bengisu da gitti geçmiş olsun :26::26:
Gunaydin millet bugun acik ogretim sinavlari var dua edin bize gece grsmek dilegiyle canlarim
ne güzel bi isim olmuş bu böyleee
selamınaleykümm
nasılsınız
benide alıyonuz mu topiğinize
ev sabısı mabusluk omuş gerçi
ne zaman döncekki:26:
gel canım gel sıkışırık biraz arkalara ilerleyelim kızlaar yeni arkadaşa yer açın bakiimsahibesi yok boş bulduk daldık bizde kovcak kimse yokken ay tweetyimizde gelsin ama biran önce yaa daha nekadar var acaba bitmesine cezasının inşallah az kalmıştır bişiiide dememişki öylede peek :26:
aa sendemigerçi niye şaşırıyosam bu devirde atandım diyene şaşırmak lazım senin bölüm ne canım peki?
ivet gittiydim 1 günlüüğüne :26: oda merveyi savunduğum mesaj yüzünden banlanmışım ayol yoksa hep alttan aldıydım niye banlandımki diyom bendeeemervemede laf sölemelerine izin veremezdim ama hıh
gel canım gel sıkışırık biraz arkalara ilerleyelim kızlaar yeni arkadaşa yer açın bakiimsahibesi yok boş bulduk daldık bizde kovcak kimse yokken ay tweetyimizde gelsin ama biran önce yaa daha nekadar var acaba bitmesine cezasının inşallah az kalmıştır bişiiide dememişki öylede peek :26:
kuzu dünküleri biliyokta bugünkü sınavın nasıldı? :26: didiğini yaptınmı
he yaaa
eeeee nasılsın bengisu
benim ingilizce canım :) her ne kadar alımımız biraz daha iyi olsa da puanlar yüksekten uçuyor bizde.
bir tek onun yüzünden mi şaşırdım vallahi yoksa sen dediğin gibi hep alttan almıştın.
tivitininki 1 aymışve daha 1 kaç gün oldu gideli.özlemiyorum ben ama çünkümmmm hep görüşüyorum
Dedigimi yaptim canim sinav iyi gecti :))))) anlarsin
senin bölümün ne canım? Belki seninkinin önü açıktır benimki resim bölümüydü alım az bizim ümidi kestim ben sınava bile girmiyom artık
evet canım daha sana var okulunu bi bitir öncesonra biraz çalış hayatını yaşa gerçi benim bitti ücretli öğretmenlik yaptım 1 sene sonrada nikah masasında bulmuştum kendimi işe başladım bi ay sonra eşimle tanışmıştım 8 aydada evlendik güya çalışıp paramı yiyceedim bende olsun kocişimden çok memnunum ama neysekide onla evlenmişim
bölümüm ingilizceönü açık, atanan öğretmen sayısı fazla ama puanda fazla
haklısın bir süre sonra soğutuyorlar insanı artık :44:
çok çabuk kanmışsın sende 8 ayda azmış Allah bozmasın mutluluğunuzu
hee yaa onun yüzündenmiş bana bak merveme laf söletmem diye çıkıştığım mesajmış görende küfrettim sanar okadarcık şeyede cezamı olur yaaa alemler vallaabana sataşanların hepside banlandı ama içim rahat oyüzden kız sen nerden biliyon sendemi okuduydun kırılmasınlar üzülmesinler diye alttan aldım canım naapayım onca zamanlık muhabbetimiz vardı onlarla severdimde hemen hemen hepsini meğer kıskanıp kinlenenlerim bile varmış neyse yaa susayım arkalarından konuşmuş olmak istemem ama kim bilir onlar neler demişlerdir arkamdan görende beni dünyanın en kötü insanı sancak yanlış tanımayın beni onların yazdıklarından..
hadi yaa dahada yeni gitmiişneyse bidaha görüştüğünde bizdende çok selam söyle canım bide deki topiğin işgal altında yetiş kurtar başka üyelikle falanda olsa katılsın aramıza yaa
he okudum ben de :) bazıları saçmalamış.merak etme objektif baktım ben
tamam söylerim
Anaa ben geç kalmışım herkes gelmiş muhabbet bitmiş bile
amin canımkız kanmak diil hani doğru insanı bulduğunu hissedersin ya sankim yıllardır tanıyomuş gibi olursun ya bizimde öyle oldu işte içi neyse dışıda bir insandır eşim süreklide görüşebildiğimiz için oyüzden tanımakta zorlanmadık birbirimizi yolda görmüş aşık olmuştu zaten bana arkadaşlar tanıştırdı bizi sonra neyse tanıştık ekimde aralıkta annesigil kız görmeye geldiler söz nişan konuşuldu şubattada isteme söz nişan oldu mayısta nikah hazirandada düğün oldu ne ara ne olduğunu bizde anlamadık zaten ama iyiikide olmuş kız çok memnunum eşimden işi biraz sıkıntılı jandarma eşim ordan oraya gezcez sürekli ama olsun mutluyuz ya çok şükür evet ingilizcenin açık önü kurs vs falanda verebilirsin aynen yaa onca zaman okıycaz diye canımız çıktı 3 yıl falan oldu daha mezun olalı ama şimdi ders falan çalışasım hiç gelmiyo artık :26:
bitme demeyelimde gelmediğinden başlayamadı diyelim bencene ara geldinde gittin kız sen film izliyodum o ara geldin heralde görmedim seni :26: bende yatıcam artıkın hadi iyi geceler tatlı rüyalar kızlar hepinizee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?