- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
teşekkürler adaşım
kız adaşım diyorum emme ismin gerçekten esra mı yoksa ben kendim yazıp kendim mi oynuyorum
ben çıkıyorum uykum geldi zaten ikide bir wc ye gidiyorum ya 2 damla geliyo ama nasıl sıkışmış gibi hissediyorum:26:
her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
beni özleyin anacııım hadi bye
bence tüketme bu ara ama illa canın çekerse de organik pazarlardan falan al :44: hadi biz yiyoruz da sen yeme hamilesin etkilemesin sonra :18:
her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız
beni özleyin anacııım hadi bye
aman baktım göremedim tansiyon ölçer var:26:
yok pek yemiyom zaten hormonlu şeyleri hamile kalınca yazdan domates konservelerimi hazırladım bazı sebzelerden buzluğuma koydum falan onları tüketiyom canım artıkkuru patlıcan biber kabağımda var dolmalık canım çekse onları yaparım artıkın kız organik pazar ne gezsin burda istanbulmu buraa yazınkene bi köylü pazarı kuruluyo ilçede oda sabahın köründe 4 gibi kuruyolar sabah 7ye bişii kalmıyo saat 5te gittiğimi bilirim pazara ondada pek bişii olmuyodu bolca patlıcan biber şu iri taneli fasülyelerden falan :26: oyüzden mecbur manavlara ne gelirse onu alıyoz 4 manavımız var toplamda :26:
evet cnm 6,5 yaşında bi oğlum
2 yaşında da bi kızım var
teşekkürler bebeeeemmmm
Hee konustuk olmaysn bisey var gibi gosterme dedi ben yle bisey yapmam dedi bende ozaman o onlanlar hayal urunumu dedim cit cikarmadan arkasini donup zibardi kuzum aklum olsa ben bu okuzle evlenirmiydim
yok pek yemiyom zaten hormonlu şeyleri hamile kalınca yazdan domates konservelerimi hazırladım bazı sebzelerden buzluğuma koydum falan onları tüketiyom canım artıkkuru patlıcan biber kabağımda var dolmalık canım çekse onları yaparım artıkın kız organik pazar ne gezsin burda istanbulmu buraa yazınkene bi köylü pazarı kuruluyo ilçede oda sabahın köründe 4 gibi kuruyolar sabah 7ye bişii kalmıyo saat 5te gittiğimi bilirim pazara ondada pek bişii olmuyodu bolca patlıcan biber şu iri taneli fasülyelerden falan :26: oyüzden mecbur manavlara ne gelirse onu alıyoz 4 manavımız var toplamda :26:
evet cnm 6,5 yaşında bi oğlum
2 yaşında da bi kızım var
teşekkürler bebeeeemmmm
ben çıkıyorum uykum geldi zaten ikide bir wc ye gidiyorum ya 2 damla geliyo ama nasıl sıkışmış gibi hissediyorum:26:
öyle deme kuzum genç yaşta evlendin aşktan gözü bişii görmüyo ozamanlar insanın inşallah düzelirde herşey yolunda gider canım yaa
nere ki orası öyle :18:
Bengii kuzum yine kaldik basbasa
malatyanın en dandik ilçelerinden birindeyiz canım :26::26:
Sanmiyorum biz yeni evli degiliz ki. normal olsun omrum onu duzeltmekle gecti sonumu goremiyom ben ama cokta seviyom onu ben sinirliyim galibaaa
2 gececi olarak kaldık gene kuzumherüfte uyandı bi ara hadi yatalım diyip durdu uykum yok dedim geri sızmak üzere şimdi
hADİ KAÇTIM BEN ÖPTÜM SİZLERİ CANLARIM HAYIRLI GECELERRRR
sinirliyim galiba derkensakin ol kuzum yaa çocuk olsa değişirmi acabaa? :26::26: gerçi sanmıyom ilgili bi eş olsa öyle davranmaz sana :26::26:
Seninkide sensiz uyuyamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?