gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

bende kendime portakal soyayımda bebem biraz vitamin alsın

:))
Ben tedirgin oldum erkek doktora ilk kez muane oluyorum oda anladi az relax ol gozlerimin icine bak diyo bana tavana bakiyodum ben tavanda ne avr diyo
Esim kiskancligindan ölüyo tabi bu arada...
1 hafta sonra normal hayatimiza doneriz biz.. olmazsa 1 hafta etkisinden kurtulamam demisti bana artik sabredicez 1 hafta
Konusuyoruz da moralman cokuk oluyor herif

Kız o neymiş öyle yaa anam senin bu doktorunda alemmiş haa gülmekten öldürdü beni
bence bu konuda kendisi biraz fazla relax değil mi hey maşallah
bu yabancı bir doktor değil mi işte yabancılar böyle geniş ve rahat
bende gözlerimi kapatırım genelde

Evet fransiz bir emmi kendisi boynunda bi zinciri var vede gomleginin ust dugmeleri acik ayni nonoslar gibi gogsunden beyaz killar fiskirmis bir sekilde zaten o tipi gorunce esimin cildirmamasi elde degil

Evet fransiz bir emmi kendisi boynunda bi zinciri var vede gomleginin ust dugmeleri acik ayni nonoslar gibi gogsunden beyaz killar fiskirmis bir sekilde zaten o tipi gorunce esimin cildirmamasi elde degil

ay gülmekten yemin ederim çenem ağrıdı tek başımayım evde
biri duysa bu karı ne gülüyo kahkaha atıyo diyecek

Kizz aradim aradim bulamadim valla yok gidince gizlice cekiyim
Esimde beni ceksin gizlice
ay biraz rahatladim ya gulmek iyi geldi :)

Merak etme ben kafamda canlandırdım senin o kart doktoru

Aman tipinden banane beni bi dogurtsa baska bise istemem ondan,valla hediye alcam ona.
Ama dua etmistim Allahim nerde care bulcaksam oraya gonder diye bu doktor cikti karsimiza belki nasip bundadir.. Ama inaniyorum bu adam basarcak bisiler ilk randevude klomen verdi anladi yumurtlama bozuklugu oldugunu..
Onceki kari yok enfeksiyon kaptin 1 ay fitil kullan geri gel,yok bu ay filmleri cektir gel ayri ayri yere gidiyoduk,bu doktor kendi odasinda yapiyo herseyi.. Spermleri bile kendi inceledi odasinda dusun yani..
Ben memnunum emmimden

Ooo deme yaa kız ne güzelmiş öyle eşinin spermleri hakkında ne dedi peki vay be
inşallah hamile kalırsan ona bir zincir hediye edersin
kız ne biliyorsun adam homoseksüeldir belki

Ooo deme yaa kız ne güzelmiş öyle eşinin spermleri hakkında ne dedi peki vay be
inşallah hamile kalırsan ona bir zincir hediye edersin
kız ne biliyorsun adam homoseksüeldir belki

Simdi randevudan once iliskiye girceksiniz dedi,ordaykende icimden sivi aldi spermlerin kalitesine bakti ayni gun.. Ve bir sorun yok burda hersey guzel dedi..
Bende de yumurta hazirdi olabilir su an bile oluyodur dedi ama Rabbim nasip etmemis demekki daha
Rahim filmi ceker belki bidahakine cunki tuplere bakmadi daha.. INSALLAH orda bi sorun yoktur..
Bilmemki kiz olabilirde ama o kadarda degil gibi. Esim diyoki yuruyuse bak sundaki Allahim yarabbim diyo nerden denk geldik suna diyo
gitmis bulunduk zamanda kaybetmek istemiyoruz ama ben begeniyorum tedavi seklini.. Hemen yapiyo hallediyo ayni gun.. Ve sadece 90 euro oduyoruz ultrason ilaclar ve bu sperm incelemesi icinde olarak. Yoksa ayri yerde ayri para vercektik.. Ilaclarda bedavaya geliyo devlet karsiliyo.. Ozel hastane olmasi iyi oldu bizim icin

Eşin takmış bu doktora he bende rahim filmini soracaktım sana çekinmemişsin daha demekki
vay çok uygunmuş orda bizde özel hastaneye gidiyoruz mesela geçen lavman yaptılar ya bana ona bile 200 lira aldılar
muayene ilaç parası hariç ama olsun gözümde değil valla sağlık için harcanan para göze gelmez
helede bebeler için harcanan paraa feda olsun onlara

Burdaki ozeller tr ye gore uygun canim ama olsun tr de de olsak yaptircaktik mecburen..
Evet saglikli olsunda para feda olsun nerelere gitmiyoki para gerekirse bazi yerlerden kisariz ama onlar icin esirgenmez hic bi zaman.. Kuzucuklar ilerde kiymetimizi bilir insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…