Annen yapabilirmi bunu:26:
bizim öle bişii olamıycaana göre sıkcaz dişimizi mecburen :18::26: burdan merkez normalde 1 buçuk saat sürüyo benzinlik neyimde yok hiç durup wc molası verdirsek minibüse bide karda kışta dahada uzun sürer hee :18::18:
kız bişiii yokki onda atkı örer dibi dümdüz örcek arkası bi ters bi düz önünede motif koycak işte bi bide eşit delik açcak okadar ön kısmına baş kısmıda sonradan dikilmiş baksanakız annem neler yapmış görsen ağzım açık kaldı spor yelekler ceketler falan gidince resimlerini çekip atarım istersen
Canım enfeksiyon varmış vajinal fitil kullanıyorda oda iç çamaşırını felan çıkıyo ya insanın ilacın bi kısmını atıyo vücud ondan bahsediyor
evet biliyorum onu daha önce yaptım ama beğenmedim nedense üstü kaşarlı felan ya ondan olsa gerek
Kız sorma ya bide yapmayınca öyle bi sancı giriyorki o sancıdan sana oluyormu kalakalıyorum öyle
kız bitter bekar diilmiydiikızlara tehlikeli diilmi kız o zarına bişii yapmasın sonraa :18::18: bende kullandıydım bikere ondan hatta suda eriyip içilenindende kullandım o an geçiyo ama gene iltihap oluyo gene oluyo yaa bi kurtulamadım şu iltihaptan :26:
olmazmı kız kasıklarım patlıycak gibi oluyooozor gidiyom wcye paytak paytak
Ben örgüden anlamamki
Ooo senin annenin maşallahı var bizimki daha başlamamış bile
HahhaBitter evli kız hemde 1.5 yıllık felan
ALlah seni ne etmesin emii çok güldüm
Ne yapacaksın o zaman işin zor canım:26:
hadi yaa niye yapmamışki dahaaakız bana kaynoş 5 yelek verdi önceden örüp koymuş ondan daha fazlasıda annemin annanemin ördüğü vardı bissürü yelek olduydu dahada örüyo annem
mervee nereye kayboldun kıız bak sev bebekte geldi gelecekti ne güzel kaynatıcaadıık :26::26:
bu haftadan sonra başlayacak inşallah iplerini almışta
kaynanam daha bahsini bile etmedi 7. aya kadar bişey yapmayacağım dedi cinsiyeti değişirmiş belki
Yapmazsa yapmasınnn
Ay gene wc molası canım
Böyle 3-4 dakika ortadan kaybolursam bilki wc
bence cinsiyetinden diilde bunada bişii olursa diye uğraşmadı bence avcunu yalar bu kez gelcek yiğenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?