ama simdi bide boyle bi yazi cikmis yeni cikmis bu
sen yinede dene sansini
bilmemki kizz sana bisey soracam iphonunu ios 6 surumune yukselttin mi:26:
Aman bende istemem daha bunu yeni aldik taksiti bitmediYok kis yukseltmedim benimki 4 te kaldi hatta ben guncellemedim icindeki programlar gider diye korkumdan :26:
Ama onlarida atiyomussun itunes e netten bakip yaparim artik..
Ios 6 da youtube ve google maps yokmusIndiririz artik onuda
Iphone 5 ciktimi orda ? Burda 600 yilbasina dogru esim alcak kendine bende daha istemem bi kac yil kullanirim bunu yeni daha
Tr de 3000 tl
günaydın
Aman bende istemem daha bunu yeni aldik taksiti bitmedi
Gunaydin:)
Gunaydin canlarim gerci gunaydin kalmadi da kahvalti hazirliyorum bende
Ben simdi guncelliyorum yedekledim dosyalari
Ben alali 2 sene olcak yilbasinda baya gider banada hem oyle yukseklerde hevesim yok benim i phone 5 de neymis demi giz
selam kızlar nasılsınız
size bişey sorucam ben demin tt netten aradılar,tarife değişikliği falan için bizim telefonda bozuk ses kesik kesik geliyor cep numaramı istediler verdim 444 1 444 ten aradılar konuştuk en son adresimi istediler hiç şüphelenmedim verdim sonra kimlik nosu istediler bende zaten tt netin elinde bilgiler yokmu veremem dedim,tamam dedi 2 gün içinde telefonunuza tarife değişikliği için mesaj gelir dedi,sonradan uyandım internetten baktımki bunlar dolandırıcıymış bilen var mı ya adresi verdim napabilirlerki
Selam canimmm nasilsinnn
Kiz az once bizide aradilar tarife degisikligi icin ariyorum dedi esimi istedi oda musait degildi sonra ararim o zaman dedi bende kapadim :26:
taa burayi ne diye ariyolarsa anlamadim
hiç iyi değilim gülüm ya başıma gelene baksana,eşimi aradım söledim o uyandırdı benide ya kimlik numaranı verseydin nolucaktı dedi,adresimi verdim işin kötüsü akıl edemedim konu açtımda karakola git falan diyolar
Ya varya telefnu acitigimda adam hicte profesyonelmis gibi konusmuyodu ben sasirdim bi durakladi adim tayfun dedi cep telefonu tarife degisikligi icin ariyorum dedi esimin adinida soyledi hatta ben demeden,bilmiyorumki bisey olmaz kiz adresten ne olcak sanki iyiki baska bilgileri vermedin ama emin olmak lazim once :26: Ara bakalim bi polisi ne diyecek varmi oyle bisi bu aralar diye sor
beni arayan adam ismini vermedi,öyle ya tt netten arayınca hemen isim sölüyolar bide kekeliyodu hep,ama arkadanda konuşma sesleri geliyodu ne biliyim şüphelenmedimki,bende düşünüyorum eve gelicek halleri yok ya adresi napıcaklar,kimlik numarasını vermeyincede ısrar etmek istemedi heralde,eşimi arıyımda karakola gitmk gerekirmi bir sorıyım,allahından bulsunlar
Bide beni arayana ben esiyim kendisi musait degil dedim tamam o zaman sonra ararim dedi kapadi,yani gercek olsa bi insan aciklama yapar diye dusunuyorum,bende direk kapadim bidaha da acmam,musteri hizmetleri temsilcisi olsa en azindan belli olur konusmasindan felan,hic inandirici gelmedi banada. Adresten bisey olmaz ne yapabilir ki,ama icinde kusku kalmasin bi sor rahatla...
selam kızlar nasılsınız
size bişey sorucam ben demin tt netten aradılar,tarife değişikliği falan için bizim telefonda bozuk ses kesik kesik geliyor cep numaramı istediler verdim 444 1 444 ten aradılar konuştuk en son adresimi istediler hiç şüphelenmedim verdim sonra kimlik nosu istediler bende zaten tt netin elinde bilgiler yokmu veremem dedim,tamam dedi 2 gün içinde telefonunuza tarife değişikliği için mesaj gelir dedi,sonradan uyandım internetten baktımki bunlar dolandırıcıymış bilen var mı ya adresi verdim napabilirlerki
rüzgar gülümmmmmmmmm yine yakalaştıkk bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):) napıyosun nasılsın hayatım?
Yok kiz acmam hic acmazdim nerden de actim 0018 ile basliyo numara :S Nasil numaraysa akilli saniyolar kendilerini tarifeyi turk tarifesi olarakmi degistircez yani sacmaliga bi bak bidaha ararsa laf sayicam gerizekaliyaaçma bir daha,dalgınlıklar açıcak olursanda değişiklik falan istemiyoruz der kaparsın lanet olsun ya,herşeye el attılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?