Sakinim simdi.mutfakta tikiniyorum cocuk olsa benim ona ihtiyacim kalmaz kuzuma veririm butun sevgimi yalnizim oda beni anlamayinca tirlatiyorum ama neyseki sinirim cabuk geciyo
evet kuzum illaa uyutcam onu kah sarılcak kah saçıyla sırtıyla oynuycam çocuk gibi yaaben anca ağrım falan oldummu masaj yaptırıyom bizimki keyfii oynattırıyo kendini koca bebekler noolcak
evet hiç diilse pek takmazsın kuzum inşallah tez zamanda sanada nasip olur kuzum yaa arkadaş yap bizimikilerene yiyon kuz ay bendemi bişiiler tıkınsam acabaa cips var yesemmiki oda bu saatte kilo yapar :44: şöyle hafif bişiiler olsa ne olabilirki meyvemide akşam yedim :26:
bende diyom niye böyle deli deli güldüki
Oo ne guzel iste sevdigi insanin ona yakin olmasi hosuna gidiyo kiz kocisin seni severken hakini veryo maşallah barek allah diyelim
Kiz soylemiyim yoktur suanda evde canin isteemesin kiyamam kuzuma
4 ay önce 27'ye güle güle dedim hoşgeldin 28vuvvv Allah bağışlasın benim sana abla demem gerek o haldediğer arkadaşlarla aramda çok yaş farkı yok ama seninle var sanırım
oy maaşallah allah bağışlasın yavrularını
4 ay önce 27'ye güle güle dedim hoşgeldin 28
ama fark yapmaz böcüğüm aplaya gerek yokbenim ruhum genç bi kerem
senin yaş kaç
teşekkür ederim cnm inşAllah
senin yaş kaç
85 liyim cnmaa 3 yaş varmış aramızdaa 84lümüsün2 çocukum var diyince daha büyüksündür sanıyodum genç evlenenlerdensin anlaşılan
estalmus sen doğumlarını normalmi yaptın sezeryanmı anlatsana biraz doğumlarını nasıldı? :26::26: ne zaman geldi sancılar nasıl gelişti nekadarlık doğdular falan? :26::26:
Tiwii yok1 aylığına banlı :26::26:
senin yaş kaç
Anaaaam son 2 ayım kalmış ya benim yaaaşurda 3 hafta sonra falan gidicem memlekete doğumada hee ama kocişimide hep yanımda istiyom beeeen :84::84: keşke 2-3 ay izni olsada kalsa yanımdaa gerçi şimdi beni bırakmaya gelcek bi 4 gün öyle kalcak bi martta doğuma gelcek 20 gün öyle kalcak bide mayısta araba alırsak ozamana bizi almaya gelir artıkın :26::26: toplamda 1 ay yanımda kalcak nerdeyse ama 2 aymı göremiycem ozaman sadecene uf yaa genede çok uzuun :26::26: şimdiden ayrılık bunalımına giriyom kocişim burda ne yer ne içer kış vakti soğukta sobalı evde üşenirde o yakmaya sobayı naapar sonraa yaksa ble sonra bide sızar kalır o genee :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?