gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Ooo kizlar yapmayin agzim sulandi garnim guruldadi aciktim sankim gece gece yemek muhabeti miiiis

hepiniz eşlerinizi uyuttunuz galiba bizimkide kanepede horliyiii
ben,mkide yanımda kanepede uyuyo artıkın burda sobalı odada yatıp kalkıyoz
Biz kustuk o uyudu ben buraya geldim.aman biktim onun bu tavirlarindan cokta tın artik

kız ne güzel uyutıyodun noolduda küsüstünüzki aynı konumu gene konuştunuzmu sonunda :26:

bence tüketme bu ara ama illa canın çekerse de organik pazarlardan falan al :44: hadi biz yiyoruz da sen yeme hamilesin etkilemesin sonra :18:

aman baktım göremedim tansiyon ölçer var:26:

zilli zarife
hayırlı olsun karneniz

enee 2 çocukunmu vaar maaşallah canım allah bağışlasın ay o pınar lülülüye gülesim geldi adanalı dizisini hatırladım bi an ne şebek adamdı yaa ooh ne güzel oğluşunun karnesi hayırlı olsun şimdiden ay inşallah bizlerde görürüz o günlerii

ben,mkide yanımda kanepede uyuyo artıkın burda sobalı odada yatıp kalkıyoz

kız ne güzel uyutıyodun noolduda küsüstünüzki aynı konumu gene konuştunuzmu sonunda :26:

Hee konustuk olmaysn bisey var gibi gosterme dedi ben yle bisey yapmam dedi bende ozaman o onlanlar hayal urunumu dedim cit cikarmadan arkasini donup zibardi kuzum aklum olsa ben bu okuzle evlenirmiydim

evet cnm 6,5 yaşında bi oğlum

2 yaşında da bi kızım var

teşekkürler bebeeeemmmm

bigün iyi bigün kötü canım ya benimki zor geçiyo biraz rabbim tez vakitte sanada nasip etsin

kaldır yatağına :)
bizimkisi kalkmıyor inat etti

Amin olmayan herkese rabbim nasip etsin sanada saglik sihat versin ben odamdayim zaten yatakta habire durtuyom kulak zari magdurlarindanim inanki

ben çıkıyorum uykum geldi zaten ikide bir wc ye gidiyorum ya 2 damla geliyo ama nasıl sıkışmış gibi hissediyorum:26:

Amin olmayan herkese rabbim nasip etsin sanada saglik sihat versin ben odamdayim zaten yatakta habire durtuyom kulak zari magdurlarindanim inanki

amin canım
pamuk tıka kulağına yada dürtüver yastığını başının altından çek

hADİ KAÇTIM BEN ÖPTÜM SİZLERİ CANLARIM HAYIRLI GECELERRRR

her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız

beni özleyin anacııım hadi bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…