gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ahhh teyzesii cadı daha 2aylık ve geceleri hiç uymuyoruz sorma cnm durmuyor diye uyutmak için alıştırdımm dün gece sabah 6 da uyudukkkk

kiz nasil alistirirsan oyle gider o MASALLAH canim ALLAH BAGISLASIN
ama keske sallamaya alistirmasaydin bakalim bizim olunca biz ne yapicaz

Canım doktor mu koydu bu pko teşhrisini yoksa sen netten araştırdın o kanıya vardın
Kız doktora neden gitmiyorsun?nasıl duruyon kız meraklanmıyormusun ALlah seni

Öyle büyük ihtimal,belirtileri var...Soğan suyu içtim bi ara,düzene girdi adetlerim...Tivitiye de söyledim,yoruldum Mervecim..Seninde başından geçti,anlarsın ne psikoloji kalıyo ne istek ne de bişey..Ama hamdolsun Rabbime,inançlı insanlarız.Herşeyin Allahtan geldiğini biliyoruz,Vekilimi O...O dilemeyince ne yaparsan yap olmuyo..

Kötü günler geçirdim ve şuan eşimle karar aldık,bebek fikri bi süre uzaklaştırıcaz.Çok değil az bi süre,ama dinlenmiş olcam bu sürede.Sonrada ne gerekiyosa yapıcam,tedavi mi,aşılama tüp mi bilmiyorum,ama inşaallah tüm bunlara gerek kalmadan Mevlam nasip eder

kiz nasil alistirirsan oyle gider o MASALLAH canim ALLAH BAGISLASIN
ama keske sallamaya alistirmasaydin bakalim bizim olunca biz ne yapicaz

saolasın cnm dgu söyluyorsun alıştı artık sen kaç senelik ya da aylık evlisin kaç yaşındasınn bakemmm

Eslemliva bende de pco var.. Ben klomen tedavisi gordum ilk kez olmadi ama simdide igneli olcak..
Sogan suyunu ictim bu ay bakalim etkisi olcakmi kendiliginden olur belki...
Tedbirimizi alip gerisini allaha birakmaliyiz.. Ama sen pskoloik olarak yorulduysan az kafani dinlemekte haklisin... Kafandan attiginda gelicek bunada eminim
Hos ben atamiyorum o ayri,benim esim pek destek olmaz olmuyo der surekli yuzume karsi..

Canım anlıyorum ama benim anlamadığım nokta şu hani korkuyormusun doktora gitmekten onu merak ediyorum yanlış anlama
Yoksa bizde keyfimizden gitmiyoruz doktora yani kolaymı açıp açıp göstermek
Ama başa gelen çekilir bak benimkide tüp bebekle oldu ne yaparsın işte kısmetimiz bundaymış
İnş bebeğin seni bekletmeden gelir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…