gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Sakinim simdi.mutfakta tikiniyorum cocuk olsa benim ona ihtiyacim kalmaz kuzuma veririm butun sevgimi yalnizim oda beni anlamayinca tirlatiyorum ama neyseki sinirim cabuk geciyo

evet hiç diilse pek takmazsın kuzum inşallah tez zamanda sanada nasip olur kuzum yaa arkadaş yap bizimikilere ne yiyon kuz ay bendemi bişiiler tıkınsam acabaa cips var yesemmiki oda bu saatte kilo yapar :44: şöyle hafif bişiiler olsa ne olabilirki meyvemide akşam yedim :26:

evet kuzum illaa uyutcam onu kah sarılcak kah saçıyla sırtıyla oynuycam çocuk gibi yaa ben anca ağrım falan oldummu masaj yaptırıyom bizimki keyfii oynattırıyo kendini koca bebekler noolcak

Oo ne guzel iste sevdigi insanin ona yakin olmasi hosuna gidiyo kiz kocisin seni severken hakini veryo maşallah barek allah diyelim

Kiz soylemiyim yoktur suanda evde canin isteemesin kiyamam kuzuma

Oo ne guzel iste sevdigi insanin ona yakin olmasi hosuna gidiyo kiz kocisin seni severken hakini veryo maşallah barek allah diyelim

çok şükür canım ikimizde düşükünüz birbirimize gerçi kızdırıp duruyo beni artık koca göbekli oldun yuvarlancan yakında diyee gıcık yaa çok seviyo beni kızdırmayı halbuki daha çok kilo almadımkii doğum zamanı yanıma geldiğinde korkar heralde o halimden şimdiden böyle laf ediyosaa kız kocişsiz onca zaman naapcam ben memlekette yaa özlerim been

bende çıkıyorum yarın erken kalkıcam Allah rahatlık versin size iyi geceler

vuvvv Allah bağışlasın benim sana abla demem gerek o halde diğer arkadaşlarla aramda çok yaş farkı yok ama seninle var sanırım
4 ay önce 27'ye güle güle dedim hoşgeldin 28

ama fark yapmaz böcüğüm aplaya gerek yokbenim ruhum genç bi kerem

senin yaş kaç
oy maaşallah allah bağışlasın yavrularını

teşekkür ederim cnm inşAllah

senin yaş kaç

aa 3 yaş varmış aramızdaa 84lümüsün 2 çocukum var diyince daha büyüksündür sanıyodum genç evlenenlerdensin anlaşılan

Anaaaam son 2 ayım kalmış ya benim yaaa şurda 3 hafta sonra falan gidicem memlekete doğumada hee ama kocişimide hep yanımda istiyom beeeen :84::84: keşke 2-3 ay izni olsada kalsa yanımdaa gerçi şimdi beni bırakmaya gelcek bi 4 gün öyle kalcak bi martta doğuma gelcek 20 gün öyle kalcak bide mayısta araba alırsak ozamana bizi almaya gelir artıkın :26::26: toplamda 1 ay yanımda kalcak nerdeyse ama 2 aymı göremiycem ozaman sadecene uf yaa genede çok uzuun :26::26: şimdiden ayrılık bunalımına giriyom kocişim burda ne yer ne içer kış vakti soğukta sobalı evde üşenirde o yakmaya sobayı naapar sonraa yaksa ble sonra bide sızar kalır o genee :18::18:

senin yaş kaç

estalmus sen doğumlarını normalmi yaptın sezeryanmı anlatsana biraz doğumlarını nasıldı? :26::26: ne zaman geldi sancılar nasıl gelişti nekadarlık doğdular falan? :26::26:

aa 3 yaş varmış aramızdaa 84lümüsün 2 çocukum var diyince daha büyüksündür sanıyodum genç evlenenlerdensin anlaşılan
85 liyim cnm
evet genç evlendim
genç anne oldum
estalmus sen doğumlarını normalmi yaptın sezeryanmı anlatsana biraz doğumlarını nasıldı? :26::26: ne zaman geldi sancılar nasıl gelişti nekadarlık doğdular falan? :26::26:

şimdi uzun sürer anlatmam

kısaca anlatayım detayları boş vaktimde yazıcam söz

ilk doğumum 41 haftalık normal doğumdu

ikinci doğumum da 36 haftalık zorunlu sezaryen oldu

gece boş vaktimde yazıcam tmm

senin yaş kaç

bende 31-32 falan sanıyodum 2 çocuk ve karne heyecanı diyince, o halde demiyorum abla
20lerimin başındayım ben

ne kadar da şanslı eşin çok seviyosun sen onu kıyamammmmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…