gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Benim esim niye boyle ben kafayi yiycem bana bi yol gosterin biktim bunalimdayim usandim iyce intihari bile dunusuyorum bu yuzden biktimm biktimmm

Benim esim niye boyle ben kafayi yiycem bana bi yol gosterin biktim bunalimdayim usandim iyce intihari bile dunusuyorum bu yuzden biktimm biktimmm

kız delimisin sen...bırak naparsa yapsın ya,suçlu senmisin allah allah..ne bu çocuk gibi küsmeler,senin elinde olan bişey diilki..hay allahım yaa

Ben uzulmuycem de esim konusmuyo benle hasta oldum diye

Çok kızdım eşine..nasıl bir zihniyet bu canım ya
sanki senin elinde olup olmaması.herkes çocuk sahibi olacak diye bir şey de yok ki.
çok mu istiyor eşin?
sen sakın kötü şeyler geçirme aklından

Gülüm çok üzüldüm ama nasip kısmet meselesi eşin bilmiyor mu her şeyin Allah'tan olduğunu
Sana düşen sadece sabretmek sadece sabretmek sık dişini rabbim seninde yüzünü güldürecek

Olmuyor yapamiyorum tahammul edemiyorum sorun onda da olabilir di ama ben boylemi yapacaktim ona

Ama bak bu stres yapıncada olmaz.Rahat ol umursamaHaklısın biliyorum demesi kolay diyeceksin ama bende yaşadım o sıkıntıları geçecek inşallah

Ablacim ben hasta oldugma hic uzulmuyorum esimin uzulmesine de uzuluyorum su durumda gercekten sabah ben nasi diycem ona cok uzulcek diye yine onu dusunuyodum ama o bana patliyo benim sucum gibi anlamaya calisiyorum biraz cok istiyo baba olmayi kendi cocugnu sevebilmeyi anliyorum onuda ama oda biraz olsun benim sucum olmadiigni anlasaydi keske pco lu olmam sebep ona gore

Canım bildiğim kadarıyla daha çok gençsin ve pko geçmeyecek birşey değil rabbim ol desin yeter...Oda keşke daha anlayışlı olsa

Gül sana bir şey anlatayım ama oku muhakkak
benim bir arkadaşım var burda eşlerimiz dolayısıyla tanıştık
3 yıllık evli onlarda ilk yıl korunmuşlar 2 yıldır çocuk istiyorlar
ama arkadaşım senin gibi pkolu klomen tedavisine başladı
ilk ay olmadı ikinci aya geçtiler neyse yumurta takibine gidiyordu 3-4 tane yumurtası olmuş
artık son güne gelinmiş yumurta çatlatma iğnesini vurunmuş ve ertesi sabah inanılmaz bir ağrıyla uyanmış kusma ve titremede var
acil hastaneye götürmüş eşi ama kız ağrıdan bayılıyormuş artık meğer iç kanama geçiriyormuş
hemen burda araştırma hastanesine sevk etmişler meğer olay neymiş
o iğneyi vurundu ya iğnenin dozu iyi ayarlanamamış yumurtalar fazla büyümüş ve birbirine yapışmış patlamışlar
rahim ters dönmüş ve yumurtalıklar zarar görmüş rahimi düzeltmişler kanamayı kesmişler o yumurtalarıda temizlemişler
ama malesef yumurtalıklarının bir kısmını almışlar bugün ziyaretine gittim içim yandı resmen
hala arkadaşım diyoki tüh ya bebek işi ertelendi gene ya boşver bebeği senin canın önemli dedim
gerçektende öyle senin canın sağolsun gül her şey bebek mi çocuk mu sanki
en acısını yaşadım bende bu imtihanın zor günler geçirdim boşanacaktık nerdeyse kayınvalidem yüzünden
ama içimden öyle ah ettim öyle dua ettim ki allahım senin yüce adaletine güveniyorum dedim tüp bebeğe başladık
rabbim bana nasip etti çok şükür sen bekle sabret ve gör senin sorununda ne varki
doktorlar bana % 5-10 çocugun olur diyorlardı o ol dedikten sonra istatistikler fasa fiso

Olmuyor yapamiyorum tahammul edemiyorum sorun onda da olabilir di ama ben boylemi yapacaktim ona

kesinlikle haklısın ama erkekler anlamıyor işte kadın olmak o kadar zor ki anlayışsız oluyorlar
ama eşinin böyle yapmaması lazım oda beni anlamayacaksa kim anlayacak diyosun demi içinden
erkekler böyle işte anacım

Cok uzuldum canim arkadasina,hersye nasip kismet meselesi beni uzen esimin boyle yapmasi ama napiyim onada ben destek olcam artik yoksa o olmuyo ben pes etmiycem sabredicem sonunda karsiligini alirim insAllah.. O bana destek olmuyo bari ben ona oluyum

Derdimden buyuk Rabbim var diyorum yine yapacak bisey yok cocuk ha diyince olacak birsey degil ki napiyim...
Ikiz bebeklerim olacak gibi hissediyorum yaklastim onuda hissediyorum.. Allah yardimcim olsun

Hah işte biliyorum seni üzen çocuğunun olmaması değil çünkü o insanın elinde olan bişey değil
amma eşinin seni üzüp üzmemesi onun elinde olan bişey işte herkesin imtihanı farklı
seninde imtihanın böyle sanada Lütfunda hoş rabbim kahrında hoş diyip sabretmek düşüyor
Hepimiz öyleyiz çok mu mükemmel gidiyo sanki evliliklerimiz allahını seversen
bigün öyle bi gün böyle günler geçiyo işte sen sıkma canını dua et
rabbim eşinin gönlüne bi yumuşaklık versin

Derdimden buyuk Rabbim var diyorum yine yapacak bisey yok cocuk ha diyince olacak birsey degil ki napiyim...
Ikiz bebeklerim olacak gibi hissediyorum yaklastim onuda hissediyorum.. Allah yardimcim olsun

Çok değerli kıymetli bir şeye sahip olacaksın onu bekliyorsun ama o bekleme sırasında bazı sınavlardan geçiyorsun bunlar geçecek o güzel günlere geleceksin rabbim herşeyin hayırlısını versin

Bir vakti zamanı var mutlaka,sen daha gençsin.tedavi olma şansımız da var bu devirde çok şükür
eşinin de kafası dank edicek mutlaka.baba olmayı çok istediği için o da kafaya takıyor demek ki.
karşılıklı destek olsanız daha iyi ama artık dediğin gibi sen idare ediceksin gülüm.
üzülme

İnşallah canım o günler yakın bencede

Çok değerli kıymetli bir şeye sahip olacaksın onu bekliyorsun ama o bekleme sırasında bazı sınavlardan geçiyorsun bunlar geçecek o güzel günlere geleceksin rabbim herşeyin hayırlısını versin

İnşallah canım o günler yakın bencede

Allah sizlerden razi olsun Allah aci gunleri gostermesin sizlere..
SAgolun canlarim biraz olsun icim rahatliyo konusunca cunki kimse yok,dort duvar arasinda ne es ne dost arkadaslarim desen kendi aleminde onlarida cok iyi tanimiyorum..
Sabir aci ama meyvesi tatliymis Allah sabir verir insAllah esime de banada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…