gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Selam fıstık yazdım cevap vermedinKüstüm
ee ortaya yazmisin banami yazmisin

ben yurt disindayim mesela burda sorarlar yardimci olalimmi diye sende hayir dersin gider isine bakar turkiyede oyle degil..

Ben yemek yicemm cok acikdim,gelirim birazdan
Civciv seni kedinin önüne atasim geldi bi an

ee ortaya yazmisin banami yazmisin

ben yurt disindayim mesela burda sorarlar yardimci olalimmi diye sende hayir dersin gider isine bakar turkiyede oyle degil..

Yok sana yazdım dikkat edersen tekil şahıs kullanmışım ve senin mesajının arkasından,ve senin topiğine

ya bu tembellik denen sey nası vbişey yaaa ben bildim bileli benle bi kurtuladım yaa (
bendede mevcut ama bugun yendim temizlik yaptim
Yok sana yazdım dikkat edersen tekil şahıs kullanmışım ve senin mesajının arkasından,ve senin topiğine

iyi peki iyiyimm fistik sendne ne haber

melez ask olsun liluuum a selam vermisin ayri bana niye vermiyonn

Ben girdiğimde çevrimdışı oluyosun kiiii
Dün benimkini yolladım memleketine ondan yoktum,
sonra hemencik döndüm forumuma Naber güzelim
neler yapıyosun bakımmm

Hayırla gitsin hayırla gelsin dadlumm.. Tez kavuşun inş. :)

Bende napıyım tatlım evdeyim gene gitmedim okula Annemle geziyim dedim.. Senin kullandığın şampuana baktım Wellam bitince alıcam ondan sanırım Sana heveslendim

Bide işte yukarda anlattığım olayı yaşadım konuda açtım zaten

İyiyim canım sağolTarla bahçe işleri nasıl gidiyorsebzeler büyüdü mü

simdi ordan geldim oldumm yorgunluktan su bitti onu bekliyorum ekinleri sulayacam elmali kurabiye yapmam lazim domatesler toplanip satilacak of of

Saol kuzucuk askere gitmeden İstanbula gelcek zaten 1 haftalığına falan
Çok memnun kaldım ben şampuandan canım baya yumuşattı saçlarımı tavsiye ederim. Tek kötü yanı
saçlarımın dalgaları gitti, resmen düzdüz oldu saçlarım Paraben SLS falan da yok fazla zarar vermez
saçlarıma diye düşündüm

Konuyu görmedim tatlım bakıyorum hemennnn

işte o an insanın nutku tutuluyor bir şey diyemiyor..ben de yaşadım.bir kere saç boyası alıcam milyoncu tarzı bir yerden söyledim görevli kıza verdi,o da o ara oraları toparlıyor.sonra vazgeçtim başka istedim.isterken de "kusura bakmayın sizi de yoruyorum" dedim incelik namına ama o akıllı "hanfendi iyice düşündükten sonra karar verseniz" dedi bana terslenerek.ben öyle kaldım bir şey diyemedim.sonra dellendim tabi niye sustum diye.orda bağırabilirdim de ona.hatta yetkili kişiyi bile bulurdum ama işte Allah engelliyor herhalde

birisi gelip başıma dikilip yardımcı olayım derse bir bakış atıp gidiyorum ordan tamam görevleri bu ama çok itici oluyor ya,daha çok müşteri kaçırıyorlar.
geçen bayram tatilinde kompedandan eşime çamaşır alıyorum.e ben alacağım bedeni biliyorum zaten,okuma yazmam da var seçip alıyorum.kız geldi ben yardımcı olayım hangi beden istiyorsunuz dedi.ben de hiç arkamı bile dönmedim,ben kendim seçebiliyorum teşekkürler dedim o da peki dedi gitti ama gözü hep bendeydi

Aynen kuzum bende sen memnunsun diye alıcam inş.

OOoo gelcek demek yanına 1 hafta sonra

ya o ses turkiyede kiz simdi bi sarki okudu gitme diye kimin sarkisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…