işte o an insanın nutku tutuluyor bir şey diyemiyor..ben de yaşadım.bir kere saç boyası alıcam milyoncu tarzı bir yerden söyledim görevli kıza verdi,o da o ara oraları toparlıyor.sonra vazgeçtim başka istedim.isterken de "kusura bakmayın sizi de yoruyorum" dedim incelik namına ama o akıllı "hanfendi iyice düşündükten sonra karar verseniz" dedi bana terslenerek.ben öyle kaldım bir şey diyemedim.sonra dellendim tabi niye sustum diye.orda bağırabilirdim de ona.hatta yetkili kişiyi bile bulurdum ama işte Allah engelliyor herhalde
DimiAynen valla aynen .. Bende Dellendim Tabir-i Caizse Demekki sadece bende olan bi durum değilmiş bu :)
simdi ordan geldim oldumm yorgunluktan su bitti onu bekliyorum ekinleri sulayacam elmali kurabiye yapmam lazim domatesler toplanip satilacak of of
ya o ses turkiyede kiz simdi bi sarki okudu gitme diye kimin sarkisi acaba
bana peynir lazım acılı ezme yapacamama keçi peynir vermiyor
aşkın nur yengi nin kuzum
bendede mevcut ama bugun yendim temizlik yaptim
iyi peki iyiyimm fistik sendne ne haber
melez ask olsun liluuum a selam vermisin ayri bana niye vermiyonn
DimiAynen valla aynen .. Bende Dellendim Tabir-i Caizse Demekki sadece bende olan bi durum değilmiş bu :)
bizimde bugday bitti
tek değilsin
oje alırken bile başına dikiliyorlar şu sepette karışık olan ojelerden bir git ya seççem alcam işte
Sana iyi gelir umarım tatlışımm
Bak bunlar yeni saçlarım normalde baya dalgalıydılar, burda fön makineysiyle kurutulmuş hali
Eki Görüntüle 551119
Kasım sonunda gelcek canım, 1hafta10 gün falan kalıp gidecek
Mrblarr hoşgeldinnnnnn
Çok güzel kuzummm.. Nudenin böyle bi etkisi mi varmış.. Yoksa senin saçın mı düz ki .. Nasıl oldu ki :26:
hoşbulum ilk defa yazıyorum (heyecanlandım:))))nasılsınız
Çok güzel kuzummm.. Nudenin böyle bi etkisi mi varmış.. Yoksa senin saçın mı düz ki .. Nasıl oldu ki :26:
melez kustum sana resmen tanimamzliktan geliyon beni
lillium bacim nassin ugramiyon artik bizim taraflara
ne dimek yavrum buyur gel her zaman beklerizAyy iyim tatlım benim sen nasılsın..
Ya evet öyle arada uzaklaşıyorum yanlış anlama senlik değil kuzum ya
Nasılsın ? Topiğine gelirim gitmem bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?