gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ne güzel bi isim olmuş bu böyleee

selamınaleykümm

nasılsınız
benide alıyonuz mu topiğinize

ev sabısı mabusluk omuş gerçi

ne zaman döncekki:26:

gel canım gel sıkışırık biraz arkalara ilerleyelim kızlaar yeni arkadaşa yer açın bakiim sahibesi yok boş bulduk daldık bizde kovcak kimse yokken ay tweetyimizde gelsin ama biran önce yaa daha nekadar var acaba bitmesine cezasının inşallah az kalmıştır bişiiide dememişki öylede peek :26:

he yaaa

eeeee nasılsın bengisu

aa sendemi gerçi niye şaşırıyosam bu devirde atandım diyene şaşırmak lazım senin bölüm ne canım peki?

benim ingilizce canım :) her ne kadar alımımız biraz daha iyi olsa da puanlar yüksekten uçuyor bizde.

ivet gittiydim 1 günlüüğüne :26: oda merveyi savunduğum mesaj yüzünden banlanmışım ayol yoksa hep alttan aldıydım niye banlandımki diyom bendeee mervemede laf sölemelerine izin veremezdim ama hıh

bir tek onun yüzünden mi şaşırdım vallahi yoksa sen dediğin gibi hep alttan almıştın.

tivitininki 1 aymış ve daha 1 kaç gün oldu gideli.özlemiyorum ben ama çünkümmmm hep görüşüyorum

benim ingilizce canım :) her ne kadar alımımız biraz daha iyi olsa da puanlar yüksekten uçuyor bizde.

bir tek onun yüzünden mi şaşırdım vallahi yoksa sen dediğin gibi hep alttan almıştın.

hee yaa onun yüzündenmiş bana bak merveme laf söletmem diye çıkıştığım mesajmış görende küfrettim sanar okadarcık şeyede cezamı olur yaaa alemler vallaa bana sataşanların hepside banlandı ama içim rahat oyüzden kız sen nerden biliyon sendemi okuduydun kırılmasınlar üzülmesinler diye alttan aldım canım naapayım onca zamanlık muhabbetimiz vardı onlarla severdimde hemen hemen hepsini meğer kıskanıp kinlenenlerim bile varmış neyse yaa susayım arkalarından konuşmuş olmak istemem ama kim bilir onlar neler demişlerdir arkamdan görende beni dünyanın en kötü insanı sancak yanlış tanımayın beni onların yazdıklarından..

tivitininki 1 aymış ve daha 1 kaç gün oldu gideli.özlemiyorum ben ama çünkümmmm hep görüşüyorum

hadi yaa dahada yeni gitmiiş neyse bidaha görüştüğünde bizdende çok selam söyle canım bide deki topiğin işgal altında yetiş kurtar başka üyelikle falanda olsa katılsın aramıza yaa

senin bölümün ne canım? Belki seninkinin önü açıktır benimki resim bölümüydü alım az bizim ümidi kestim ben sınava bile girmiyom artık

bölümüm ingilizce önü açık, atanan öğretmen sayısı fazla ama puanda fazla
haklısın bir süre sonra soğutuyorlar insanı artık :44:

çok çabuk kanmışsın sende 8 ayda azmış Allah bozmasın mutluluğunuzu

amin canım kız kanmak diil hani doğru insanı bulduğunu hissedersin ya sankim yıllardır tanıyomuş gibi olursun ya bizimde öyle oldu işte içi neyse dışıda bir insandır eşim süreklide görüşebildiğimiz için oyüzden tanımakta zorlanmadık birbirimizi yolda görmüş aşık olmuştu zaten bana arkadaşlar tanıştırdı bizi sonra neyse tanıştık ekimde aralıkta annesigil kız görmeye geldiler söz nişan konuşuldu şubattada isteme söz nişan oldu mayısta nikah hazirandada düğün oldu ne ara ne olduğunu bizde anlamadık zaten ama iyiikide olmuş kız çok memnunum eşimden işi biraz sıkıntılı jandarma eşim ordan oraya gezcez sürekli ama olsun mutluyuz ya çok şükür evet ingilizcenin açık önü kurs vs falanda verebilirsin aynen yaa onca zaman okıycaz diye canımız çıktı 3 yıl falan oldu daha mezun olalı ama şimdi ders falan çalışasım hiç gelmiyo artık :26:

ayy niiçün kimseley yok yaa sev bebek anasına gitti gelemiycek mervede kocişini uyutupta kaçamadımı naaptı? ee geri kalanlar nerde pekiii :26:

he okudum ben de :) bazıları saçmalamış.merak etme objektif baktım ben

hadi yaa dahada yeni gitmiiş neyse bidaha görüştüğünde bizdende çok selam söyle canım bide deki topiğin işgal altında yetiş kurtar başka üyelikle falanda olsa katılsın aramıza yaa

tamam söylerim

Anaa ben geç kalmışım herkes gelmiş muhabbet bitmiş bile

Anaa ben geç kalmışım herkes gelmiş muhabbet bitmiş bile

bitme demeyelimde gelmediğinden başlayamadı diyelim bence ne ara geldinde gittin kız sen film izliyodum o ara geldin heralde görmedim seni :26: bende yatıcam artıkın hadi iyi geceler tatlı rüyalar kızlar hepinizee...

hikayeye bakk birbirinizi tamamladığınıza göre Allah bebişinizle mutlu uzun ömürler versin size
şuan çalışmıyorsun dimi aslında meslek çok güzel herkesin yapabileceği bir meslek değil ben mesela yapamazdım yetenek ister bu meslek ama güzel olması yetmiyor ne yazık ki bizim ülkemizde okuyorsun okuyorsun hep boşa illa kpss illa yüksek lisans, master yada 2-3 dil gerekiyor ki doğru düzgün bir yerde güzel bir iş bulasın o kadar işsiz varken

Kız 3 buçukta ne gez,yodun buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…