Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul'daki isim yapan bütün merkezlere gittim diyebilirim..tavsiye istersen memorial'i,bahçeci'yi ve dr.selman laçin diyebilirim..başarı oranlarını incelersen ona göre daha belirleyici olur senin için..bahçeci'deki ekip alman hastanesinden gelen ekip..memorial'deki ekip ilk tüp bebek denemesini yapan ekiplerden..selman laçin ise bir dr.olarak olarak çok ilgili..
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)nurcan
12-)derin
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)ceylin
16-)beren660
17-)mayflowers
1asli_1981 şuan liste dışı
kızlar NURCAN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim kızımı sağ sağlim kucağıma almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
umudumsun
nurcan---------------------okudu
pinar1202
ceylin
pearlflover
yeter-------------------okudu
beren660
herzaman_seninle-----okudu
ayşe
neslyy
tweety25
pembe_86
nazemir------------------okudu
derin
son_ece
mayflowers
hilbay
4 adet boş
canim benim sizde sorun neydi?ve daha once kac denemen oldu acaba?
aynen valla :))))))))sorma diger topigin ddi acilarin kadinlari olmaliydi yaniii![]()
okudum Allah kabul etsinnnn
Yeni topiğin ilk günaydını benden olsun..
GÜNAYDIIIIINNN... Güzel bir hafta diliyorum canlarım..
besmele ile başlayalım. yeni topigimize. ben yeni gördüm. biraz geçmişi okudum. ve ne kadar hızlısınız dudağımı uçuklattınız kızlar yani....
ben pembenin meryem suresini okumuştum. hafta sonu oduğu için girip yazamadım. Allah sağlıklı hayırlı tez zamanda bebekler nasip etsin inşallah...
ben nurcancım bugün meryem sureni okur yarın haber veririm.
tekrar hayırlı uğurlu bol bebek haberli olsun inşallah. topiğimiz
günydın canım benimYeni topiğin ilk günaydını benden olsun..
GÜNAYDIIIIINNN... Güzel bir hafta diliyorum canlarım..
amin inşallah güzel bir hafta olureeeeeeee çalışan kadının hali başka ilk günaydın hep ondan geliyorrikicide benden olsunnnn
GÜNAYDINNN
çok çok güzel bir hafta olsunnn
![]()
besmele ile başlayalım. yeni topigimize. ben yeni gördüm. biraz geçmişi okudum. ve ne kadar hızlısınız dudağımı uçuklattınız kızlar yani....
ben pembenin meryem suresini okumuştum. hafta sonu oduğu için girip yazamadım. Allah sağlıklı hayırlı tez zamanda bebekler nasip etsin inşallah...
ben nurcancım bugün meryem sureni okur yarın haber veririm.
tekrar hayırlı uğurlu bol bebek haberli olsun inşallah. topiğimiz
günaydınlar...inşallah rüyamdaki gibi bol bebişli olur rüyamda 4.5 tane bebek gördüm herkesin kucağında bebek sofrada yemek yediriyoruz hayırlara çıksın inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))
günaydınlar...inşallah rüyamdaki gibi bol bebişli olur rüyamda 4.5 tane bebek gördüm herkesin kucağında bebek sofrada yemek yediriyoruz hayırlara çıksın inşallah
kızlar bugün 2:30 da randevum var doktorda herşey güzel çıkar inşallah dua edin ve inşalla bu doktor gün verir ve 17-17 si gibi bebişi alır :))))))))
hayrılara çıksın canımmmmmmm inşş bizlerin gelecek bebişlerin habercisi olsun rüyannnn![]()
günydın canım benim
amin inşallah güzel bir hafta olur
Allah kabul etsin canım pembe arkadaşımızadatez vakitte evlat versin
benimkini bildirirsin yarın ozaman canım