dun izledim yeter ben normalde cok film izlemem boyle kafama yatan birsey olursa izlerim
sen napion bakiyim
ahhh teyzesii cadı daha 2aylık ve geceleri hiç uymuyoruz sorma cnm durmuyor diye uyutmak için alıştırdımm dün gece sabah 6 da uyudukkkk
Noldu kız ne yaptım ben sana:44:
Canım doktor mu koydu bu pko teşhrisini yoksa sen netten araştırdın o kanıya vardın
Kız doktora neden gitmiyorsun?nasıl duruyon kız meraklanmıyormusun ALlah seni
neden ki havalardandir heraldeNe yapayım canım uğraşıyorum işte.Biraz yorgunum gerginim ama sebepsiz:)
Şaka şaka nasılsın iyi misin?
sen sonradan geldin yapta ikram et hepimiz icelim kalk hade
kiz nasil alistirirsan oyle gider o MASALLAH canim ALLAH BAGISLASIN
ama keske sallamaya alistirmasaydin bakalim bizim olunca biz ne yapicaz
Ay anam yorgunum bebişi zor uyuttm siz yapıverin hade nolurr:)
saolasın cnm dgu söyluyorsun alıştı artık sen kaç senelik ya da aylık evlisin kaç yaşındasınn bakemmm
Öyle büyük ihtimal,belirtileri var...Soğan suyu içtim bi ara,düzene girdi adetlerim...Tivitiye de söyledim,yoruldum Mervecim..Seninde başından geçti,anlarsın ne psikoloji kalıyo ne istek ne de bişey..Ama hamdolsun Rabbime,inançlı insanlarız.Herşeyin Allahtan geldiğini biliyoruz,Vekilimi O...O dilemeyince ne yaparsan yap olmuyo..
Kötü günler geçirdim ve şuan eşimle karar aldık,bebek fikri bi süre uzaklaştırıcaz.Çok değil az bi süre,ama dinlenmiş olcam bu sürede.Sonrada ne gerekiyosa yapıcam,tedavi mi,aşılama tüp mi bilmiyorum,ama inşaallah tüm bunlara gerek kalmadan Mevlam nasip eder
mervenin tribine güldüm
Birşey yaptım sandım farketmedenAsıl ben trip yapacağım ona
Ay anam yorgunum bebişi zor uyuttm siz yapıverin hade nolurr:)
saolasın cnm dgu söyluyorsun alıştı artık sen kaç senelik ya da aylık evlisin kaç yaşındasınn bakemmm
Herkese selamKızlar selamnasılsınız keyifler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?