Canım yabancısı var onu izle baktım şimdi birkaç link var indirmeden izle yazınca çıkıyor
a moment to remember türkçe dublaj indirmeden izle yaz
Şaşırdı valla uykulu uykulu gerçi o alışkın benim dengesiz hallerime birgün uyanır aklıma bişi gelmiştir yatağın içinde ağlıyorumdur birgün bakar gülüyorum bir anım bir anımı tutmuyorda pek.
Aslında sakinim gibi artık bir an önce sancılanmak için sabırsızlanıyorum Sanırım sancılanınca gelecek heyecan.
Allah kısmet ederse kübra koymayı düşünüyoruz
Ben 8 yıllık evliyim ve 4 yıl bekledik bebeğimiz olması için çok şükür Allah nasip etti inşalah kucağıma almayıda nasip eder.o yüzden ne bilim bulantılar iştahsızlık oldu ama zordu diyemiyorum her anı güzel bulantıyla bile mutlu oluyorsunZor bi hamilelik geçirmişsin gerçekten , ama o minik yavruyu kucağına aldığında tüm zorluğuna değecek
Aminn.Allah seninde bebeğini anlaı babalı büyütsün sana bağışlasın evladını.Cok guzel di evet cnm bnm esimde etkilenir ama aglamazdi ilk dega bi filmde agladigini gordum meaela ask tesadufleri seve filminide izledk onda bn agladim esim de etkilendi sadce cnm senin doguma cok kalmis allahim bi nefeste kurtarsin ins bnde dogum yapali 2 ay oluyo bnmde cok zor gecti hamillegom cok migdem bulandi
ozcan denizi sapik sandim filmin basinda ne sapik gibi yanasiyo kizda niye o kadar bagirdi anlamadim
buldum izliorum kulagina ne yapmis kizin kesmismi:26:
Arada canımın istediği şeyler oldu ama öyle sık olmadı ve bulnamıcak şeyler değildi canımın çekipte yiyemediğim tek şey yeşil erik oldu oda çok pahalıhamilelik hormonlarından dengen sarsılmıştır . aşermen çok oldu mu canım ? gece gece aşerip kocisi yordun mu hiç
tatlı bir heyecan yaşıyorsundur şimdi :) Kübra ismi de güzel isim ,bir anlamı anısı var mı ?
Kizlar sizin sohbetinize doyim olmaz bm cadi kizim hele sukur uyudu bbde uyum sizle konusmak guzelsi kendinize ii bakin ben kactim
özcan deniz konusmayi dusunuyormu
evet canım ben bekarım .istanbul da yasıyorum 24 yasındayım .okulum bitti tekstil moda tasarım mezunuyum .bir müddet modelistlik yaptıktan sonra dershane isine yoneldımCanım sen bekarsın sanırım dimi biraz kendinden bahsedrmisin sakıncası yoksa ben tanımıyorum da öğrencimisin kaç yaşındasın söz nişan vs varmı
yahu ne cabuk samimi oldular oyle hemen elele tutusmalar
evet canım ben bekarım .istanbul da yasıyorum 24 yasındayım .okulum bitti tekstil moda tasarım mezunuyum .bir müddet modelistlik yaptıktan sonra dershane isine yoneldımegitim danışmanlığı yapmaya basladım ,ama çalışma saatleri bana ve aileme uymadığı için ayrılmak zorunda kaldım . sen kac yasındasın ? nerede yasıyorsun ? ben de pek bır bılgım yok senın hakkında
ahada opustuler biraz sacma olmus bu kisim
yahu ne cabuk samimi oldular oyle hemen elele tutusmalar
ahada opustuler biraz sacma olmus bu kisim
Ben de istanbulda yaşıyorum.27 yaşındayım lise çocuk gelişi mezunuyum 8 yıllık evliyim.Evliliğimin ilk 4 yılında çalışıyordum ama sonraki 4 yıl bebek düşündüğümüz dönemde çıktım işten ve hep ya bu ay hamile kalırsam gibi erteleye erteleye bir dahada işe girmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?