ee ortaya yazmisin banami yazmisinSelam fıstık yazdım cevap vermedinKüstüm
Hani keşke bi kamera olsaydı da o an gösterseydim. Cidden yaptığım hiçbirşey yok sessizce baktım geldi çattı resmen . . Hani ters bişey de söylemedim, böyle bi durum olsa zaten gelip size anltmazdım bende suçlu olurdum ama ortada hiç bişey yok gayet normal bi şekilde gittim bakıyordum yani.
Bi karşılık bile vermedim.. Keşke verseydim yani kendime kızıyorum ..
ee ortaya yazmisin banami yazmisin
ben yurt disindayim mesela burda sorarlar yardimci olalimmi diye sende hayir dersin gider isine bakar turkiyede oyle degil..
Napicaksin iste boyleleride var artis artis hareketleri var
Ben yemek yicemm cok acikdim,gelirim birazdan
Civciv seni kedinin önüne atasim geldi bi an
ben yurt disindayim mesela burda sorarlar yardimci olalimmi diye sende hayir dersin gider isine bakar turkiyede oyle degil..
Böylesi yoktur heralde
Kuzummm ben burdayım hep :126: sen nerdesin asıl Melezimmmm
bendede mevcut ama bugun yendim temizlik yaptimya bu tembellik denen sey nası vbişey yaaa ben bildim bileli benle bi kurtuladım yaa(
Yok sana yazdımdikkat edersen tekil şahıs kullanmışım ve senin mesajının arkasından,ve senin topiğine
bendede mevcut ama bugun yendim temizlik yaptim
iyi peki iyiyimm fistik sendne ne haber
melez ask olsun liluuum a selam vermisin ayri bana niye vermiyonn
Ben girdiğimde çevrimdışı oluyosun kiiii
Dün benimkini yolladım memleketine ondan yoktum,
sonra hemencik döndüm forumumaNaber güzelim
neler yapıyosun bakımmm
Türkiyede şeyini çıkarıyorlar . Sanki mağaza onların ! Sanki o ürünleri kendi laboratuvarlarında üretiyorlar .
iyi peki iyiyimm fistik sendne ne haber
melez ask olsun liluuum a selam vermisin ayri bana niye vermiyonn
İyiyim canım sağolTarla bahçe işleri nasıl gidiyor sebzeler büyüdü mü
Hayırla gitsin hayırla gelsin dadlumm.. Tez kavuşun inş. :)
Bende napıyım tatlım evdeyim gene gitmedim okulaAnnemle geziyim dedim.. Senin kullandığın şampuana baktım Wellam bitince alıcam ondan sanırım Sana heveslendim
Bide işte yukarda anlattığım olayı yaşadım konuda açtım zaten
simdi ordan geldim oldumm yorgunluktan su bitti onu bekliyorum ekinleri sulayacam elmali kurabiye yapmam lazim domatesler toplanip satilacak of of
Ya bi mağazaya gittim. Dudak parlatıcılarına bakıyordum. Görevli geldi ben yardımcı olayım dedi ne renk bakmıştınız dedi. Bende Turuncu gibi kahverengi gibi oratsı bişeyler dedim. Öyle bi renk yok (!) dedi. Arkadaşımda vardı da ondan bakıyordum bende dedim. Kadın gösterdi bi tane simsiz istiyorum dedim . Hiç bi parlatıcıda simsiz olmaz dedi !. Sonra omzumdan tuttu seni diğer arkadaşlara yönlendiriyim dedi. Ayrıldı yanımdan 2 saat söylendi. Ruh hastası yaa..
Şu görevlilerden nefret ediyorumSen kimsin omzuma dokunuyorsun demi !
Saol kuzucuk askere gitmeden İstanbula gelcek zaten 1 haftalığına falan
Çok memnun kaldım ben şampuandan canım baya yumuşattı saçlarımı tavsiye ederim. Tek kötü yanı
saçlarımın dalgaları gitti, resmen düzdüz oldu saçlarımParaben SLS falan da yok fazla zarar vermez
saçlarıma diye düşündüm
Konuyu görmedim tatlım bakıyorum hemennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?