gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Allah yardımcınız olsun nasıl heyecanlısınızdır şimdi:)
peki sezeryanla mı olacak doğum?

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun nasıl heyecanlısınızdır şimdi:)
peki sezeryanla mı olacak doğum?

Şua ana kadar normal görünüyor ama perşembe günü kontrol var o zaman netleşir sanırım çünkü bebeğin kilosuna göre ve çatı muayenesine göre birşey söyleyecek dr. inşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsinde ben iki doğum şeklinede razıyım.

Son düzenleme:
Ne güzel sizin adınıza çok sevindim.İnşAllah en acısız şekilde gelir.Peki minik yavrumuz kız mı erkek mı.
Bu arada soru yagmuruna tuttum sizi ama kaç zamandır karşılaşıyorduk şimdi muhabbet edebiliyoruz ben de sordukça soruyorum

İyi dileklerin için teşeşkür ederim.Kızımız olacak Allah nasip ederse adınıda kübra düşünüyoruz.
Yoo iyi oldu bende sıkılıyordum zaten denk geldik.Sen neler yapıyorsun iş okul?

Ooo prenses geliyor desenize:)
Ben ne yapayım iş yok üniv bitirdim şimdi başvurularım var geri dönüş olur mu bilmiyorum.Cimcimenin adı belli mi

Ooo prenses geliyor desenize:)
Ben ne yapayım iş yok üniv bitirdim şimdi başvurularım var geri dönüş olur mu bilmiyorum.Cimcimenin adı belli mi

İnşlalah Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.İstediğin gibi güzel bir iş bulursun inşallah.Evet Kübra olacak Allah kısmet ederse.

Doğrudur ama gerçekten güzel isim:)Allah hayırlısıyla sorunsuz birşekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…