gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Gül canım peki şöyle bir şey söyledin mi eşine tatlı dille
ya senin bir problemin olsaydı ben böyle yapsaydım sen ne tepki verirdin üzülmezmiydin diye
bence bunu açıkyüreklilikle sor çekinme bakalım ne cevap verecek

Canım dua etmeyi bırakma ve hiç yılma elbet sende rahatlayacaksın

Hah şöyle ol allah sağlık sıhhat verdiği sürece asla vazgeçme mücadele etmekten
nefes aldığımız sürece hep umut var demektir unutma canım
hemde öyle tatlı bir meyveki ahhh ahh

Hic konusma geregi bile duymuyorum o kosesine cekiliyo ben kendi koseme cekiliyorum cunki faydasiz oldugunu gordum,allahin izniyle olacak diyorum..
Bazen iyiyken oun gogsunde yatarken sohbet ediyoruz birgun cocuklarimiz olucak aile olcak felan diyorum bu ay olmazsa uzulme obur aya olur allah buyuk demistim tamam demisti,ama oyle olmuyomus demekki duygularini saklayamiyomus

hani bir şeyi çok istersin yapamazsın,sinir olursun onu o an başkasından çıkarırsın.
eşin de böyle oluyor sanırım.içten sana kızmıyor belki de.karşısında tek sen olduğun için sana patlıyor demek ki.

Oda seni kırmak istemiyordur..Ama umutlanıyordur canım erkekler kadınlar kadın sabırlı olamıyorlar ve bizim bu konuda nekadar hassas olduğumuzu düşünemiyorlar

Ya demekki eşinin bu konuda zaafı var ya hepimizin eşleri öyle
mesela benim eşimde ailesi konusunda öyle beni kırar döker ezer geçer aman aman onlar her zaman haklıdır
ben haklı olduğum zamanlarda bile onlar hep haklıdır ben haksızımdır
adam anlamıyor olgunlaşmasını bekliyorum kendimi çok üzdüm vakti zamanında ama hiçbir şey benden kıymetli değil boşversene sen amaann
küsersede küssün yarın gelir mecburen barışırr eşininde olgunlaşması lazım zamanı var bekle o zamanı canım

Oda seni kırmak istemiyordur..Ama umutlanıyordur canım erkekler kadınlar kadın sabırlı olamıyorlar ve bizim bu konuda nekadar hassas olduğumuzu düşünemiyorlar

Evet belkide oyledir bi keresinde bana el kaldirdiginda da sonradan ozur diledi sana patladim diye ama bu seferki farkli gibi...
Hastanede sira bekliyoruz doktor erkek oldugu icin soyleniyo,suna bak sapik gibi bilmem naptigimda tip felan yok diyo,adam yumurtalarimi gelistirince de diyoki ummazdim o tipsizden bunu diyo adam kafayi yedi anliycazgniz...
Erkekse niye bastan goturdun ustelik yasli ve de isini baya guzel yapiyo bence guzel ilgileniyo onceden de demistim hamile bayanlarla sohbet edip onlarin karnini seviyo daha dogmamis bebekleri seviyo,70 yasinda var adam bi doktor onerdi bize uzman diye ama ben sevdim adami,esime sevdim desem onuda yanlis anlar doktoru begenmis diye

Erkekleri çözmek kolay değil

Ay gül eşinde alemmiş yaa kusura bakma kendimi tutamadım
benim eşimde erkek jinekolog tercih etmeme müsade etmez
derim ben aslında erkek, kadın doğumcular daha anlayışlı diye
ama anlamıyor onu bende üstelemiyorum ne farkeder sanki
tercihimiz hep kadın jinekolog o yüzden

Evet kiz valla bazen oyle oluyo,kaynanam burdayken oda annesine hava atiyo diklenerek bende dedim ki neden anneni gorunce birden havalanma gereksinimi duydun soylermisin dedim annesinin yaninda bozuldu biseyde diyemedi yoo ben hep boyleyim diyo bende biak bu isleri dedim anneside bisey diyemedi
Ya iste oyle canim agladim agladim bugun ama dedim ki aman bosver hayatini yasa ilerde bi gun olcak uzuldugne pisman oalcaksin dedim kendi kendime..
Ama hala zoruma gidiyo suratima bakmadan gitmesi ise ...

haydin öptüm sizi,iyi geceler bakalım..
yarın yeni bir gün,güzel başlasın güzel geçsin inş..

Amaaan kız ne akıllısın valla iyi demişsin keşke şu cümle benimde aklıma geleydide anasının yanında mortiş edeydim
ay kıyamam ağlama bu günlerde geride kalacak inşallah

valla bende yazarken guldum sinirden felan bi alem gercekten adam.. Bana kanatsiz kusum der hep ama kanadimida kiriyo iste boyle
Kendisi istedi kiz erkek olursa olsun yeterki cocuk olsunda diye bende hic aldirmiyorum artik,adami gorunce basliyo sinirlenmeye gulemiyorum da gulsem daha cok sinirlencek,adam beni muane ederken gelmiyo yanimiza.. Normalde esler birlikte giriyo iceriye.. Bakinca kafa goz dalarim diyo delimi ne sanki bi bende var ondan adam onlarca sey goruyo gunde

aynen ya bi senin şeyine mi bakıyo günde kaç tane görüyordur yaşlı amcamız
ha orda eşlerle beraber mi alıyorlar burda odaya beraber alıyorlar ama
arada bir paravan oluyo muayene tarafı ayrı gebelik hariç pek almıyorlar o kısıma
aaa baksana çok romantik kanatsız kuşum demek

Burdada paravan var ama isterse gelebiliyor yumurtaliklarima bakarken esimi cagirdi dediki esinizin yanina gelebilirsiniz dedi elini tutun felan diyo adam aslinda iyi tedavi ediyo muane bitince de elimden tutup kaldiriyo yardim ediyo..
Kiz esim romantik ama arada sirada disari vurur bazende bu hareketleri var iste...
saclarimi oksar akilli kizim benim der bana bazen
Pislikk bana bunu niye yapiyosun senn yaaa :84:

Ay ne güldüm doktoruna ama yaa demek gelde elinden tut felan diyo ha
hoşuma gitti aslında:):)
Kız her zamanda öyle güllük gülistanlık olmaz canikomm
bazende böyle anlar olacakki o tatlı sözcüklerin güzel anların kıymetini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…