gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ay sağol canım allah tüm isteyenlerede versin yok kuzum geçen sene yeni evlendim eşimle vakit geçirebileyim diye çalışmadım bu senede hamile kaldım diye çalışamadım çalışsam ilk dönem çalışabilicektim oda kışa gelcekti her yer kar buz olcak kayar düşerim zorlanırım korkusuna çalışamadım resim öğretmeni açığıda vardı burda üstelik :26: oda şansımdan bu sene iyi gitti havalar çalışsam çalışabilirmişimde :26: neyse kısmet başka zamana artıkın ay evet kpss engeli başa bela zaten aslında okadar çok öğretmen açığı varki ne kadar atamalar olsada :26: bide emekliliği gelipte geçenler bide emekli olsa daha iyi olcaktı hele ünide baykuş gibi bi hocamız vardı adam 80 yaşında falandı heralde hayla hocalık yapıyodu düşün yaani birazda yeni kuşağa izin verin dimi ama şimdikiler daha bilinçli daha deneyimli yetişiyo vallaaa

Anaamm içim yanıyo valla yoğurt çorbası içmiştim sonrada uyumuşum kalktımki ne biçim susamışım dudaklarımı kaldıramıyorum
ELma kemirdim su içtim yinede geçmedi şu yangın ne yapsamki?

Off yine kilo almışım bu ne yaa iki güne kilo mu alnır bu nasıl iş bee
sen kaç kilo aldın bengiş
bundan sonra elime ne geçse yiyeceğim yaa bu ne yaa yemediğim halde böyleyim

Anaamm içim yanıyo valla yoğurt çorbası içmiştim sonrada uyumuşum kalktımki ne biçim susamışım dudaklarımı kaldıramıyorum
ELma kemirdim su içtim yinede geçmedi şu yangın ne yapsamki?

benimde sabahları kötü oluyo susuzluktan uzun süre susuz kalıyoz ya :26: mandalin falan gibi sulu şeyler ye kuzum bende yidim az önce elmayla mandalina kociş getirdide tok karnada gitmedi ya olsun

Off yine kilo almışım bu ne yaa iki güne kilo mu alnır bu nasıl iş bee
sen kaç kilo aldın bengiş
bundan sonra elime ne geçse yiyeceğim yaa bu ne yaa yemediğim halde böyleyim

kız illaki alıyon yaa 3 hafta önce toplamda 6-7 kiloydu şimdi 7-8 olmuşumdur heralde canım kız normal alman alcan tabi ayda 1 kilo normal 12 kiloyla bile tamamlarsak süper olur ideali o

benimde sabahları kötü oluyo susuzluktan uzun süre susuz kalıyoz ya :26: mandalin falan gibi sulu şeyler ye kuzum bende yidim az önce elmayla mandalina kociş getirdide tok karnada gitmedi ya olsun

Evet portkala yiyeyim en iyisi içim yanıyiiiiii:):)
Sanada afiyet olsun akşama ne yemek yapmıştın

Evet portkala yiyeyim en iyisi içim yanıyiiiiii:):)
Sanada afiyet olsun akşama ne yemek yapmıştın

hııı söylersem canın çekerse yaaa :18::18: tavuk sote bulgur pilavı salata vardı çırba yapmadım onuda yarına yaparım artıkın yimeklerdende artı :26: bide dün karnıbahar brokoli havuç haşladıydım onuda fırında beşamelli kaşarlı falan yapcaadım çok olur diye yapmadım yarına artıkın oda

kız illaki alıyon yaa 3 hafta önce toplamda 6-7 kiloydu şimdi 7-8 olmuşumdur heralde canım kız normal alman alcan tabi ayda 1 kilo normal 12 kiloyla bile tamamlarsak süper olur ideali o

Ayda bir kilo mu anam ne ayı 2 güne bi alıyorum ama akşam tartıldım az önce akşam tartılmak iyi değil demi:26:

Şuan öyle tokumki yok valla hiç canım çekmedi
Bende yayla çorbası yaptım bugün ilk defa mutfağa girdim
Penceresini açtım öyle yaptım kokudan etkilendim biraz
alkış banaaa

Buradan bi tane çorba tarifi almıştım yarında onu deneyeceğim inşallah

Şuan öyle tokumki yok valla hiç canım çekmedi
Bende yayla çorbası yaptım bugün ilk defa mutfağa girdim
Penceresini açtım öyle yaptım kokudan etkilendim biraz
alkış banaaa

neey yayla çorbasımı koktuuu kız onun kokusunda ne vaar valla miğdem bulanmıyo yemek kokusundan hiçte kızartmayla soğanlı sarmısaklı yimek yapıyoz ya ay onlar pişerken üstüne başına siniyo ya kokusu ay çok sinir oluyom rahatsız oluyom oldum olası sevmiyom üstümde yemek kokusu üstünü değiştirince gene gidiyoda saçındaki kalıyo bugün öğlen misafirliğe çıkmadan yaptım soteyide öyle gittim değiştim üstümü ama saçıma sinmişti bayaa rahatsız olduydum :26: bende açtıydım pencere ama etkilemiyo pek :26: benimde bazen çöp ve buz dolabı kokusu bide büyüğümü yaparkenki koku çok miğdemi bulandırıyo kusuveriyom bazen e onlard normaldir heralde bulanması :26: bide 2 kerede dişimi fırçalarken kustuydum :26:

Ayda bir kilo mu anam ne ayı 2 güne bi alıyorum ama akşam tartıldım az önce akşam tartılmak iyi değil demi:26:

yok kız daha okadar alman mümkün diil tok karna tartılınırmı deli sabah kalkcan wcye gircen bi dökcen içini öyle tartılcan gerçi bende mecbur hep tok tartıldıydım doktorda evde olmayınca tartı :26:

Buradan bi tane çorba tarifi almıştım yarında onu deneyeceğim inşallah

neymiş kız banada söylesenee brokoli çorbası domates çorbası falanda güzel oluyo bak patitis çorbasıda yapabilirsin miğden bulandığında falan oturtur miğdeni sebze çorbasıda çok güzel oluyo ben yapıyom baayaa bol vitaminli hem tarifini veriimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…