yeni enişte yaptım sana sandın dimi köftöhor seni
Şimdi bulursam hiç kaçırmam tabii ama yoktur yinede bir bakıcımmm marketlere belkide vardırr
Atractive kuzum biz de seninle kavga ederek arkadaş olduksenin yüzünden ben hatta banlanmıştım ,.var yaa ne saydım sana o zaman ,oyle uyuz oldum ki cidden haksız yere yemistim o banı Üyelerden biri ; "gelin kıskanıyor mu ne " diye bir konu açmıştı .Ben orada ; kız kardeşinin abisini şapur şupur öpmesini normal buluyordum . Sen de ters buluyordun .kapışmıştık seninle orada .ama ben ban almayı haketmemistim ban almamın sebebi de yonetım uyarı da bulunmus ben de o uyarıyı görmemiştim dolayisiyla sana cevap vermiştim .cevap verdim diye banlanmıştım ne sinirlenmiştim haaa .
biz ilk o konuda kapıştık seninle .sonra başka yer de yine bana sarmıştınsonra nasıl can ciğer kuzu sarması olduk bak onu hatırlamıyorum hahahaha
Kızlar işler güçler'in ahmet'i nasıl buluyorsunuzbuna çok güldüm ben yaa
biz o koku konuusunda niye kavga etmistik atrak
ayy anammm hiç hatılamıyorum ya kızz
nerden buldun bu dökümanları bacı
ay neden sardım ki acaba
bana bak beddua etmenin İNŞALLAH bacına
geri al bakim ettiysende
seninle nefretle başladı ilişkimiz ama en büyük aşklar nefretle başlarmış bebeğim kimselere bırakmam seni gel öpeyim uf olan yerini geçsin
hakikaten hatılamıyorum ya ben sevgilimin kuzenlerini falan çok kıskanıyordum o zmanlar sana sarmışım sanırsam
karizmatik ama nisanlisida guzel kiz...
bu bu diziyle unlu oldu yoksa daha once elde var hayatta oynuyordu asabi bi tipti orda
Kızlar benim gözlerim kapanıyor gibi size iyi sohbetler.Ben bir uyumayı deniyim uyku tutmazsa gelirim yine
ben çok gülüyorum bu adama yaa
yakışukluda hem
Kızlar benim gözlerim kapanıyor gibi size iyi sohbetler.Ben bir uyumayı deniyim uyku tutmazsa gelirim yine
yaa kızım sen çok gıcık bir tıptin .hatta forum da en uyuz olduğunuz üye kim diye sorduklarında ilk senin rumuzu verirdim .fitil ediyordun len beni senbu dökümanları hafızamdan buldum yavrum .düşün o kadar uyuz olmuşum ki hafızamda mimlemişim seni
beddua etmedım şekerım ama bayağ sövüp saydımama şimdi öylemiyiz
haha aynen şekerim nefretle geldik buralara bizuzat yanağını opecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?