Umudu kaybetmek kadar kötüsü yok sanırım öyle ayakta duruyor insan tek tesellim pişmanlığıUmutlardir bizi ayakta tutan heralde.
O kadar pismanin kiii yol ariyorum bu karanlıktan cikmak icin. Tek bildigim iyi degilimmUmudu kaybetmek kadar kötüsü yok sanırım öyle ayakta duruyor insan tek tesellim pişmanlığı
Yanlış anlamayın ama üzüntüsü ve pişmanlığı sizin yüzünüzden değil hpv bulaştığı için hastalık kaptığı için pişmanDaha önce anlattığım gibi eşim sevgilimin döneminde bir aptallık yapmış eskort bir kadınla birlikte olmustu. Üstelik hpv bulaşmıştı. Hastalığı sonucu sıkıştırmam üzerine itiraf etmişti. Belki komik gelecek ama tövbe ettim demişti hergün ağlıyor af diliyor tövbe ettim diyor ve herşeyi haber veriyor hataya yer bırakmamak için. Sürekli kendinden nefret ettiğini bir daha asla böyle birşey olmayacağına yeminler ediyor. Bende bu dönemde sınava hazırlanıyorum memurluk icin ama hala uzak davranıyorum. Kabullenmem zor. En azından ayaklarım sağlam basmalı diye derse odaklanıyorum. Uzun zaman olmamasına rağmen bu durumu soruna döndürmedim ama en ufak hatasında tetikteyim. Kendi de bilir Benim gözümün kara olduğunu. Onu daha önce bu kadar üzgün ve pişman görmedim. Belki avuntu ama ümidim var gelecekten bana destek olan herkese teşekkür ederim. Kafamı toplamaya çalışıyorum sizlerin fikirleri yardımcı oluyor bir daha böyle hatalarla karşılaşmamak için dua ediyorum umarım herşey güzel olur.
Sizin neyiniz varVarya
O kadar pismanin kiii yol ariyorum bu karanlıktan cikmak icin. Tek bildigim iyi degilimm
Kesinlikle yanlış anlamıyorum bazen düşünüyorum hastalık mı pişmanlığı diye zaman herşeyin ilacı zamanla göreceğim belki siz haklı cıkacaksınızYanlış anlamayın ama üzüntüsü ve pişmanlığı sizin yüzünüzden değil hpv bulaştığı için hastalık kaptığı için pişman
Eşim evlendikten sonra hastalığı farketti daha doğrusu en başta tek tük olan siğilleri sivilce olarak düşünmüş yayılmaya başlayınca anlaşıldı hastalığı anlayalı 2 ay olayı anlatalı 1 hafta oluyor. Kendimi kandırdığımı düşünebilirsiniz saygı duyuyorum ama bilseydi herhalde bulaştırmazdı çünkü tedavi süresince yaklaşmıyor bilemiyorum belki de iyi düşünmek istiyorum
Eskorta giderken prezervatif takılmaz mı ya ne cesaret
Hiv de bulaşabilirdi
Doktoru kolayca rapor falan veren biri daha evlenmeden önce şaşırmıştım zaten bendeki gibi doktorda uğraşmadıYa anlayamadım eşin evlenirken test yaptırmadı mı? Bakıyorlar herhangi bir hastalık varsa zaten bilgisini veriyor koskoca rapor veriyorlar önünüze?
Bunu evlenmeden önce değil de evlendikten sonra yaşamış olmasın? Ve size evlenmeden önce yaşadım demesin???
Bu işte bir tuhaflık var!
Evlenirken yapılan testler içerisinde herhangi bir uyuşmazlık var mı diye bakılıyor ve eğer bu hastalık çıkarsa zaten tehlikeye atmadan bilgisi verilir.
Geçiyor mu Peki yani tekrar çıkabiliyor demişlerdiYaanlis bilgi 2 6 ay degil. Kocasi 7 yil once olmis hicbir iliskisi olmayan bir teyzemde hpv virusu vardi. Bu birazda vucudunuzun bagisikligi ile ilgili.
Olabilir bu hastalik olumcul degil. Hayat kalitenizi etkileyecek bir surec sizi bekliyor sadece. Seviyorsaniz beraber atlatacaginiz bir surec.
Ucuk virusunun bir tipi kendinize dikkat etmezseniz evet tekrar eder. Hatta rahim agzi kanserine donusme riski var. Kadib dogum doktorunuzla ortak hareket edin. Temizliginize sagliginiza dikkat edin. Hpv asilari var arastirin.Geçiyor mu Peki yani tekrar çıkabiliyor demişlerdi
Doktoru kolayca rapor falan veren biri daha evlenmeden önce şaşırmıştım zaten bendeki gibi doktorda uğraşmadı
Sadece kan uyusmazligi testi yapiliyordu bizim zamanimizda sasirdim valla.Ya anlayamadım eşin evlenirken test yaptırmadı mı? Bakıyorlar herhangi bir hastalık varsa zaten bilgisini veriyor koskoca rapor veriyorlar önünüze?
Bunu evlenmeden önce değil de evlendikten sonra yaşamış olmasın? Ve size evlenmeden önce yaşadım demesin???
Bu işte bir tuhaflık var!
Evlenirken yapılan testler içerisinde herhangi bir uyuşmazlık var mı diye bakılıyor ve eğer bu hastalık çıkarsa zaten tehlikeye atmadan bilgisi verilir.
Sadece kan uyusmazligi testi yapiliyordu bizim zamanimizda sasirdim valla.
Hiç bilmiyorum yemin etti artık orası Allah ile kendi arasında ama eksik parçalar var sormaktan ziyade vereceği cevaplarda duyduklarım midemi bulandırmaya yetti tamamen tiksinmekte korkuyorumCanım öyle birşey yok o testler mecburi yapılıyor araştır netten. Sağlık ocağında yapılsa bile o hastalığa bakılıyor. Eğer öyle birşey olsaydı eşine bilgisi verilirdi. Nikah zamanında da sorun çıkardı zaten. Bence sen eşini sıkıştır çünkü besbelli ki evlenmeden önce sevgililik döneminde olan birşey değil bu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?