- 14 Ağustos 2018
- 20.491
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.091
- 598
- Konu Sahibi leylosvemecnun
yakın arkadaşmışsınız zaten söyle gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaann her derde derman olamayız ki bir pizza değiliz boşver jsjsjsDoğru düzgün okumamanın zararları ablacım![]()
Kız çekimde giydim de ne olacak zaten çamaşır üzerinde olurO gün baktım mağazada istediğim gibi bulamadım çamaşır ihtiyacım da olunca yerine çamaşır aldım ben de![]()
O zaman anlatin bence, durum böyleyken boyle, ben de size o gun utandım, begenmeyecegimi sanacaksiniz diye söyleyemedim yanlis anlamayin, cok begendim ama olmadi büyük oldu icimi gosterdi, yerine de baska elbise bulamayinca camasir aldım, cekim icin de bunu aldim. Bundn kırılacak arkadasiniz varsa da kendileri bilir.O gün baktım mağazada istediğim gibi bulamadım çamaşır ihtiyacım da olunca yerine çamaşır aldım ben de![]()
buyuk geldi aynisindan bulamadim degismek zorunda kaldim diyinYakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.2 aydır duruyor karnım biyüyünce kaldırır öyle durmaz dedim bi ihtimal bekledim ama karnım çıkmadı.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim![]()
Kız böyle söyle işte direkt doğruyu niye çekiniyosun ki? Kullanasın diye hediye almışlar sonuçta kullanamicağın bişeyi saklasan mutlu mu olucaklar sanki.O gün baktım mağazada istediğim gibi bulamadım çamaşır ihtiyacım da olunca yerine çamaşır aldım ben de![]()
Canım ıcımı bellı edıodu onun yerıne baska elbıse sldım dersın.Yakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.2 aydır duruyor karnım biyüyünce kaldırır öyle durmaz dedim bi ihtimal bekledim ama karnım çıkmadı.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim![]()
Elbise bana yakışmadı o kadar üzüldüm ki. Çok beğenmiştim. Değiştirmek zorunda kaldım. Sizi üzmemek için söyleyemedim. Bana çok gerekli şeyler aldım. Keşke elbise bana yakışsaydı. Rengi de modeli de harikaydı.Yakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.2 aydır duruyor karnım biyüyünce kaldırır öyle durmaz dedim bi ihtimal bekledim ama karnım çıkmadı.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim![]()
Banada arkadaslar sagolsun hamile tunik almislardi buyuktu begenmedim hergun soruyolardi bi giy bakalim diye bende bisey diyemiyodum sadece bi kere giydim gonullleri kalmasin diye sonrada birisone veririm diye dusunuyorum sende cekim yapmayi sevmiyorum falan de keske dogruyu soyleseydin astari yok falan diyeYakın arkadaşlarım sağolsunlar 2 ay önce doğum günümde bana bir elbise almışlar hamileyim ya herhalde hamilelikte bol giyerim diye büyük beden almışlar aslında elbise çok güzeldi ama giydiğimde kolları kocaman duruyordu ve içimi belli ediyordu astarla denememe rağmen içim belli oluyordu(kapalıyım) içine badi giymem gerekecek o da bu sıcakta olmaz.2 aydır duruyor karnım biyüyünce kaldırır öyle durmaz dedim bi ihtimal bekledim ama karnım çıkmadı.Anneme ne yapsam diye sordum sakın giymeye kalkma millet güler üzerine yakışmıyor bile sana çok büyük dedi ince olmasa bir küçük bedenini alacaktım en son götürdüm mağazasına yerine çamaşır falan aldım.Arkadaşlarım sana hamile çekimi yapalım aldığımız elbiseyi giy dediler söyleyemedim kırmadan incitmeden nasıl söyleyebilirim![]()
+1Değiştirebilirsin bence sorun yok ben hediyeye değişim kartı koydururum hep beğenmeyen değişir