gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Doğumdan sonra deniyicem mutlaka şuan pek yemek yemiyorum ben yemekler öcü gibi geliyor
Meyveyle beslendim 9 ay birde arada kek bisküvi ıvır zıvır

hamilelik sürecin çok mu zor geçti canım ? miğde bulantısını sık sık yaşıyor musun ? bazı kişilerde miğde bulantısı çok olmuyormuş bazılarında bayağ şiddetli oluyormuş .senin sanırım şiddetli bulantıların oluyor bu arada 9 ay mı oldu 9 aydan sonra doğum gerçekleşmiyor mu yaa

Kızlar duygusal film seviyorsanız üztüne birde hayvanları seviyorsanız mutlaka hachiko yu izleeisiniz gerçekten alıntı bir film ben çok ağlamıştım

Ama şimdi ne olacağını biliyorsun tadı çıkacakmı ki gerçi bilsende mutlaka ağlıcaksın izlerken beni bayağı etkiledi artık filmdenmi benim sulugözlülüğümdenmi bilmiyorum
olsun benim icin sorun degil ben oyle aglamam filmlere sadece bi abim filminin sonunda aglamistim
Kızlar benid sohbetinize alırmısınz????????

aliriz tabi bende sana yaziodum niye yazmion diye

nerden izledin canim acilmiyor videolar ozelden yazsana yada link at :26:

İlk aylar çok bulantılarım oldu günde sadece bir veya iki meyve ve suyla yaşadım kaç ay sonra bulantı ilacına başlayınca biraz rahatladım ama ilk 5 ay kullandım bulantı ilacını yinede hamileliğim boyunca hiç tencere yemeği yemedim sadece meyve salatalık domates arada kek bisküvi o tarz şeyler yiebiliyorum sadece birde çok nadir makarna
Salçalı sulu yemekleri görünce hala midem bulanıyor.

Evet 9. ayın içindeyim 7 gün sonra 9 ay bitiyor.Geblik süreci 9 ay 10 gün olarak düşünürsek daha var ama her an gelebilirde tabiii

hehehe eşinde şaşırmıştır

Hadi hayırlısı çok az kalmış yaa .Sen şimdi ne stresli heyecanlısındır miniğimizin adı hazır mı

olsun benim icin sorun degil ben oyle aglamam filmlere sadece bi abim filminin sonunda aglamistim

YaZcaktim cnm bizde esimle beraber sinemada izledk. Cok guzel film ya bn ozaman tabi hamileyim yanimda bi kiz oturuyor basladik ikimizde aglamaya ama kizlar carya herkez agliyor nerdeyse bi ara esime dondum baktim bizim ki kopmus hayattan gozleri dolmus zor yutkunuyor cikardi bana ve kndine pecete uzatti gozlerini siliyor yanimdaki kizla bakisarak agladik olsem esime bana pecete uzatisini unutmam

hehehe eşinde şaşırmıştır

Hadi hayırlısı çok az kalmış yaa .Sen şimdi ne stresli heyecanlısındır miniğimizin adı hazır mı

Şaşırdı valla uykulu uykulu gerçi o alışkın benim dengesiz hallerime birgün uyanır aklıma bişi gelmiştir yatağın içinde ağlıyorumdur birgün bakar gülüyorum bir anım bir anımı tutmuyorda pek.

Aslında sakinim gibi artık bir an önce sancılanmak için sabırsızlanıyorum Sanırım sancılanınca gelecek heyecan.
Allah kısmet ederse kübra koymayı düşünüyoruz

Ayy ne güzel olmuştur bende eşimle izlemek isterdim bu filmi ama benimki ağlamaz güler benide sinir eder.

..........

izliyecemde bulamadimki bitane buldumda sinema cekimi heralde goruntu kalitesi dusuk gibi geldi :26:

..........

izliyecemde bulamadimki bitane buldumda sinema cekimi heralde goruntu kalitesi dusuk gibi geldi :26:

Canım yabancısı var onu izle baktım şimdi birkaç link var indirmeden izle yazınca çıkıyor
a moment to remember türkçe dublaj indirmeden izle yaz

Zor bi hamilelik geçirmişsin gerçekten , ama o minik yavruyu kucağına aldığında tüm zorluğuna değecek

Ayy ne güzel olmuştur bende eşimle izlemek isterdim bu filmi ama benimki ağlamaz güler benide sinir eder.

Cok guzel di evet cnm bnm esimde etkilenir ama aglamazdi ilk dega bi filmde agladigini gordum meaela ask tesadufleri seve filminide izledk onda bn agladim esim de etkilendi sadce cnm senin doguma cok kalmis allahim bi nefeste kurtarsin ins bnde dogum yapali 2 ay oluyo bnmde cok zor gecti hamillegom cok migdem bulandi

ozcan denizi sapik sandim filmin basinda ne sapik gibi yanasiyo kizda niye o kadar bagirdi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…