Slm kızlar forum takipte gördüm damladım hemen.
Nörüyonuz??
Daha önce bilmiyorum canım nerede oynadığını , ama çok sempatik yaaa :103:
bak bunu hatırlıyorum işte
konu sahibinin iş arkadaşı kötü kokuyormuş ve söylesem mi diye sormuş
bende söyleme bence kırılır falan gibi bir sürü laf ettim
sende bence söylenmeli o beni rahatsız edicek ben söylemicekmiyim gibi biz bir topak olduk seninle ayıra bilene aşk olsun
sonra sana basmıştım kibisen de bana tabi
Hoşbulduk yavrucum.Texastan havadislerim varoooo teksasli hevuk gelmis hosgelmis
Hoşgeldin canım
öylemiydi
banlanmistim heralde senin yuzunden yada uyari almistim
gıcık değilim kız öp beni
karpuz gibiyim dışım sert ama kesip kabuklaarımı ayırınca bir sevdirirsen kendini yumuşacığım değil mi bebeğimhaha
şimdi artık en sevdiğin üye kim derlerse beni oylarsın
sen benim artık en seevdiğim arkadaşlarımdan birisin bu forumda bebeğim
kız bunun gazi diye bir dizisi var dı bundan önceleri öyle bir geçer zaman ki de ki berrinle başroldeydiler
hatta işler güçlerde esprisi bilem geçiyor gazi diyorlar arada buna ya:)
kuzum tanımadan önce gıcık geliyordun banaama tanıdıktan sonra zaten öyle olmadığını anladım hem kendisi hem yüreği güzel olan arkadaşım benim sen de benim en sevdiğim arkadaşlarımdan birisin .
Valla mı yaa hiç bilmiyorum ben bunun daha önce oynadığı dizileri .Bu diziyi de şuan da çok takip edemiyorum ama repliklerini takip ediyorum . Hani gözlüklü vardı kısa boylu ,adını hatırlayamadım ama o da çok komikti yaa
Valla mı yaa hiç bilmiyorum ben bunun daha önce oynadığı dizileri .Bu diziyi de şuan da çok takip edemiyorum ama repliklerini takip ediyorum . Hani gözlüklü vardı kısa boylu ,adını hatırlayamadım ama o da çok komikti yaa
Hatırıyonmu Tweety bende seni yazmıştım en sevmediğiniz üyeye
Etrafın düşmanlarla sarılı ellerini kaldır ve teslim ol :92:
ben sashaylada kavga etmistim
sendin degil mi o ?
hatta ben sanada msj atmistim galiba sonradan kaynastik
hahaha hakket len gelen vurmuş giden vurmuş banabuldunuz tabi çömü ezin dimi o zamanlar yeni üyeydim çok savumasızdım , sen de benimle az uğraşmadım. twety de o zamanlar şimdi ki tweety değildi yani birazdan acıların çocugunu oynamama az kaldı zaten
neyse geçmişin tozlu sayfalarını kurcalamayalım hahahaha
yavrim benim
her zaman derdini dinlerim ağlayacak bir omuz var sana bende diyeceğim ama uzağız
o yüzden ağlayacak derleşecek birini ararsan ben hep hazırım beybim
twetty sen sashamiamla da mı kavga ettin aboo biz üçümüz ne atarlıymışız eskiden kızlar
kazen beni banlamaktan bıkmıştı
kız bende yeni üyeydim o zamanlar
bana da gelen giden çatıyordu ama şimdi artık demir başı sayılırız sitenin
evet bencedehahaha hakket len gelen vurmuş giden vurmuş banabuldunuz tabi çömü ezin dimi o zamanlar yeni üyeydim çok savumasızdım , sen de benimle az uğraşmadım. twety de o zamanlar şimdi ki tweety değildi yani birazdan acıların çocugunu oynamama az kaldı zaten
neyse geçmişin tozlu sayfalarını kurcalamayalım hahahaha
hee dogru profil meselesiBendim sonra sana işim düşmüştü sende sen beni sevmediklerine yazmıştın filan diye sormuştun
Ama pişmanım seviyorum kız senii..
ne ergeni len sendin ergenayy bebeim benim, ben de seni her zaman dinlerim biliyorsun bunu durumu bayağ romantize bağladık
kuzum tweety'in kavga etmediği üye var mı diye sorsan daha doğru olurdutweety o zamanlar çok atarlı bir ergendi ,
önüne gelene sarıyordu .bakma o şimdi uslandıama aslen çok iyi hatundur o da
hahaha aynen yavrum , yeni üyeler çok eziliyordu bir vakitlerkız bende yeni üyeydim o zamanlar
bana da gelen giden çatıyordu ama şimdi artık demir başı sayılırız sitenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?