Gelecekte annesini yanina almak istiyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildirmezsen hatrım kalır lütfen. Gerçekçi öneleri demek yaparan varsa bakmak zorunda değilsin paran yoksa bakmalısın mecburen bu oluyor değilmi ? Anlaşılan bu görüşü savunduğunuza göre paranız yok ve büyüklerinize bakmak zorundasınız. Dilerim bu tarz düşünenlerin başına daha kötüleri gelir. Nasılsa banlanacağım içimde kalmasın hiç birşey 🤌🏼
arkadasim iyi misin bakarim gocunmam yazmisim hala ne yaziyorsun .esimin ailesi yok bu arada soylediginiz her sey benim icin cok sacma .onerileri sacma buldum onu yaziyorum herkesin aylik ekstra 5 bini var gibi oneri yazmis insanlar onu soyluyorum .ay gunahimi aldiniz Allah razi olsun akti gitti gunahlar .hayatimin hic bir evresinde yaslilar icin bakmam vs demedim .kul hakkimi da helal etmiyorum bu arada size

Oğlunuzu konunuzda bu kadar vurgulayana kadar keske esinizi aldatırken benim bir oglum var evladım var bunu nasıl yaparım diye düsünüp esinize sadık kalsaydınız....

kendi kendinize yorumlayip satasiyorsunuz cok ilginc. kendiniz yorumlayip yorumladiginiza inaniyorsunuz pes vallahi pes .ne yazmisim mesajda kendi aileme de esimin ailesine de bakarim gocunmam .okudunuz mu mesaji ? mesaji da yoneticilere bildiriyorum .
sadece onerilerde bakici dunyanin en basit seyi olarak soylenmis cogu insanda o para yok diyorum .gercekci oneriler de bulunmak lazim
Söyleminiz çok açıktı aslında, neden yanlış anladılar anlamadım :)

Söyleminiz çok açıktı aslında, neden yanlış anladılar anlamadım :)
hayir ben de anlamadim inan ki gerildim sabah sabah .mesajda bakarim gocunmam yazmisim daha ne yazayim bilemedim.hayatta en son yapacagim sey bakima muhtac ailemi yada kayinaileyi umursamamaktir sanirim . yillarca el birligiyle babaanneme baktik bir kere of dememis insanim .

hayir ben de anlamadim inan ki gerildim sabah sabah .mesajda bakarim gocunmam yazmisim daha ne yazayim bilemedim.hayatta en son yapacagim sey bakima muhtac ailemi yada kayinaileyi umursamamaktir sanirim . yillarca el birligiyle babaanneme baktik bir kere of dememis insanim .
Gerilmeyin, boşverin, aynı şeyi bende yaşadım zamanında :)

Oğlunuzu konunuzda bu kadar vurgulayana kadar keske esinizi aldatırken benim bir oglum var evladım var bunu nasıl yaparım diye düsünüp esinize sadık kalsaydınız....
Çok fenasın 🤣 oysa benyeniyimgaliba benyeniyimgaliba ne kadar naifçe gönderme yapmıştı konusahibine
Hangi mesajlardaydı bulamadım ama birçok kişi annesine kendisi mi bakacak çalışmıyor mu demiş. Adam dışarıda çalışıyorsa kadın da içeride çalışacak. Bazı kadınlar da bu yan gelip yatmaya baya alıştı. Ev içinde çalışmak zor geliyorsa dışarıda çalışmaya buyurabilirsiniz. Ayrıca konu sahibi, arkadaşların bahsettiği konunun üzerine şansınızı fazla zorlamayın bence, adam sizin o kadar büyük kusurunuzu sineye çektiyse siz de biraz verici olun.

Benim de annem yalnız. Günü geldiğinde yanıma almak isterim. En iyi ihtimalle kızıyla dönüşümlü bakılabilir. Annesinin bakımında beyefendi de rol almalı ama. Getirip eşinin başına atmasın. Gerektiği gibi ilgilensin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X