gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Annen yapabilirmi bunu:26:

kız bişiii yokki onda atkı örer dibi dümdüz örcek arkası bi ters bi düz önünede motif koycak işte bi bide eşit delik açcak okadar ön kısmına baş kısmıda sonradan dikilmiş baksana kız annem neler yapmış görsen ağzım açık kaldı spor yelekler ceketler falan gidince resimlerini çekip atarım istersen

Kız sorma ya bide yapmayınca öyle bi sancı giriyorki o sancıdan sana oluyormu kalakalıyorum öyle

Ben örgüden anlamamki
Ooo senin annenin maşallahı var bizimki daha başlamamış bile

Canım enfeksiyon varmış vajinal fitil kullanıyorda oda iç çamaşırını felan çıkıyo ya insanın ilacın bi kısmını atıyo vücud ondan bahsediyor

kız bitter bekar diilmiydii kızlara tehlikeli diilmi kız o zarına bişii yapmasın sonraa :18::18: bende kullandıydım bikere ondan hatta suda eriyip içilenindende kullandım o an geçiyo ama gene iltihap oluyo gene oluyo yaa bi kurtulamadım şu iltihaptan :26:

evet biliyorum onu daha önce yaptım ama beğenmedim nedense üstü kaşarlı felan ya ondan olsa gerek

aa ben çok beğenirim patates püresinede köfteyede bayılırım çok seviyom o tarifi o yüzden kız ozaman ince uzun kesip patlıcanı köfteyi kızartıp böle köfteyibohça gibi sarıyon ya patlıcanla üstünede domatesle biber takıp kürdanlıyon netdi adı o yemeğin yaa oda güzel oluyo kız sonrada salçalı su yapıp fırınlıyon

Hahha Bitter evli kız hemde 1.5 yıllık felan
ALlah seni ne etmesin emii çok güldüm

Ben örgüden anlamamki
Ooo senin annenin maşallahı var bizimki daha başlamamış bile

hadi yaa niye yapmamışki dahaaa kız bana kaynoş 5 yelek verdi önceden örüp koymuş ondan daha fazlasıda annemin annanemin ördüğü vardı bissürü yelek olduydu dahada örüyo annem

hadi yaa niye yapmamışki dahaaa kız bana kaynoş 5 yelek verdi önceden örüp koymuş ondan daha fazlasıda annemin annanemin ördüğü vardı bissürü yelek olduydu dahada örüyo annem

bu haftadan sonra başlayacak inşallah iplerini almışta
kaynanam daha bahsini bile etmedi 7. aya kadar bişey yapmayacağım dedi cinsiyeti değişirmiş belki
Yapmazsa yapmasınnn

mervee nereye kayboldun kıız bak sev bebekte geldi gelecekti ne güzel kaynatıcaadıık :26::26:

Ay gene wc molası canım
Böyle 3-4 dakika ortadan kaybolursam bilki wc

bu haftadan sonra başlayacak inşallah iplerini almışta
kaynanam daha bahsini bile etmedi 7. aya kadar bişey yapmayacağım dedi cinsiyeti değişirmiş belki
Yapmazsa yapmasınnn

bence cinsiyetinden diilde bunada bişii olursa diye uğraşmadı bence avcunu yalar bu kez gelcek yiğenim

bence cinsiyetinden diilde bunada bişii olursa diye uğraşmadı bence avcunu yalar bu kez gelcek yiğenim

Ne bileyim bana öyle dedi ben almayacağım cinsiyeti değişir belki diyo
Hee sonradan pipisinin çıkacak hali yok ya cahal karuu
Ayy Allah korusun yavrumuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…