gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

amannnnnnnnnnnn canımmm sakın yakmaaaaa herifcazınla açılmayın tatlımmm sen bak yemeğine kuzum ne yapıyosun bakimmmm:)

Geldim canim,nohut ve pilav yapiyorum canim nohut istedi bugun
Corbada vardi zaten yeterde artar bile.. Havalar cok sogudu kisin ortasindayiz sandim yapraklar dokuluyor artik sonbahar gelmis soguklari hic sevmiyorum
Sen hep evde misin ?

Geldim canim,nohut ve pilav yapiyorum canim nohut istedi bugun
Corbada vardi zaten yeterde artar bile.. Havalar cok sogudu kisin ortasindayiz sandim yapraklar dokuluyor artik sonbahar gelmis soguklari hic sevmiyorum
Sen hep evde misin ?

ooohhh daha ne tatlımmm Allahım bol kazançlar versin afiyette olun her daim inşallah burasıda serinledi canım ama öyle pekte soğuk değil akşamları daha serin oluyor tabi ama türkiyede hava sıcaklığı artıcakmış yine yaz gitmek bilmedi kışda geldimi gitmek bilmicek yaaa ben çok üşürümmm evdeyim canım yaaa bazen manisaya gidiyorum kuzenlerin yanına genelde hep evdeyim hala işim yok kuzum yaaaa o kadar çok görüşmeye gittim ki yok olmuyo inşallah Allahım hayırlısından bir iş verir bigün

Amin cumlemize canim.... Bende cok usurum kansizmiyim neyim bilemedim bide evli olunca daha cok dikkat etmek zorundasin aman iltihap aman enfeksiyon...
Sende dikkat et aman diyim ben bekarken hic corap giymezdim simdide kasik agrisindan duramiyorum hic
Cocuk kalsak keske o zaman hic derdin yok degil mi...
InsAllah bulucaksin bir is guzelim merak etme ne demistik sabir aci meyvesi tatli.. Bu benim icinde gecerli ama bazen iste insan sabredemiyo

kıyamam gitsene kız bi doktora dikkat et kendine canım evet yaaa bende özel günlerimde sağolsun kasıklarım öldürücek beni ediyoruz ama işte bazen ihmalsizlikler olabiliyor aynen yaaa keşke hep çocuk kalsak her anlamdaaa ama büyümekde güzel bi yandan canım yaaa :)
Saol canım benim inşallah kuzum sabrediyorum canım bakalım artık birgün olucak elbet işte belkide güzel Rabbim bizi deniyordur bununla sınıyordur sabredelim herşey güzel olucak buna inanlım kalbimizde hep güzellikler bulunsun herşey yolunu bulur inşallah

Tabi ki sabirin sonu selamettir her zaman. Allah herseyin en iyisini bilir muhakkak... Allah gonlune gore versin seninde canim benim..
Evet buyumek guzel de iste gecmisi de ozluyoruz ama
Insan keskesiz yasayamiyo hic degil mi..

Rüzgargülüm canım benimmmm ben şimdi çıkmak zorundayım babam geldi de yemektir falan anneme yardım edeyim seninle karşılaştığımız için valla çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum yine bunu görmek isterimmm:) seni çok seviyorummm kendine iyi bak Allah a emanet ol canım benim geleceğin güzel annesiiiiiii hiç bişey seni üzmesinnn o güzel tatlı yüzün her zaman gülücüklerle kalsın canımmmm görüşürzzzz kocaman öptüm seniiiiiiiiiiiiiiiiii:):)

Oyy kuzum benim ya bende cok sevindim ben de seni cok seviyorum tatlim.. Hadi kolay gelsin sana bende gidiyim ekmek felan aliyim.. Tekrar gorusmek uzere optum ben de kocaman.. Saol canimin ici guzel dileklerin icin sende en kisa zamanda bir is bulursun insallah dua edicem sana.. Hadi optum tatlim.. iyi aksamlar

off off nerde o eski gunler mervee nerdesinnnnn gülll bitos berreeee yagmur ve butun kankiler makarayi bereni backwoodu evrenimi eslemi ikiz ablayi esraayi derkeeen butun kkyi sayacam gibi bi his oldu bende

Sen nickini nasıl saadece tweety yaptın kız ne hoş olmuş

nick degisme hakkim vardi 1 tane yonetime rica ettim olursa yapin diye oldu begenmene sevindim ilk zamanlar yadirgadim ama simdi daha iyi hissediyorum

nick degisme hakkim vardi 1 tane yonetime rica ettim olursa yapin diye oldu begenmene sevindim ilk zamanlar yadirgadim ama simdi daha iyi hissediyorum

Çok iyi olmuş canım yayapmalarıda iyi olmuş eksiz tek tweety
Bende yalnızca ikiz olmayı çok isterim ama sanmıyorum yapmazlar

Çok iyi olmuş canım yayapmalarıda iyi olmuş eksiz tek tweety
Bende yalnızca ikiz olmayı çok isterim ama sanmıyorum yapmazlar

sor bakalim belki yaparlar sadece bi kere hakkin var diye biliyorum... evet oz be oz tweety benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…