Canım aslında sorun belli pko var sanırım.Haklısın tabi öyle ama yoruldum bi ara,psikoloji falan kalmadı.Yeni yeni toparlıyorum daha,yeni kararlar alıp,ara verdim biraz bebek fikrine...Çok değil az bi müddet sonra ne gerekiyosa yapıcaz zaten,belkide direk tüp,bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek...
İnşaallah sizin hakkınızda da hayırlısı olsun,Rabbim tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden nasip etsin inşaallah
anaaa hiç haberim yok hiçte haber vermiyorsunSerbetli tatlilar canim evet katildim,söbiyet yaptim bunda da
Hoşbulduk nehaber
Hoşbulduk nehaber
yanlis anlamadin degil mi uzulurum yoksa
AMIN INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
anaaa hiç haberim yok hiçte haber vermiyorsun
anaaa hiç haberim yok hiçte haber vermiyorsun
slm kızlar cacıkmı var burda:)
Canım doktor mu koydu bu pko teşhrisini yoksa sen netten araştırdın o kanıya vardınCanım aslında sorun belli pko var sanırım.Haklısın tabi öyle ama yoruldum bi ara,psikoloji falan kalmadı.Yeni yeni toparlıyorum daha,yeni kararlar alıp,ara verdim biraz bebek fikrine...Çok değil az bi müddet sonra ne gerekiyosa yapıcaz zaten,belkide direk tüp,bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek...
İnşaallah sizin hakkınızda da hayırlısı olsun,Rabbim tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğinden nasip etsin inşaallah
Hamdolsun iyiyim sen nasılsın
Yok kuzum yanlış anlayacak bişey yok ki,hepimizin sorunu belli,zamanında da konuşmuştuk hep...Vardır bi vakti saati,amin canım hayırlısı inşaallah
İyiyim canım sağoliyiyim abla aynen bildigin gibi
sen nasilsin geldimi hediyelerin ne kazandin
İyiyim canım sağolHamdolsun iyiyim sen nasılsın
Yok kuzum yanlış anlayacak bişey yok ki,hepimizin sorunu belli,zamanında da konuşmuştuk hep...Vardır bi vakti saati,amin canım hayırlısı inşaallah
uyuyorum kiz uyumam misenin cadi kac aylik niye alistirdin ki sallamaya :26:
merhaba hosgeldin cacik yok malesef kalmadi
Bilmem sen düşün artık orasını
Olsun ozaman bi kahve alayım cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?