Kız 3 buçukta ne gez,yodun buralarda
hikayeye bakkbirbirinizi tamamladığınıza göre Allah bebişinizle mutlu uzun ömürler versin size
şuan çalışmıyorsun dimi aslında meslek çok güzel herkesin yapabileceği bir meslek değil ben mesela yapamazdım yetenek ister bu meslek ama güzel olması yetmiyor ne yazık ki bizim ülkemizdeokuyorsun okuyorsun hep boşa illa kpss illa yüksek lisans, master yada 2-3 dil gerekiyor ki doğru düzgün bir yerde güzel bir iş bulasın o kadar işsiz varken
oğlumla pamuk prensesin maceralarını izledik gecebabamız sevmiyo öyle çocuk şeylerini o uyurken izledik bizde heheh
Çizgifilm mi o neki:26:
enee tamda kimse yok didiydim mervişim gelmiiişyok canım normal filmini yapmışlar onu izlediydim
Anaamm içim yanıyo valla yoğurt çorbası içmiştim sonrada uyumuşum kalktımki ne biçim susamışım dudaklarımı kaldıramıyorum
ELma kemirdim su içtim yinede geçmedi şu yangın ne yapsamki?
Off yine kilo almışım bu ne yaa iki güne kilo mu alnır bu nasıl iş bee
sen kaç kilo aldın bengiş
bundan sonra elime ne geçse yiyeceğim yaa bu ne yaa yemediğim halde böyleyim
benimde sabahları kötü oluyo susuzluktan uzun süre susuz kalıyoz ya :26: mandalin falan gibi sulu şeyler ye kuzumbende yidim az önce elmayla mandalina kociş getirdide tok karnada gitmedi ya olsun
İçime doğdu geldim
Evet portkala yiyeyim en iyisi içim yanıyiiiiii:):)
Sanada afiyet olsun akşama ne yemek yapmıştın
kız illaki alıyon yaa 3 hafta önce toplamda 6-7 kiloydu şimdi 7-8 olmuşumdur heralde canımkız normal alman alcan tabi ayda 1 kilo normal 12 kiloyla bile tamamlarsak süper olur ideali o
hııı söylersem canın çekerse yaaa :18::18: tavuk sote bulgur pilavı salata vardı çırba yapmadım onuda yarına yaparım artıkın yimeklerdende artı :26: bide dün karnıbahar brokoli havuç haşladıydım onuda fırında beşamelli kaşarlı falan yapcaadım çok olur diye yapmadım yarına artıkın oda
Şuan öyle tokumki yok valla hiç canım çekmedi
Bende yayla çorbası yaptım bugün ilk defa mutfağa girdim
Penceresini açtım öyle yaptım kokudan etkilendim biraz
alkış banaaa
Ayda bir kilo mu anam ne ayı 2 güne bi alıyorum ama akşam tartıldım az önce akşam tartılmak iyi değil demi:26:
Buradan bi tane çorba tarifi almıştım yarında onu deneyeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?