Canım muhabbetin en güzel yerinde acil çıkmak zorundayım şuan.Nolur kusuruma bakma ama en kısa zamanda seninle tekrar muhabbet etmeyı ısterım.Allaha emanetsin.
Selamunaleykum hanımlar
lovelym gene ayaktasin nobetci kk ci ilan ediyorum seni
ben bugun yine uykusuz kaldim ama sabahta erkenciyim aslinda
Sen uyumuyormusun öğlenlere kadar ama nasıl ayakta duruyorsun
dün güc bela dayandim uyumadim aksam 11 bucukta kafayi koydugum gibi uyumusum
sabahda 10 da uyandim..uykumu almisim demekki
normalde 12saat felan uyuyunca anca aliyorum uykumu..
Bende bazen öyle yapıyordum çok uyku düzenim bozulmuşsa bir gün uyumadan dayanıp o gece erken yatıyordum düzene giriyordu ama şimdi erkende kalksam alıştım oturmak istiyorum.
Kızlar çok moralim bozuk..salı günü spinal anesteziyle oğluşumuz sağ sağlim ve tamda zamanında dünyaya geldi.. Tam zamanında dedim kakasını yapmaya başlamışmış daha yemeden alındı neyseki.. alahım korudu yavrumu neyseki o an olmuşum sezeryanı şükürler olsun.. Bu arada 3400 beklenen yavrumuz 2800 minnacık dünyaya gelerek biraz şaşırttı bizi.. bugünse kilosu 2520ydi.. Neyse moralimin bozukluğuna gelince bugün ne güzel taburcu olacakken sarılık yüzünden aldılar yavrumuzu bizden.. Neyseki değerleri çok yüksek diil 10.90 çıktı inşallah yarına bari çıkarırlar sütüm henüz gelmedi ne yazıkki oyüzdende arada kaşıkla azar azar mama vermemize rağmen sarılık oldu kuzum.. Dua edin bize teyzeleri Eymen Çınarım iyileşsin biran öncee.... Şimdiden kokusu burnumda tütüyor öyle tatlıydıki kuzum küveze alırlarken çok zor geldi ayrılması.. Sütümde yoktu üzüntüdende zor gelir artık :26::18: ben duş falan almak için geldim işte eve 7 gibi tekrar gidip görcem oğlumu..
bengisuuuuuu
daha doğuramadın mı kız sen
40. haftan doldu mu peki
inşallah kendi sancın olur tabii ki ama suni de olsa bu kadar korkma
ben de suni sancıyla doğum yaptım kendi sancım hiç olmadıo yüzden normal sancı ile suni arsında ne fark var bilemiyorum
en son hangi gün verdiler doğum için :26:
doğurdum doğurdum ama paşamızı zorla aldık içerden çıkmaya niyeti yoktuda beyfendinin daha.. iyikide sezeryanla alınmış spinal oldum çokda rahat oldu ameliyatım çabukda ayaklandım
Canım Allah hayırlısını nasip etsin.Yürüyormusun bu ara yürü her gün bir saat belki sancıların gelmesine yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?