gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

hamilelik hormonlarından dengen sarsılmıştır . aşermen çok oldu mu canım ? gece gece aşerip kocisi yordun mu hiç

tatlı bir heyecan yaşıyorsundur şimdi :) Kübra ismi de güzel isim ,bir anlamı anısı var mı ?

Kizlar sizin sohbetinize doyim olmaz bm cadi kizim hele sukur uyudu bbde uyum sizle konusmak guzelsi kendinize ii bakin ben kactim

Zor bi hamilelik geçirmişsin gerçekten , ama o minik yavruyu kucağına aldığında tüm zorluğuna değecek
Ben 8 yıllık evliyim ve 4 yıl bekledik bebeğimiz olması için çok şükür Allah nasip etti inşalah kucağıma almayıda nasip eder.o yüzden ne bilim bulantılar iştahsızlık oldu ama zordu diyemiyorum her anı güzel bulantıyla bile mutlu oluyorsun
İnşlalah Allah herkese yaşamayı nasip etsin.
Aminn.Allah seninde bebeğini anlaı babalı büyütsün sana bağışlasın evladını.
ozcan denizi sapik sandim filmin basinda ne sapik gibi yanasiyo kizda niye o kadar bagirdi anlamadim

Aynen bende öyle sandımm

Arada canımın istediği şeyler oldu ama öyle sık olmadı ve bulnamıcak şeyler değildi canımın çekipte yiyemediğim tek şey yeşil erik oldu oda çok pahalı

Bilmem çok düşündük sonunda o isimde karar kıldık arada bir acabamı değiştirsekmi dedik ama baktık ki çok alışmışız o isme ve öyle kaldı.
Kizlar sizin sohbetinize doyim olmaz bm cadi kizim hele sukur uyudu bbde uyum sizle konusmak guzelsi kendinize ii bakin ben kactim

İyi geceler canımmmAllah kızını sana bağışlasın.

Canım sen bekarsın sanırım dimi biraz kendinden bahsedrmisin sakıncası yoksa ben tanımıyorum da öğrencimisin kaç yaşındasın söz nişan vs varmı

Canım sen bekarsın sanırım dimi biraz kendinden bahsedrmisin sakıncası yoksa ben tanımıyorum da öğrencimisin kaç yaşındasın söz nişan vs varmı
evet canım ben bekarım .istanbul da yasıyorum 24 yasındayım .okulum bitti tekstil moda tasarım mezunuyum .bir müddet modelistlik yaptıktan sonra dershane isine yoneldım egitim danışmanlığı yapmaya basladım ,ama çalışma saatleri bana ve aileme uymadığı için ayrılmak zorunda kaldım . sen kac yasındasın ? nerede yasıyorsun ? ben de pek bır bılgım yok senın hakkında

yahu ne cabuk samimi oldular oyle hemen elele tutusmalar

Ben de istanbulda yaşıyorum.27 yaşındayım lise çocuk gelişi mezunuyum 8 yıllık evliyim.Evliliğimin ilk 4 yılında çalışıyordum ama sonraki 4 yıl bebek düşündüğümüz dönemde çıktım işten ve hep ya bu ay hamile kalırsam gibi erteleye erteleye bir dahada işe girmedim.

sen de kız meslek lisesi okudun o zaman .cocuk gelişimi benım de sevdıgım bır bolumdur .çocuk için tedavi mi gördünuz canım ,oyle bir yorum okudum sanki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…