Kızlar selamnasılsınız keyifler nasıl ?
Eslemliva bende de pco var.. Ben klomen tedavisi gordum ilk kez olmadi ama simdide igneli olcak..
Sogan suyunu ictim bu ay bakalim etkisi olcakmi kendiliginden olur belki...
Tedbirimizi alip gerisini allaha birakmaliyiz.. Ama sen pskoloik olarak yorulduysan az kafani dinlemekte haklisin... Kafandan attiginda gelicek bunada eminim
Hos ben atamiyorum o ayri,benim esim pek destek olmaz olmuyo der surekli yuzume karsi..
Birşey yaptım sandım farketmedenAsıl ben trip yapacağım ona
Şİmdide sorma sırası bende o zaman niye neden?
once kendini tanit bakiyim kac yasindasin kac cocugun var nerdensin detay degil tabi de ustten tanitabilirsin
Herkese selam
a.selammmmmmm
anladımmm twettyy allahımm herkeze nasip eder hayırlı evlatlar inşşş
Canım anlıyorum ama benim anlamadığım nokta şu hani korkuyormusun doktora gitmekten onu merak ediyorum yanlış anlama
Yoksa bizde keyfimizden gitmiyoruz doktora yani kolaymı açıp açıp göstermek
Ama başa gelen çekilir bak benimkide tüp bebekle oldu ne yaparsın işte kısmetimiz bundaymış
İnş bebeğin seni bekletmeden gelir hayırlısıyla
Herkese selam
ben bugun yemek yemedim hic ha istahimmi kapaniyor nedir kalkiyim birseyler yiyeyim
neden ki havalardandir heralde
Slm cnm hoşgeldn iyiyz seni sormalı
Herhal ondandır:) Çok şükür büyük derdimiz yok.Sen iyisin inşAllah
kahveyi hak ettin Eki Görüntüle 666426
Canım bende eminim bende pko olduğuna..Bu durum yüzünden zaten araştıra araştıra doktordan farkımız kalmıyo
Ben soğan suyu içtim,çook faydasını gördümİnşaallah sana da faydası olur
Canım hatırlıyorum seni,hatta konuda açmıştın,bilmem hatırlar mısın orda da yazışmıştık.Hala aynı mı durumlar?İnşaallah eşinde destek olur canım benim,zaten durumumuz zor tek başına mücadele verilecek bişey değil bu
Ben eşimle o kararı aldığımızdan beri öyle rahatım rahatım ki anlatamam ve inanıyorum olacak Allahın izniyle,bende müjde vericem çok kısa zamanda,hepimize vermek nasip olsun inşaallah
ask olsunEki Görüntüle 666411 Buyur canım tweety vermez sana kahve falan
Ula bize yok mu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?