Gelecekten umudum var

Yanlış anlamayın ama üzüntüsü ve pişmanlığı sizin yüzünüzden değil hpv bulaştığı için hastalık kaptığı için pişman

Aslında güzel bir karar vermişsiniz , bundan sonra kendi bilir artık..

Hpv virüsü tek eşlilik devam ettiği sürece kendi kendine zamanla kaybolabiliyor diye biliyorum.
Siğiller yakılarak tedavi ediliyor ama taşıyıcılık sürüyor.Rahim ağzı kanserini başlatması açısından takibi çok önemli bunu zaten biliyorsunuzdur,ama dediğim gibi düzgün bir evlilik hayatında zamanla yok olabiliyormuş ..

İnşallah tek istegim bu sadakat bazı insanlar icin ahır bir yük demek ki

Yanlış anlamayın ama üzüntüsü ve pişmanlığı sizin yüzünüzden değil hpv bulaştığı için hastalık kaptığı için pişman
Kesinlikle yanlış anlamıyorum bazen düşünüyorum hastalık mı pişmanlığı diye zaman herşeyin ilacı zamanla göreceğim belki siz haklı cıkacaksınız

Reactions: Den

Ya anlayamadım eşin evlenirken test yaptırmadı mı? Bakıyorlar herhangi bir hastalık varsa zaten bilgisini veriyor koskoca rapor veriyorlar önünüze?
Bunu evlenmeden önce değil de evlendikten sonra yaşamış olmasın? Ve size evlenmeden önce yaşadım demesin???
Bu işte bir tuhaflık var!
Evlenirken yapılan testler içerisinde herhangi bir uyuşmazlık var mı diye bakılıyor ve eğer bu hastalık çıkarsa zaten tehlikeye atmadan bilgisi verilir.

Eskorta giderken prezervatif takılmaz mı ya ne cesaret
Hiv de bulaşabilirdi

Hiv bulaşmış zaten ve hiç virüsünün bulaşmaması için prezervatif yeterli değil. Salyadan da geçebilir diye biliyorum.
Yani prezervatif korumuyor.

Canım öncelikle gecmis olsun. Çok zor bir durum umarım sana bulaşmamıştır. Bu erkeklerin kafasızlığı dert oluyo ama bi şans vermene sevindim. Tavsiyem sigilleri yaktırmaktan ziyade ilac sıktırın. Bazı üniversite hastanelerinde bunu yapıyorlar. Daha acısız ve etkili.Malesef bağısıkliķ sistemi zaýıfladıkca tekrarlayan bi durum bu. Beslenmenize dikkat edin. Allah şifa versin

Yaanlis bilgi 2 6 ay degil. Kocasi 7 yil once olmis hicbir iliskisi olmayan bir teyzemde hpv virusu vardi. Bu birazda vucudunuzun bagisikligi ile ilgili.
Olabilir bu hastalik olumcul degil. Hayat kalitenizi etkileyecek bir surec sizi bekliyor sadece. Seviyorsaniz beraber atlatacaginiz bir surec.

Doktoru kolayca rapor falan veren biri daha evlenmeden önce şaşırmıştım zaten bendeki gibi doktorda uğraşmadı

Geçiyor mu Peki yani tekrar çıkabiliyor demişlerdi

Geçiyor mu Peki yani tekrar çıkabiliyor demişlerdi
Ucuk virusunun bir tipi kendinize dikkat etmezseniz evet tekrar eder. Hatta rahim agzi kanserine donusme riski var. Kadib dogum doktorunuzla ortak hareket edin. Temizliginize sagliginiza dikkat edin. Hpv asilari var arastirin.

Doktoru kolayca rapor falan veren biri daha evlenmeden önce şaşırmıştım zaten bendeki gibi doktorda uğraşmadı

Canım öyle birşey yok o testler mecburi yapılıyor araştır netten. Sağlık ocağında yapılsa bile o hastalığa bakılıyor. Eğer öyle birşey olsaydı eşine bilgisi verilirdi. Nikah zamanında da sorun çıkardı zaten. Bence sen eşini sıkıştır çünkü besbelli ki evlenmeden önce sevgililik döneminde olan birşey değil bu!

Sadece kan uyusmazligi testi yapiliyordu bizim zamanimizda sasirdim valla.

siz evlenirken kan testi yaptırmasınızmı?
bu virüsün farkedilmemesi mümkün değil

Hiç bilmiyorum yemin etti artık orası Allah ile kendi arasında ama eksik parçalar var sormaktan ziyade vereceği cevaplarda duyduklarım midemi bulandırmaya yetti tamamen tiksinmekte korkuyorum

o hastalıklara tek tek bakılmadan dr imzalamaz zaten raporu
ciğerlerimize kadar herşeye baktılar daha temmuzda evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…