• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceksin biliyorum....

canım merhaba
bızımde dun opumuz vardı 5 yumurta toplandı 4 u dollenmıs senıngıbı bugun ogrendım
ve 2. tup bebek denememız bızımde
ınsallah guzel haberlerı de bırlıkte alırız
dualarımız hepımız ıcın Rabbım ellerımızı bırakmasın ınsallah

ipek 4 yumurtanın döllenmesi süper! umarım transferlerimizde başarıyla gerçekleşir ve dediğin gibi güzel haberi alırız... bol şans diliyorum

cellist1 canim tedavin hayirli olsun insallah bu sefer tutunurlar allah sabir versin hepimizede benimde transverimin 11 günü benim test günüm cumartesi saniyodum ama pazartesiyeymis 4 gün daha sabretmem lazim allah yardimcimiz olsun

cellist1 canim tedavin hayirli olsun insallah bu sefer tutunurlar allah sabir versin hepimizede benimde transverimin 11 günü benim test günüm cumartesi saniyodum ama pazartesiyeymis 4 gün daha sabretmem lazim allah yardimcimiz olsun

saol arkadaşım. en zor kısmı beklemek.... sonu güzel olur inşallah nasılsa beklemeye alıştık :)
4 gün sonra müjdeli haberini alırız inşallah....:CüvCüv:

dualarından vazgeçme.ben de mutluluğu 4.denemede buldum.şu an ikizlerime 7 haftalık hamileyim.
çok dua ettim,yüzümü güldür artık diye yalvardım.allahım yüzüme güldü...

dualarından vazgeçme.ben de mutluluğu 4.denemede buldum.şu an ikizlerime 7 haftalık hamileyim.
çok dua ettim,yüzümü güldür artık diye yalvardım.allahım yüzüme güldü...

allah tamamına erdirir inşallah pınary...çok dua ediyorum inşallah 14 gün sonra ben de gülerim....

Back
X