gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Gelemedim canım cacık çekti işte cacığımı yedim seni bekliyorum
Canım senin mesajını görünce bizim topik sandım diğer konuya yazdım

1 den beri yatakta dolaniyorjm uyuyamadim
Canim ilk defa cacik cekti salatik yok

Oy kıyamam civcivime ben yaaaa sabah oldu zaten bir iki saat sonra alırsın en yakın manavdan olmazmıkine

Bende kepekli ekmeğe sandviç yaptım onları tıkınıyorum.

Olur olur cikicaz zaten benimde uyumaya niyetim yok gibi
Afiyet olsun

Sağol canım.Benimde uyku düzenim çok bozuldu ama bunada alıştım hiç bozuk gibi gelmiyor 7-24 belirli aralıklarla uyuyup uyanıp dolanıyorum evde ve kendime şaşıyorum hiç böyle uykumu bölüp tekrar uyuyamazdım ama şimdi biraz oturup tekrar yatıcam kociş işe gitsinde koca yatak bana kalsın yayılır yatarım.

Bizimki uyuyo horul horul
Benimde bozuldu iste simdi uyumuyorum sonrada aksama kadar uyuyorum

Bizimki uyuyo horul horul
Benimde bozuldu iste simdi uyumuyorum sonrada aksama kadar uyuyorum

Benimkide erken yattı horul horul uyuyor bende gittim yanına ama 2 saat uyudummu dönüp durdummu tam farkında değilim.
ben sabahta yatsam yine kesintisiz uyuyamıyorum 15:00 a kadar uyuyım diyorum sürekli ya tuvalete kalkıyorum ya uyukum bölünüyor yatağın içinde bir saate bakıyorum kalkıp bir meyve yiyip geri yatıyorum yani sabahta yatsam kırk kere kalkıp dolanıyorum

Oda iyi degil deliksiz uyusan iyi olur

Evet deliksiz uyusam birrkaç saatte olsa yetecek belki ama bir şekilde uyanıyorum.
Ya çişim geliyor ya buzdolabındaki bişi aklıma takılıyor

..........

Hava aydinlansada ciksam yatagimdan zaten 9 da uyanicaktik ne kaldi

Can sıkıntısından aktif konularıdolanıyorum nöbetçi yorumcu gibi hissettim kendimi kk nın bekçileri

Ben laptop var sandım bizimde eşimin telefonunda var internet ama ben bişi anlamıyorum küçücük geliyor ekran sinir oluyorum dediğin gibi yazmakta zor oluyor.
Laptop varda icerde uykum gelmeyince telefondan oyalaniyim dedim
Evet ekran kucuk ama idare edioz eller yorulmasa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…