neymiş kız banada söyleseneebrokoli çorbası domates çorbası falanda güzel oluyo bak patitis çorbasıda yapabilirsin miğden bulandığında falan oturtur miğdeni sebze çorbasıda çok güzel oluyo ben yapıyom baayaa bol vitaminli hem tarifini veriimmi
neymiş kız banada söyleseneebrokoli çorbası domates çorbası falanda güzel oluyo bak patitis çorbasıda yapabilirsin miğden bulandığında falan oturtur miğdeni sebze çorbasıda çok güzel oluyo ben yapıyom baayaa bol vitaminli hem tarifini veriimmi
yok kız daha okadar alman mümkün diiltok karna tartılınırmı deli sabah kalkcan wcye gircen bi dökcen içini öyle tartılcan gerçi bende mecbur hep tok tartıldıydım doktorda evde olmayınca tartı :26:
kız bu bildiğimiz tavuk çorbasıymış yaabulyon çok kullanma sen genede kuzum zararlıdır onlar bende çok severdim normalde ama artık çok kullanmamaya çalışıyom bi sade bulgur pilavında bazen kullanıyom bide kızarmış makarnada kullanıyom oda aynı pilav gibi oluyo yapılışı ama çok güzel oluyo ister sos yap üstüne ister öyle sade ye
Bu mevsimin tomatosu güzel olmazki kız ancak salkım domatesle yapacaksın onada domates dayanmaz
Ver bakalım tarifi?
seviyorum bu çorbayı ben
kız knorr kullanmam şart değil zaten evime almam hiç öyle şeyler
eşim onun tadını sevmiyor
zararlımıki bu arada?
Evet ya aç karnına tartılmak lazım içtim suları çıktım tartıya olmaz tabii
moralimi bozmayayım:)
bende aksine çok severdim tadını her bişeye kullanırdım makarnayaa, bizim domatesli tarhana çorbasınaa, pilavlaraa falan hep kullanırdım benzararlıdır herhalde sonuçta et suyunu toz haline getirmek için işlemden geçiyo şu sıvı et suları daha sağlıklıdır ama hiçte almadım onlardanda denemedim evde yapıyom genelde et suyunu bende :26: evet güzel oluyo tavuk çorbası sağlıklıda bayaa az sarımsakta güzel olur bak o çorbaya kız
Teşekkür ettim canım çorba tarifi için ee senin domates çorban nasıl bakalım bide onun tarfini verebilrmisin?sana zahmet:26:
hee aynı tarif kız bendekiyle hani bazıları sütlü yapıyo ya domates çorbasını süt katıp öyle pişiriyorlar hani acaba öyle bişey mi dedim sendeki tarifte
canım hep hamur işi çekiyo valla
tariflere bakacağım şimdi hamur işlerine
aa evet sütte konuyodu galiba kız unutmuşum onuu :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?