gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Ne bileyim bana öyle dedi ben almayacağım cinsiyeti değişir belki diyo
Hee sonradan pipisinin çıkacak hali yok ya cahal karuu
Ayy Allah korusun yavrumuu

amin kuzum allahım korusun yavrularımızııı :18::18: hiç yaa o eskidenmiş yanlış tahminler şimdik damarlarına kadar bakabiliyolar bırak cinsiyetini

amin kuzum allahım korusun yavrularımızııı :18::18: hiç yaa o eskidenmiş yanlış tahminler şimdik damarlarına kadar bakabiliyolar bırak cinsiyetini

Kız işte saçmalıyor ya aman hem bişey almamak için deli sanki ben onun iki tane kıytırık tulumuna mı kaldım
Bide erkek olsaydı keşke felan dedilerr

kız ne kadarlık doğdu yavruların :26: anam 41 haftalık olanı nasıl çıkardın öylee kim bilir kaç kilo olmuştur Bide bebeğini nasıl tuvalet sandın kız

yok be annem geç doğduğuna bakma kof çıktı

41 haftalık doğan 3320gr 50 cm doğdu

36 haftalık doğan da 2680 gr 47 cm doğdu

ama arkaya baskı yapıyodu ben de tuvaletim sandım meğer oğluşummuş

kolay oldu ama yaa ben de çok gezdim hamileyken belki de onun da etkisi olmuştur

zaten öyle çok kilo da almadım

Harbi antikaymis bosver kuzum sankim yavrunun onun orgusune ihtiyaci var saglikla dogsunda elbet. giyecek seyleri vardir annesi okadar beklemis dunyayi alir ona
Sorma canım benim tek istediğim sağlıklı hayırlı olması
Yoksa kıyafetmiş eşyaymış beşikmiş giderim birgünde hallederim

Harbi antikaymis bosver kuzum sankim yavrunun onun orgusune ihtiyaci var saglikla dogsunda elbet. giyecek seyleri vardir annesi okadar beklemis dunyayi alir ona

bencede kuzum onların bişiilerine ihtiyacımız yok çok şükür bizde bitek o yelekleri gördük zaten bizde normalde kız tarafı beşik erkek tarafıda arabasını alırdı ama düşünen nerdeee

Anaa estoşş sende macera yaşamışsın
ee o halde nasıl gittin hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…