gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

kız ciddi ciddi içiyormusun yoksa sanalda mı içiyorsun sadece

hazırla tabiii kızım besisiz kalmasın gelişsin
ne hazırlıyosan yanına 1 bardak sütünü de almayı unutma

yok yok içiyo

Süt yumurta daha hiç tüketemedim hamileliğimde malesef
Normaldede tüketemiyorum zaten şimdiye kadar ağzıma değmedi
Ne yapacağım ya ama her gün yoğurdumu peynirimi ayranımı tüketiyorum
Pizza yapıyorum

estalmus bacım ben çıkıyorum görüşmek üzere Allaha emanet ol canımcım çocukları öp yerime

iyi bari en azından alternatiflerini aksatma
estalmus bacım ben çıkıyorum görüşmek üzere Allaha emanet ol canımcım çocukları öp yerime

görüşürüz cnm

Gece gece korku sardi esim yanimda uyuyo gaz birakti odum patladi

Ay nasil sicradim ama tirsiyorum sabahtan beri deminde bi yazi okudum hic bir basliga uymayanlarda iyice tirstim oda tam o sirada yapinca kalbime iniyodu
Net kafayı, yedi telefondan giriyorum çok zor oluyor ya sayfayı bbulmak...tahmin ettiğim yazı mı ne su camdan dışarı bakma mevzusu mu :) esinde tam isabet yapmış, desene

Net kafayı, yedi telefondan giriyorum çok zor oluyor ya sayfayı bbulmak...tahmin ettiğim yazı mı ne su camdan dışarı bakma mevzusu mu :) esinde tam isabet yapmış, desene

Evet canim o biraz okudum korkunc oldugunu anladim zayen yorumlardanda sirf meraktan iste fazla merak iyi degil

Evet canim o biraz okudum korkunc oldugunu anladim zayen yorumlardanda sirf meraktan iste fazla merak iyi degil

ayyy bende okudum ısık kapalıydı kalktım actım yahuuu esınde tam zamanında ses vermıs yanı ödüm kopardı benım beeee

Naapıyosunuz nasılsınız hanımlar niye gene kimseler yok yav :26: ben daha bekleyip duruyom 39+3 oldum gece bi sancı yokladı ama gerisi gelmedi inşallah bikaç güne gelicek yavrum ee sizde ne haberler var?

Naapıyosunuz nasılsınız hanımlar niye gene kimseler yok yav :26: ben daha bekleyip duruyom 39+3 oldum gece bi sancı yokladı ama gerisi gelmedi inşallah bikaç güne gelicek yavrum ee sizde ne haberler var?

Merhaba canim nasilsin ?
Gunlerin bitmis masallah,Allah yardimcin olsun kolay bir dogum olur insAllah canim..
Ismi ne olcak bebeginin...
Darisi bana ve civcive olur insallah

kiz sen dogurdun doguracan MASALLAH bitmis gunlerin
Merhaba canim nasilsin ?
Gunlerin bitmis masallah,Allah yardimcin olsun kolay bir dogum olur insAllah canim..
Ismi ne olcak bebeginin...
Darisi bana ve civcive olur insallah

INSALLAH canim nasilsin ne var ne yok tedavi oluyormusun devammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…