gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

sen de kız meslek lisesi okudun o zaman .cocuk gelişimi benım de sevdıgım bır bolumdur .çocuk için tedavi mi gördünuz canım ,oyle bir yorum okudum sanki ?

Evet bende kız meslek lisesi mezunuyum.Bir yıl hastaneye gidip geldim tahliller yumurta takibi aşılama derken bir yılı buldu.Ama 6 ay yumurta takibi ikide aşılama oldu sebepsiz infertilite dedi dr lar bir sorun olmamasına rağmen tedavilerden bir sonuç alamadık.sonra tedaviyi bıraktığım dönemde doğal yoldan hamile kaldım kızımız süpriz yaptı bize çok şükür şimdide onu bekliyoruz.Demekki hayırlısı bu zamanymış zamanını bekliyormuş gelmek için.

Süper dadı başladı.Bekarlar izlemesin evlilkten korkabilirAma evlilik böyle birşey değil yada evliliğini bu hale getirmemek kişinin kendi elinde desek daha doğru olur.

Ayy ne mutlu olmuşssunuzdur Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı da nasip eder insallah tatlım

Süper dadı başladı.Bekarlar izlemesin evlilkten korkabilirAma evlilik böyle birşey değil yada evliliğini bu hale getirmemek kişinin kendi elinde desek daha doğru olur.

Canım ben bazen süper dadıya bakıyorum da , bazı anne babalar da gerçekten çok eğitimsiz kişiler . kendilerini eğitememişler ama çocuk eğitmeye çalışıyorlar geçenler de izlediğim senin paylaştığın video da mesela , çocuk neredeyse annesini dövmediği kalmıştı o çocuk o hale kim bilir nasıl geldi ? nasıl bir ailenin içinde yetişiyor ki o duruma geldi ? çocuklar çok iyi gözlemleyicidir ,ben buna çok inanıyorum . O çocuk anne ve babasını rol model olarak görür , onlarda ne gorurse o da onu uygular .

Ben üç gündür gece tekrarlarına denk geliyorum.Ve hiç eğitimli yada eğitimli olmasada akıllı mantıklı kendini geliştirmiş bir anne baba görmedim henüz al birini vur ötekine.

Evet kesinlikle yetiştirilmeyle alakalı.Çocuğu dünyaya getirip sonra karnını doyur üstünü giydir tamam bu mudur bakmak hiçbirşey vermiyorlar çocuklarına.
Ben bu dadıyıda hiç sevmedim oda her aileye aynı şeyleri söylüyor bazı doğruları olsada yanlışlarıda var bence.

Sen şimdi hem biraz konuyu biliyorsun hemde bir yandan buraya yazıyorsun kafan dağılıyor yoksa tam odaklanıp izleseydin odayı sel basabilirdi

simdilik o kadar aglanacak bir yeri yoktu be suan annesi sanirim para almaya geldi iskenderden :26:

Evet canım doğru dıyorsun . Çocukların gelişimi için önce ebeveynlerin kendini geliştirmesi şart . ben çok izlemedim bir iki defa izledim tatlım , o yüzden dadı için bir şey diyemiyorum .

ben senin anlattığın şekilde şehriyeyi değilde kavurarak makarnayı yapıyorum
ama hiç denemedim diğer dediklerini normal makarnayla yapsak bunları olur mu hani salatalık turşusu sosis falan doğramak bir de kabarmaya bırakırken mi doğruyorsun yoksa hala pişerken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…