gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Canım bende eminim bende pko olduğuna..Bu durum yüzünden zaten araştıra araştıra doktordan farkımız kalmıyo

Ben soğan suyu içtim,çook faydasını gördüm İnşaallah sana da faydası olur

Canım hatırlıyorum seni,hatta konuda açmıştın,bilmem hatırlar mısın orda da yazışmıştık.Hala aynı mı durumlar?İnşaallah eşinde destek olur canım benim,zaten durumumuz zor tek başına mücadele verilecek bişey değil bu

Ben eşimle o kararı aldığımızdan beri öyle rahatım rahatım ki anlatamam ve inanıyorum olacak Allahın izniyle,bende müjde vericem çok kısa zamanda,hepimize vermek nasip olsun inşaallah

ben bugun yemek yemedim hic ha istahimmi kapaniyor nedir kalkiyim birseyler yiyeyim

Evet korku var,vajiinismustum ben ilk evlendiğimde,ondan kalan bi korku hala var...Artı,küçük bi yerde yaşıyorum tek bi tane doktor,olmaz olsun oda...Bebek konusunda adım attığın zaman,kafanın çok rahat olması lazım,doktoruna güvenmen lazım...Birkaç ay ara verdik sadece,sonrası Allah Kerim.Başlıcaz artık,geçen zaman bizden geçiyo çünkü;daha fazla ertelemeye gerek yok;eksik etme dualarından canım...

Amin inşaallah senin dediğin gibi olur canım,maşaallah seninkide büyümüş

Evet bi kac kez konu acmistim canim,sonrasinda bebek topiklerine hic gitmedim iyi gelmiyor bana...
Birakiyorum kendi haline esim cok uzulunce banada yansiyo iste... Allah dileyince olacak bakalim..
simdi bi doktorun numarasini aldim bu doktor dogal kurlerle hamilelige yardimci oluyormus turkiyede arayip konuscam bakalim ne diycek bana,cok kisi hamile kalmis sayesinde dogruysa sanada veririm numarasini dogal seylerden zarar gelmez nede olsa...
Aman kafamiza cok taktigimizdan oluyor hep ya,o gelene kadar keyfimize bakalim demi azda :) Bizde yazariz bi gun hamileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…