Doğumdan sonra deniyicem mutlaka şuan pek yemek yemiyorum ben yemekler öcü gibi geliyor
Meyveyle beslendim 9 ay birde arada kek bisküvi ıvır zıvır
olsun benim icin sorun degil ben oyle aglamam filmlere sadece bi abim filminin sonunda aglamistimAma şimdi ne olacağını biliyorsun tadı çıkacakmı ki gerçi bilsende mutlaka ağlıcaksın izlerken beni bayağı etkiledi artık filmdenmi benim sulugözlülüğümdenmi bilmiyorum
Kızlar benid sohbetinize alırmısınz????????
hamilelik sürecin çok mu zor geçti canım ? miğde bulantısını sık sık yaşıyor musun ? bazı kişilerde miğde bulantısı çok olmuyormuş bazılarında bayağ şiddetli oluyormuş .senin sanırım şiddetli bulantıların oluyorbu arada 9 ay mı oldu 9 aydan sonra doğum gerçekleşmiyor mu yaa
nerden izledin canim acilmiyor videolar ozelden yazsana yada link at :26:
Ayy ben bilmiyordumki böyle bir film beklemiyordum sadece fahrye evcenin şarkı söylediği yeri görmüştüm magazinlerde falan romantik komedi sanmıştım çok fena tufaya düştüm ağla ağla içim çıktııı
Orjinalide varmış duymuştum ama onuda izlemedim tabii yok onu almıyım ben dediğin gibi onu hiç kaldıramam.
Eşim uyuyordu gittim yanına öptüm öptüm zavallım uykusunda şaşırdı noluyor diye birşey yok uyu sen dedim
Evet canım Sağolsın.Allah kısmet ederse 15 gün sonra kızım geliyor.Aminn.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Twetim ben indripte izliyorum güzdüzden abim indiriyor flaşdiske atıyor bende tv ye takıp izliyorum.
YaZcaktim cnm bizde esimle beraber sinemada izledk. Cok guzel film ya bn ozaman tabi hamileyim yanimda bi kiz oturuyor basladik ikimizde aglamaya ama kizlar carya herkez agliyor nerdeyse bi ara esime dondum baktim bizim ki kopmus hayattan gozleri dolmus zor yutkunuyor cikardi bana ve kndine pecete uzatti gozlerini siliyor yanimdaki kizla bakisarak agladik olsem esime bana pecete uzatisini unutmamolsun benim icin sorun degil ben oyle aglamam filmlere sadece bi abim filminin sonunda aglamistim
aliriz tabi bende sana yaziodum niye yazmion diye
ayy izlemem lazimmm
hehehe eşinde şaşırmıştır
Hadi hayırlısı çok az kalmış yaa .Sen şimdi ne stresli heyecanlısındırminiğimizin adı hazır mı
Kızlar duygusal film seviyorsanız üztüne birde hayvanları seviyorsanız mutlaka hachiko yu izleeisiniz gerçekten alıntı bir film ben çok ağlamıştım
YaZcaktim cnm bizde esimle beraber sinemada izledk. Cok guzel film ya bn ozaman tabi hamileyim yanimda bi kiz oturuyor basladik ikimizde aglamaya ama kizlar carya herkez agliyor nerdeyse bi ara esime dondum baktim bizim ki kopmus hayattan gozleri dolmus zor yutkunuyor cikardi bana ve kndine pecete uzatti gozlerini siliyor yanimdaki kizla bakisarak agladik olsem esime bana pecete uzatisini unutmam
YaZcaktim cnm bizde esimle beraber sinemada izledk. Cok guzel film ya bn ozaman tabi hamileyim yanimda bi kiz oturuyor basladik ikimizde aglamaya ama kizlar carya herkez agliyor nerdeyse bi ara esime dondum baktim bizim ki kopmus hayattan gozleri dolmus zor yutkunuyor cikardi bana ve kndine pecete uzatti gozlerini siliyor yanimdaki kizla bakisarak agladik olsem esime bana pecete uzatisini unutmam
..........
izliyecemde bulamadimki bitane buldumda sinema cekimi heralde goruntu kalitesi dusuk gibi geldi :26:
İlk aylar çok bulantılarım oldu günde sadece bir veya iki meyve ve suyla yaşadım kaç ay sonra bulantı ilacına başlayınca biraz rahatladım ama ilk 5 ay kullandım bulantı ilacını yinede hamileliğim boyunca hiç tencere yemeği yemedim sadece meyve salatalık domates arada kek bisküvi o tarz şeyler yiebiliyorum sadece birde çok nadir makarna
Salçalı sulu yemekleri görünce hala midem bulanıyor.
Evet 9. ayın içindeyim 7 gün sonra 9 ay bitiyor.Geblik süreci 9 ay 10 gün olarak düşünürsek daha var ama her an gelebilirde tabiii
olsun benim icin sorun degil ben oyle aglamam filmlere sadece bi abim filminin sonunda aglamistim
aliriz tabi bende sana yaziodum niye yazmion diye
Ayy ne güzel olmuştur bende eşimle izlemek isterdim bu filmi ama benimki ağlamaz güler benide sinir eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?