Gelecekteki Siz'e Mektup Yazmak İster Misiniz?

mayiscadisi

Born This Way
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
542
3
96
İstanbul
Hepimiz geleceğimiz ile ilgili hayaller kurup kararlar alıyoruz.

Peki bunları gerçekten de uygulayabiliyor muyuz acaba?

Bundan birkaç ay, birkaç yıl sonrasına mektup yazarak öğrenmek istemez miydiniz?

FutureMe.org: e-mail your future self

Ben yazdım. Bir sene sonra mail adresime gelmiş olacak. Neler yapmış olduğumu daha iyi anlayacağım.

Herkese iyi eğlenceler.

ben bunu yaptım iki sene önce falan 5 sene sonraya attım herhalde öyle bişidi sırnaşık şey

çok hoş bişey bu, bende 4 sene sonraya attım. Aslında birazda ürkütücü geldi bana fantastik filmlerdeki gibi geçmişten mesaj alacaz

how ı meet your mather da vardı gelecekteki kendilerine mektup yazıyorlardı bir daha aynı hataları yapmamak için paylaşım için teşekkürler

kızlar bende 5 sene sonraya , şimdi birlikte olduğum erkeğe attım.inş. 5 sene sonra yıne hayatımda olur ve birlikte okuruzz..çok romatikkkkkk:86::86::86: paylaşım için teşekkürler

Benimde aklıma ilk sevgilime atmak geldi Ona 1 yıl sonraya attım umarım 1 yıl sonrada yanında olurum. Gercekten romantik elifcanerzeybek , dediği gibi :)

Eşimin önümüzdeki yıl doğum günün de okuması için hazırladım bende ... gördüğünde çok şaşıracak eminim umduğundan çok farklı bir kutlama oldu SEVGİLİM kusura bakma içimdekileri görmeni istedim sadece anlatabildiğim kadarıyla.

şu an üzülüyorsun ama geriye baktığında "bu yüzden mi üzüldün,korktun" diyeceksin..

suan yasadıgın herseyi birakip gelmis olacaksin

dertlerine yenisi eklenecek falan cok da şapma bence

herseyi aştıgın gibi bunu da aşacaksın sadece

herseyin başı saglik gerisi yalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…