- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
yok deme deme daha var 4-5 senem daha o yaşlara
evet çok severim keratayı oğlen bile kopyası olmuş ya oyüzden babasının baka baka
bencede kuzum onların bişiilerine ihtiyacımız yok çok şükür bizde bitek o yelekleri gördük zatenbizde normalde kız tarafı beşik erkek tarafıda arabasını alırdı ama düşünen nerdeee
Kız işte saçmalıyor ya aman hem bişey almamak için deli sanki ben onun iki tane kıytırık tulumuna mı kaldım
Bide erkek olsaydı keşke felan dedilerr
bıyakma biziii ditmee
Anaa estoşş sende macera yaşamışsın
ee o halde nasıl gittin hastaneye
yok be annem geç doğduğuna bakma kof çıktı
41 haftalık doğan 3320gr 50 cm doğdu
36 haftalık doğan da 2680 gr 47 cm doğdu
ama arkaya baskı yapıyodu ben de tuvaletim sandım meğer oğluşummuş
kolay oldu ama yaa ben de çok gezdim hamileyken belki de onun da etkisi olmuştur
zaten öyle çok kilo da almadım
hiç yaa kalmadık onlaraabizim kaynoşlarda kesin erkek diye sevindi bence geçenlerde bizde kızlar ikinci plandadır diyolardı çünkü hıh bizim taraftada kız çocukları daha az daha çok özeniiliyo süslü püslü şeylerle kısmet canım sağlıklı olsunlar yeterkii
ben geldimmmmmmmm
Tabiki bigunun ya alir ya almaz bosver yavrunun sagligi iyi olsun ben bile yigenime alir gonderirim
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnben geldimmmmmmmm
eneee ben ez 4 kilo olmuştur diyoduumay ne güzel kolay olmuş seninki yürüyüş bende istiyom ama karda kışta yürüyemem burda gidince evde yürüyüş bandı var bende orda yürümeyi düşünüyom zaten son 1 ay bol bol kız iyiiki wcye yollamamışlar bilipte düşünsene tuvalette ıkınıp bebeğini oraya çıkarttığınııı
Kız maddi durumlarımı yok acaba
Amaann düşüncesizler işte
tamam
Allah ayırmasın sizi sevginiz kat kat artsın her geçen gün
Ay bana o kadar cahilce geliyorki bu kız erkek ayrımı yapmak Yani aklım mantığım almıyor
Evladın kızı erkeğimi olurmuş yahu ne kadar saçma hem günah ya Rabbim veriyor ikisinide
Beğenmemek kimin haddine
Hos geldinnnnnnnnnnn
Esra ojgeldin Beyaaa
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
zaten hemşire wc gelirse bize söylemeden sakın gitme dediydi
ben de söyledim yat bakalım muayene edelim diyi
ben de yok önce wc sonra muayene diyip durdum ama fayda etmedi
hoşbuldummm naber
oşbuldumm beya naber
hoşbuldumm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?