Konu sahibi konun gercek mi degil mi bilmiyorum ama bu hpv mevzusunubdaha once acan biri daha vardi evli degildi. Eger sen o degilsen bu hastalik oyle cok buyutecek bisey degil ya. Amannn olmeyeceksin. Dikkatli yasayacaksin. Rahim agzi kanserine dikkat edeceksin. Dogumun muhtemelen sezeryan olacak hepsi bu.
Uzatma bence. Hayatinin keyfini cikar jerkes hata yapabilir.
Evliyken aldatti diyorsun ya. Sevgiliyken aldatti ayri evliyken ayri. Tamam ikisi de berbat igrenc ama durum ayri. Ay neyse. Hastaligi ogrendiniz sonunda degil mi HPV genital bolge ucugu. AIDS DEGIL HIV DEGIL.Adamın günahını mı alıyorum? Kadın aldatıldığını biliyor zaten farklı birşey söylemiyorum! Konuya odaklanın bence başkalarının yorumlarına karışıp polemik yaratmaya gerek yok şu durumda. Kadının kafası zaten yeterince karışık benim konuşmam onu etkilemiyor.
Hayir aids degil. HPV HPV HPV. Genital bolge ucugu. Konuyu dikkatli okuyun lutfen cinsel bolgede sivilce ile aidsin ne alakasi var azicik mantik azicik dikkat. Bama bile esimin beni aldattigini soylediniz. Hamilesiniz anliyorum da lutfen azicik empati ya.
Konu sahibi konun gercek mi degil mi bilmiyorum ama bu hpv mevzusunubdaha once acan biri daha vardi evli degildi. Eger sen o degilsen bu hastalik oyle cok buyutecek bisey degil ya. Amannn olmeyeceksin. Dikkatli yasayacaksin. Rahim agzi kanserine dikkat edeceksin. Dogumun muhtemelen sezeryan olacak hepsi bu.
Hayatta hep büyük konuştuklarım başıma geldi benden size bir kardeş tavsiyesi lütfen büyük konuşmayın zaman öyle bir geri aldırıyor ki sözleri. Bende bu şekilde yaşamam kabul etmem ceker giderim derdim ama suan bambaşka bir ruh halindeyim asla asla dememeyi öğrendimbir eskortla yaşadığı nefsani bir ilişki sonrası..
rahim ağzı kanserine daha yakın yaşicam
normal doğumu unutucam ki gebe kalırken bile bir korku..
kendime bir dikkat ediyorsam bin edicem
şeyimde siğillerle acılar içinde yaşicam
sebep??
canı eskort istemiş
başkalarının hatalarının bedelini ödemem
kendi hatalarımınsa eyvallah
Evliyken aldatti diyorsun ya. Sevgiliyken aldatti ayri evliyken ayri. Tamam ikisi de berbat igrenc ama durum ayri. Ay neyse. Hastaligi ogrendiniz sonunda degil mi HPV genital bolge ucugu. AIDS DEGIL HIV DEGIL.
Kadin esini seviyor ve affetmeye calisiyor. Valla 2 dogumumda kan pihtilasmasi nedeniyle sezeryan oldu 16 ay arayla hemde oyke acitasyinluk bir durum ya da vay efendim ben anne degilim olamadim gibi bir durumum yok. Tamam adami korumuyorum serefsizlik yapmis adilik pislik igrenclik yapmis ama kadin adami seviyir. Bir sans vermek istiyor. Neyse bu benim son yorumum.bir eskortla yaşadığı nefsani bir ilişki sonrası..
rahim ağzı kanserine daha yakın yaşicam
normal doğumu unutucam ki gebe kalırken bile bir korku..
kendime bir dikkat ediyorsam bin edicem
şeyimde siğillerle acılar içinde yaşicam
sebep??
canı eskort istemiş
başkalarının hatalarının bedelini ödemem
kendi hatalarımınsa eyvallah
Kadin esini seviyor ve affetmeye calisiyor. Valla 2 dogumumda kan pihtilasmasi nedeniyle sezeryan oldu 16 ay arayla hemde oyke acitasyinluk bir durum ya da vay efendim ben anne degilim olamadim gibi bir durumum yok. Tamam adami korumuyorum serefsizlik yapmis adilik pislik igrenclik yapmis ama kadin adami seviyir. Bir sans vermek istiyor. Neyse bu benim son yorumum.
Konu sahibibhayat sana guzellikler getirsin. Yureginden gecenlere inan ve guven. Bitirmek istiyorsan arkana bile bakma. Seviyorsan da arkaa bakma...
Teyzenizin ilişkisi olup olmadığını nereden biliyorsunuz. Eşi ölmüş diye 7 yıl yas tutmak zorunda diye bir kural mı var. Hpv virüsü çoğunlukla cinsel yolla bulaşan bir virüstür. Adam açık bir şekilde eskortla birlikte oldum demiş ve kendini aklamak için tarihleri değiştirmiş. Konu sahibi boşanır boşanmaz. Orası bizi ilgilendirmez fakat eşi tarafından kandırılan bir kadın var. Onu uyarmak bizim görevimiz. Hpv virüsü ölümcül diyen olmadı. Bu virüs sonrası oluşabilen adlarını yazmak bile istemediğim tehlikeli hastalıklar var. Siz maşallah dudakta çıkan küçük bir uçuktan bahsediyor gibi konuşuyorsunuz. Ayrıca konu sahibi hemen doktora görünün siz de. Normalde doktorlar hastanın eşini de muhakkak çağırırlar. Belki ben dikkat etmedim gitmişsinizdir ama gitmediyseniz ihmal etmeden gidin.Yaanlis bilgi 2 6 ay degil. Kocasi 7 yil once olmis hicbir iliskisi olmayan bir teyzemde hpv virusu vardi. Bu birazda vucudunuzun bagisikligi ile ilgili.
Olabilir bu hastalik olumcul degil. Hayat kalitenizi etkileyecek bir surec sizi bekliyor sadece. Seviyorsaniz beraber atlatacaginiz bir surec.
Hayatta hep büyük konuştuklarım başıma geldi benden size bir kardeş tavsiyesi lütfen büyük konuşmayın zaman öyle bir geri aldırıyor ki sözleri. Bende bu şekilde yaşamam kabul etmem ceker giderim derdim ama suan bambaşka bir ruh halindeyim asla asla dememeyi öğrendim
ben eşim tarafından aldatıldıgımı öğrendiğim an kendisi ile muhatap dahi olmadan adliyeye attım kendimi
evet çekip gittim hem de evimden bir tek çöp almadan hiçbir şey talep etmeden
buradaki olay aldatmak da değil
yorumlarıma dikkat ederseniz aldatmışa takılmadım
kendini bu kadar hiç eden ve sevdiğini söyleyen bir profilden bahsettim
sevdiği kadına saygı duymaması ona bunları yaşatmaya hakkı olmamasından bahsettim
affediledebilir
ama kimsenin hayatı bu kadar ucuz değil..
Kesinlikle katılıyorum bu hafta test yaptıracağım ne zaman belli olur bilmiyorum ondan sonra bir yol çizmek istiyorum
Ben mi niye ki? Kisileri karistirdiniz sanirim.
eşinızdeki hpv turu ne acaba ? kanser yapmayan turu var. ondan ıse 6 ayda bir smer yaptırıp takip edersinız.Ama kaser yapan turu var 16 o tehlikeli.Kesinlikle katılıyorum bu hafta test yaptıracağım ne zaman belli olur bilmiyorum ondan sonra bir yol çizmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?