaki gibi bol bebişli olur rüyamda 4.5 tane bebek gördüm herkesin kucağında bebek sofrada yemek yediriyoruz hayırlara çıksın inşallah

hayrılara çıksın canımmmmmmm inşş bizlerin gelecek bebişlerin habercisi olsun rüyannnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))

canım işin rast gitsin her şey yolunda devam etsin :70::70::70:
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sağlıcakla gelinimin günüde belli olsun:emir_bebek::emir_bebek: ve gelsinnnnnnnn ben özledim kız gelinimiiiiiiiiiiii:21::21::21:

hayrılara çıksın canımmmmmmm inşş bizlerin gelecek bebişlerin habercisi olsun rüyannnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

inşallah rüyamda hep bebeklerle uğraştım ama hiç ağlamıyorlardı güzel güzel yemek yiyip uslu uslu duruyorlardı demekki artık yoruldular bizleri uğraştırmadan gelecekler

günydın canım benim

amin inşallah güzel bir hafta olur

Allah kabul etsin canım pembe arkadaşımızadatez vakitte evlat versin
benimkini bildirirsin yarın ozaman canım

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bol hamişli olsunnnnnnnnnnnnn bebişli olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Back
X