Gelecekten umudum var

merak ettim, siz nerelisiniz acaba? hiv ve hpv denen şeyler virüs ismi, hastalık değil. virüslerin diğer dillerde isimlerinin değiştiğini hiç duymadım, bilimsel adlandırmalar bunlar

merak ettim, siz nerelisiniz acaba? hiv ve hpv denen şeyler virüs ismi, hastalık değil. virüslerin diğer dillerde isimlerinin değiştiğini hiç duymadım, bilimsel adlandırmalar bunlar
Bu konuda birtek ben karıştırmadım bir bayan daha vardı aids ile karıştırıp kan testinde çıkan yen. Onu da alıntılayın isterseniz?

Teyzeyle bayagi samimiyiz canim. Soyledigi cumleyi buraya yazarsam ban yerim. Kisaca 7 yildir gormedik bizim herif cok gormus biri bozukmus bize bylastirdi oldu. Yas tutuyor demedim. Amannnn nasil dusunurseniz dusunun. Buvisin marematigi bu. Hoskalin.

Bu konuda birtek ben karıştırmadım bir bayan daha vardı aids ile karıştırıp kan testinde çıkan yen. Onu da alıntılayın isterseniz?
ben karıştırmanıza bir şey mi dedim ki, neden onu alıntılayım?
ben “yabancıyım, benim dilimde ismi farklı” dediniz diye sizi alıntıladım.
okursanız eğer yazdığımı…

Testin sonucu 10 güne belli olacak ama görünürde birşey çıkmadı rahimde vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…