gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Daha önce bilmiyorum canım nerede oynadığını , ama çok sempatik yaaa :103:

kız bunun gazi diye bir dizisi var dı bundan önceleri öyle bir geçer zaman ki de ki berrinle başroldeydiler
hatta işler güçlerde esprisi bilem geçiyor gazi diyorlar arada buna ya:)

öylemiydi
banlanmistim heralde senin yuzunden yada uyari almistim

kuzum tanımadan önce gıcık geliyordun bana ama tanıdıktan sonra zaten öyle olmadığını anladım hem kendisi hem yüreği güzel olan arkadaşım benim sen de benim en sevdiğim arkadaşlarımdan birisin .

kız bunun gazi diye bir dizisi var dı bundan önceleri öyle bir geçer zaman ki de ki berrinle başroldeydiler
hatta işler güçlerde esprisi bilem geçiyor gazi diyorlar arada buna ya:)

Valla mı yaa hiç bilmiyorum ben bunun daha önce oynadığı dizileri .Bu diziyi de şuan da çok takip edemiyorum ama repliklerini takip ediyorum . Hani gözlüklü vardı kısa boylu ,adını hatırlayamadım ama o da çok komikti yaa

yavrim benim
her zaman derdini dinlerim ağlayacak bir omuz var sana bende diyeceğim ama uzağız
o yüzden ağlayacak derleşecek birini ararsan ben hep hazırım beybim

twetty sen sashamiamla da mı kavga ettin aboo biz üçümüz ne atarlıymışız eskiden kızlar
kazen beni banlamaktan bıkmıştı

hee biliyom hani konuşmalarını alt yazı yapıyorlar bana da çok komik geliyor o tipleme
bak izle
[video=youtube;7ztRDbGUKAU]http://www.youtube.com/watch?v=7ztRDbGUKAU[/video]

Boomcu Onur bi ara kötü yola düşmüştü oo bölümde çok komikti.
O neydi laa bezbol sopasımıydı önündeki.

Hatırıyonmu Tweety bende seni yazmıştım en sevmediğiniz üyeye
Etrafın düşmanlarla sarılı ellerini kaldır ve teslim ol :92:

sendin degil mi o ?
hatta ben sanada msj atmistim galiba sonradan kaynastik

ben sashaylada kavga etmistim

hahaha hakket len gelen vurmuş giden vurmuş bana buldunuz tabi çömü ezin dimi o zamanlar yeni üyeydim çok savumasızdım , sen de benimle az uğraşmadın. tweety'de o zamanlar şimdi ki tweety değildi yani birazdan acıların çocugunu oynamama az kaldı zaten

neyse geçmişin tozlu sayfalarını kurcalamayalım hahahaha

Son düzenleme:

kız bende yeni üyeydim o zamanlar
bana da gelen giden çatıyordu ama şimdi artık demir başı sayılırız sitenin

ayy bebeim benim , ben de seni her zaman dinlerim biliyorsun bunu durumu bayağ romantize bağladık

kuzum tweety'in kavga etmediği üye var mı diye sorsan daha doğru olurdu tweety o zamanlar çok atarlı bir ergendi ,

önüne gelene sarıyordu .bakma o şimdi uslandı ama aslen çok iyi hatundur o da

Son düzenleme:

Biz yaramızlık yapıyorduk demiyonda gelen giden çatıyordu diyosun.
Yaramaz kızlar sizi.
Ben 2 kişi ile filan dalaştım sosyal hayatta zaten dalaşmaktan yoruluyorum burda kaçıyodum dalaşmaktan.

evet bencede
Bendim sonra sana işim düşmüştü sende sen beni sevmediklerine yazmıştın filan diye sormuştun
Ama pişmanım seviyorum kız senii..
hee dogru profil meselesi
bende seni seviyom baci
ne ergeni len sendin ergen

hahaha aynen yavrum , yeni üyeler çok eziliyordu bir vakitler

bir de sitenin kurallarına çok hakim olmadığımızdan süreki durduk yere banlanırdık .benim banlanma sebebim hep ; "haddini bil hadsiz" cümlesi olmuştur kızım çok pis tahrik edilirdim haa ,ben de herkese haddini bil derdim ,sonra da hooop ban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…