gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

bencede kuzum onların bişiilerine ihtiyacımız yok çok şükür bizde bitek o yelekleri gördük zaten bizde normalde kız tarafı beşik erkek tarafıda arabasını alırdı ama düşünen nerdeee

Kız maddi durumlarımı yok acaba
Amaann düşüncesizler işte

Kız işte saçmalıyor ya aman hem bişey almamak için deli sanki ben onun iki tane kıytırık tulumuna mı kaldım
Bide erkek olsaydı keşke felan dedilerr

hiç yaa kalmadık onlaraa bizim kaynoşlarda kesin erkek diye sevindi bence geçenlerde bizde kızlar ikinci plandadır diyolardı çünkü hıh bizim taraftada kız çocukları daha az daha çok özeniiliyo süslü püslü şeylerle kısmet canım sağlıklı olsunlar yeterkii

eneee ben ez 4 kilo olmuştur diyoduum ay ne güzel kolay olmuş seninki yürüyüş bende istiyom ama karda kışta yürüyemem burda gidince evde yürüyüş bandı var bende orda yürümeyi düşünüyom zaten son 1 ay bol bol kız iyiiki wcye yollamamışlar bilipte düşünsene tuvalette ıkınıp bebeğini oraya çıkarttığınııı

Ay bana o kadar cahilce geliyorki bu kız erkek ayrımı yapmak Yani aklım mantığım almıyor
Evladın kızı erkeğimi olurmuş yahu ne kadar saçma hem günah ya Rabbim veriyor ikisinide
Beğenmemek kimin haddine

ben geldimmmmmmmm
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

zaten hemşire wc gelirse bize söylemeden sakın gitme dediydi

ben de söyledim yat bakalım muayene edelim diyi

ben de yok önce wc sonra muayene diyip durdum ama fayda etmedi

Kız maddi durumlarımı yok acaba
Amaann düşüncesizler işte

ivet çokta iyi sayılmaz bizde hiç demedik zaten o yüzden düğünde bilem 2 tanecik bilezik taktıydılar bide para taktılar hepsi bu gerisini hep kocişim yaptı ailesinden hiç bişii göremedik zor ödedik borçlar daha yeni bittiydi kredi çektik bu kezde araba alcaz diye bide onu ödiycez şimdi hiç bitmiyo bu borç yaa eldede bişii kalmadı zaten pek :26:

Estalmusun doğumunu okudum maşallah rabbim kolay getirmiş genede

aynen kuzum ben ikisindende istiyodum zati önce kızım olsun diyodum ama kısmet oğluşaymış önce kızımda olur inşallah bigün iki duyguyuda tatmak isterim Allahım sağlıklısını versinde gerçi yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…